Pomoc z virusom
Pomoc z virusom
Cavte nedavno som napojil moj fon na kamosov PC aby mi tam pokopiroval fotky atd... Vsetko mi pokopirovalo ale dostal som od neho nejaky visrus a pozmazalo mi to vyse 500 fotiek
a ako by toho nebolo dost tak sa mi ten virus preniesol aj na moj USB kluca tiez mi pozmazaval kopu dat. Problem je v tom ze ked nakopirujem nieco na USB kluc alebo na pamätovu kartu (v telefone) tak mi to skopiruje ale nemozem to spustit a ukaze mi ze je to poskodene
Takze potreboval by som vediet jak sa toho poebaneho vyrusu zbavim
NJ poskusam ale aj ked ho naformatujem tak tam ajtak je. Ten vyrus mi zmazal vyse 500 fotiek a 7GB hudby
A ajked mi ukaze Nod32 ze ho zmazal tak ked ho odpojim a zapojim tak ajtak mi to ukaze. Vsetko mi to znehodnocuje a maze...taze poskusam aj to co ste napisali a dam vediet
//autoeditácia príspevku ( 28 Dec 2009, 15:13 )
//autoeditácia príspevku ( 28 Dec 2009, 16:02 )
//autoeditácia príspevku ( 28 Dec 2009, 15:13 )
A diky za karmuuplink napísal:sorry za OT ale K+ za screenshottomu sa hovorí zmysel pre detail
A skús sa ho zbaviť tak že spustíš boot-time scan, viem že to podporuje avast, ale možno to už má aj ESS, alebo KiS, poprípade MSE, alebo prostá Avira?
//autoeditácia príspevku ( 28 Dec 2009, 16:02 )
Nj aj ja si myslim lebo ajked ho naformatujem tak ajtak tam je. A jak sa tam dostanem cez Total Commander?hrban napísal:btw ten vírus poznám mám taký pocit že sa schováva v registroch ak sa chceš dostať na ten USB použi total commancer
-
frankocean11
Medium Star
Opoved
No ked sa ti toto spravilo tak sprav zalohu tych fotiek a niektorych dat a reninstaluj windows
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no väčšina takýchto vírusov funguje len s explorer-om čiže ak to otvoríš v total commander-i nemal by sa vírus "spustiť" možno sa ti podarí ešte vytiahnuť nejaké foto z toho USB
čiže len pre budúcnosť USB a karty od kamarátov otváraj len v TC zníži sa tak šanca o 90% že chytíš vírus teda ak ho neskopčíš s fotkami do PC a potom to tam neotvoríš v explorer-i
čiže len pre budúcnosť USB a karty od kamarátov otváraj len v TC zníži sa tak šanca o 90% že chytíš vírus teda ak ho neskopčíš s fotkami do PC a potom to tam neotvoríš v explorer-i
Re: Pomoc z virusom
Vsetko som poskusal a ne a ne sa ho zbavit 
uz si preinstaloval win??
To je na USB kluci a ne vo windowse
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
to je vo wine a na USB sa to dostane až keď ho tam strčíš!