Mafia 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Space5800
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Mafia 2

Príspevok od používateľa Space5800 »

Soviet: no ja práve dufam že mi postači akuralne železo... Na nové sa nechystam :)
Red-John
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Red-John »

trailer suchý, zostrihaný z cut-scén, len aby nám zapchali papule a aj tak v roku 2012 už budú lepšie hry.... :minus:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Red john. Masturbuješ sa tu celú dobu jaký si veľký fanda Mafie a keď to preložia, ideš sa masturobvať nad tým že si jediný komu príde trailer trápny. Zaujímavý postoj : )
Veď si hrajkaj čo chceš, aj my si budeme. Bez otvaŕania papúl :smt006
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

lekoklatik, preto lebo on to nepridal ako prvy , takych pozname :wink:
Red-John
Light Expert
Light Expert

lekoklatik napísal:Red john. Masturbuješ sa tu celú dobu jaký si veľký fanda Mafie a keď to preložia, ideš sa masturobvať nad tým že si jediný komu príde trailer trápny. Zaujímavý postoj : )
Veď si hrajkaj čo chceš, aj my si budeme. Bez otvaŕania papúl :smt006
jj ja som fanda a masturbovať som prestal asi pred 20 rokmi, neviem ako ty. A aj tí najväčší fanúšikovia a dokonca aj administrátori fanstránok nadávajú ešte viac, skus navštíviť nejake diskusie o Mafii. Keď v roku 2006 vyšli prvé screeny tak sa skoro všetci posr*li z tej grafiky a tým, že to odkladajú už 6 rokov, tak tá grafika bude už len priemená. A nenapísal som, že si to nikdy nezahrám. :smt006
lekoklatik
VIP
VIP

Nerozumiem prečo sem pre boha pletieš grafiku. Tiež ma nezaujímajú nejaké iné portály. Nech si vravia čo chcú. Nechápem prečo sa všetci rozčuľujú keď si to drvivá vatšina stiahne na miesto toho aby si to kúpili. Potom budú pi***** kedy bude funkcný crack, ako si to predstavujú tam dávať takú a takú ochranu. Pi****te ako chromé vrany. Akoby neviem čo. Nik nie je rád že sa na tom pracuje, že sú aj výsledky. No natiahlo sa to. Aby sme sa neposrali. Lebo bez udania "správneho" dátumu vydania sa ďalej nedá žiť...
Proste na tom makajú, chcú nám priniesť to najlepšie. Možno je to uź hotové, no testery našli zopár chýb, s ktorími to proste nechcú vypustiť, možno čakajú na niečo iné, prečo to ešte nevidali. A možno tá hra ešte nemá dokončený príbeh. No a? Fanúšikovia by mali byť oporou, nie deadlinom... Hanba. Nik si nič neváži.
Keď hra bude hotová, táto téma sa sračkami zaplní čo kde ako cracknúť...
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Suhlasim s Lekoklatikom.
Radsej nech na tom robia dlhsie, nez by mali vypustit, s prepacenim, sracku alebo hru ala STALKER - nehratelne bez patchov, lebo tam je viac bugov ako romov na slovensku (no offense). :roll:
A nenavidim warezakov, ktory si vsetko stahuju a este pi*uju a nikdy si ziadnu hru/film nekupili. Nechcem tymto povedat, ze som si nikdy nic nestiahol, ale drvivu vacsinu hier a filmov mam kupenu. Predsa len je to lepsi pocit hrat hru kupenu za peniaze, lebo si ju vazis a snazis sa ju prejst do konca.
T3e5
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa T3e5 »

Ja vam poviem, bude to prepadak roka. Ako nebude to zla hra ale bude mat take ocakavania od hracov ze jej nebude stacit ani ked bude nadpriemerna. Pomoze jej ked tam bude jedine dokonala hratelnost, kamera, pribeh, fyzika aut ako naozaj ze by si si neodpustil kupit volant krasna grafika (co v tej dobe kym sa to vyda asi nebude) dokonaly dabing a neviem este co... Proste prestavam sa na tu hru tesit ...
chrobak
Star
Star

Príspevok od používateľa chrobak »

ja som sa na mafiu tesil ale uz ma to preslo, ale som toho nazoru nech to zrobia poriadne. Ale inac mne ta grafika nepride nicim vynimocna taka normalna na dnesnu dobu
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

tak napr mna to tiez nasralo ze zas prelozili datum.mi to pripada ako keby tie datumy vydania hadzali len aby sa na hru nezabudlo.pritom sami vedia ze tie datumy co davaju su nerealne.ked mozu na ine hry dat presny datum nechapem preco na mafii mame kazdy mesiac iny datum :| a take reci ze nech to spravia poriadne su slabe.mali nato roky aby natom zamakali teraz za tie dva mesiace uz vela neurobia.aj tak si myslim ze pc hry hrava coraz menej ludi tak je to skoda len pre nich ze sa s tym tak dlho seru
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mulatt: Vsak normalny marketingovy tah, ludia sa tesia, spravia predobjednavky na hru a potom cakaju a cakaju. Za dva mesiace sa toho da stihnut strasne vela, ak dali 1000 ludom beta verzie, ktore teraz odhladia, tak finalna verzia hry moze byt na vysokej urovni. Ale ako byva zvykom uz pri kazdej hre, tak niekedy par dni, niekedy o mesiac vyjde patch, ktory riesi problemy, vyladuje hru atd...
mulatt
Darca
Darca

hojko: myslis si ze je dobry tah presunut hru na 30 september ked nejak okolo tohto datumu vypusta EA svoje hry?a si myslim ze teraz nevychadzaju nejake dobre tituly ze by sa mafia neujala.a potom nechapem naco vypustaju datumy este pred testovanim bety :roll: tvorcovia sami nato doplatia.ked sa moze spravit pokracovanie bioshocku za 3 roky ( a kvalitne pokracovanie) nechapem co bude na mafii take prevratne ze sa pomaly 10 rokov vyvija, taktiez pochybujem ze sa vratia 10 rocne naklady tejto hry.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mulatt: O 10 rokoch sa tu hovorit zdaleka neda. Prve roky po prvej hre to boli cisto len spekulacie, ktore nikto nepotvrdil a tak nebolo jasne, ci sa pracuje na dvojke alebo nie. Mafia bezi na zastaralom engine, ktory bol v tom case vyborny, ale na dnesne casy uz zrejme nepostacuje, kdezto Bioshock bol na tom inak. Vzhladom na to, ze sa predalo cez 2 miliony kopii prvej hry, da sa predpokladat, ze cislo pri dvojke by mohlo byt rovnake. Cena v predpredaji je okolo 30 eur, co by pri tych kusoch cinilo 60 milionov eur, co je v prepocte okolo 1,5 miliardy ceskych korun. Myslis, ze naklady na vyrobu hry dosiahnu aspon polovicu z toho??? Odpoved najdes v tomto clanku: http://www.gamepark.cz/kolik_v_prumeru_stoji_vyvoj_jedne_hry_302759.htm A vydat hru na jesen ci o nieco neskor = vianocne nakupy.
mulatt
Darca
Darca

hojko: asi pred mesiacom v relacii gamepage hovoril ten hlavny z illusion softworks ze hned po skonceni jednotky sa zacal pisat pribeh na dvojku takze sa zacalo natom pracovat pomerne rychlo po jednotke.v roku 2002 ci kedy to mafia vysla este ani neboli tak rozsirene warez fora ako teraz tak 2 miliony sa mi nezda az taky lahky ciel.ked si vezmem ze far cry 2 sa predalo iba 2,3 miliona kusov tak neviem neviem ci mafia preda 2.jedna sa mi hlavne o to zbytocne natahovanie.hru mohli vypust kludne minuly rok a pripadne bugy vyriesit patchom.zbytocne natahovanie hry zvysuje naklady spolocnosti.

Kód: Vybrať všetko

4. prosinec 2002 - Petr Vochozka pro Tiscali Games poprvé naznačuje možnost vývoje pokračování Mafie.
16. prosinec 2003, 14:45 - CVG přináší zprávu o pokračování Mafie. Podle nich jim kdosi z IS opravdu potvrdil vývoj druhého dílu.

25. září 2007 - Esaul opět přináší zajímavé poznatky – tentokrát informuje, že z Illusion Softworks údajně vypáčil, že na Mafii II pracuje 80 lidí + nějací externisté a celkové náklady na vývoj Mafie II se pohybují kolem hranice 100 000 000 Kč.
tych 100 milionov sa mi nezda realnych ked si len vyratm mzdy pre 80 ludi na mesiac
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mick_14 »

asi to tu už bolo spomínané, ale bude to aj s CZ dabingom pre Xbox 360 alebo nie?...budú aspoň CZ titulky na xbox?
lekoklatik
VIP
VIP

pre konzolu dabing nebude. Titulky neviem. Ale to snáď áno.
Red-John
Light Expert
Light Expert

nebudu asi ani titulky lebo uz na Mafii robí viac amíkov ako čechúrov.

new gameplay:

http://www.joystiq.com/2010/03/10/hands-on-mafia-ii/
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

Red-John napísal:nebudu asi ani titulky lebo uz na Mafii robí viac amíkov ako čechúrov.

new gameplay:

http://www.joystiq.com/2010/03/10/hands-on-mafia-ii/
no tak ja ti nevim,pripada mi to cele take zGTAovane. :|
lekoklatik
VIP
VIP

Úplne dobre to vyzerá.
Teším teším teším.
:smt009
Leniv3c
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Leniv3c »

lekoklatik napísal:Úplne dobre to vyzerá.
Teším teším teším.
:smt009
Súhlasím :smt009 :smt009
Napísať odpoveď