iPod Nano
iPod Nano
Cauko,
planujem kupit iPod Nano 8GB 5th gen, a akurat riesim otazku odkial.
Najprv som premyslal nad Alzou, s ktorou som mal doteraz len dobre skusenosti + by som mal osobny odber a odpadlo by postove.
Ked som ale porovnal ceny s ostatnymi, zdala sa mi dost premrstena. (161,54€)
Na mp3.sk ho maju za 136,99€, avsak tento obchod nepoznam a neviem co je zac. Poznate ho niekto?
Odkial by ste mi poradili, ze ho mam vziat? Nejaky rozumny pomer doveryhodnosti a ceny, dik.
planujem kupit iPod Nano 8GB 5th gen, a akurat riesim otazku odkial.
Najprv som premyslal nad Alzou, s ktorou som mal doteraz len dobre skusenosti + by som mal osobny odber a odpadlo by postove.
Ked som ale porovnal ceny s ostatnymi, zdala sa mi dost premrstena. (161,54€)
Na mp3.sk ho maju za 136,99€, avsak tento obchod nepoznam a neviem co je zac. Poznate ho niekto?
Odkial by ste mi poradili, ze ho mam vziat? Nejaky rozumny pomer doveryhodnosti a ceny, dik.
Re: iPod Nano
ja by som bral jednoznacne z USA / UK
A to už prečo? Pri relatívne tak lacnej elektronike asi moc neušetrí a v prípade, že sa mu pokazí, tak to musí posielať cez pol sveta.
Rocna medzinarodna zaruka sa na to vztahuje tusim. 
Pilifo preco? Lebo ked to kupis z usa tak ta to vide na 90/100 eur kde tu zanho chcu 140 eur. Myslim ze usetrit 40 eur je celkom fajn a zaruka by mala byt medzinarodna 1 rok ako spominal yazoo
A vedel by si mi prosim ta hodit aj nejaky link? Lebo z ebayu by som to bral len ak by to bolo velmi presvedcive a to som zatial nenasiel, v uk apple store to stoji v prepocte 130€ plus postovne, teda ziadna vyhra.
znameho v usa nemas ziadneho ? to by vyslo najlacnejsie, co som vcera pozeral na ebayi tak tam boli myslim za 130 dolarov aj s postovnym , poskusaj v googli pohladat aj ine us shopy
Sice mam, ale vracia sa az koncom juna..
Zrejme pohladam este nejake eshopy a ak sa nebudem vediet rozhodnut tak jej poviem nech mi ho kupi...
Dik
Zrejme pohladam este nejake eshopy a ak sa nebudem vediet rozhodnut tak jej poviem nech mi ho kupi...
Dik
musis si vypocitat ci sa ti oplati pockat 3 mesiace a usetrit cca 40 aj viac eur , alebo kupit to teraz