Ci mail info popup, ci icq okno, ci info o aktualizacii firefoxu, ci popup aktualizacii antiviraku
Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
No pozeram ze Battlefiled je stale v okne ktore nema funkciu vzdy navrchu. Vsetko ho hodi do listy 
Ci mail info popup, ci icq okno, ci info o aktualizacii firefoxu, ci popup aktualizacii antiviraku
skapem
pls chcem sa len spítať ak má niekto stiahnutú verziu BF od Reloaded...ide mu vnej všetko OK bez nejakích chýb a tak? 
DLC budú zadarmo..ak máš kúpenú hru/novú/Polda_SK napísal:http://www.joystiq.com/2010/02/25/battl ... -one-more/
ak tomu dobre chapem tak DLCcka budu platene?
// a sakra, dokonca ani na server ma to nechce pripojit...furt sa este ten problem opravuje?
-
maggio1221
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
mne blbe ovládanie myškou, keď idem myškou do lava ide do prava a keď do prava tak ide aj tak do prava, a keď idem dole tak ide hore a keď idem hore tak ide aj tak hore. Je to nejake strašne blbepaloob napísal:pls chcem sa len spítať ak má niekto stiahnutú verziu BF od Reloaded...ide mu vnej všetko OK bez nejakích chýb a tak?
mne to slapalo v poho.. aj som presiel dost z hry, ale ked ju chcem spustit, nereaguje mi resume game..
reloaded mi ide upe v poho
inač keď budem kupovať z toho game.co.uk tak kedy stiahne peniaze z kreditky? hneď jak to tam potvrdím alebo ako to funguje..
inak sa asi platiť nedá či?
inač keď budem kupovať z toho game.co.uk tak kedy stiahne peniaze z kreditky? hneď jak to tam potvrdím alebo ako to funguje..
mohli tam dat viacej zbrani
uz som dokoncil assaultera
Peniaze by malo stiahnut az ked to odoslu.Opak napísal:reloaded mi ide upe v poho![]()
Ovladnie je ok len treba ovladanie nastavovat ked ste v menu akonahle sa pripojite na nejaky server nedoporucujem sa hrabat v controls 
PS: ta strelba je fakt trapna
trafit nieco na dialku a este snipou umenie 
PS: ta strelba je fakt trapna
Na to si treba zvyknuť.
tj. tam sa to musi strelit normalne ze do behu alebo akoDedomil napísal:Ovladnie je ok len treba ovladanie nastavovat ked ste v menu akonahle sa pripojite na nejaky server nedoporucujem sa hrabat v controls
PS: ta strelba je fakt trapnatrafit nieco na dialku a este snipou umenie
Jj snipenie je fakt narocne, o to vacsia satisfakcia sa dostavi ked das HS z dvoch kilometrov do behu na prvy krat. Ach prajem vam zazit ten pocit 
ma uz niekto AN-94 alebo M16A2 ? lebo ked k nim pridate scope tak no chance
da sa to hrat po lanke alebo je to cisto netova zalezitost???
-
Norick98
Medium Star
moznost LAN tam vobec nie je 
Rad by som si zahral aj timovo.. mozno zalozit nejaky slovensky "klan" by nebolo odveci. Na zaciatok aspon 4ia keby sme boli, hravali by sme za squad, kazdy by mal v nom svoju poziciu... nemala by z casu na cas chybat hlasova komunikacia: teamspeak alebo ventrilo aspon by sme sa lepsie a rychlejsie zohrali. Uvidime ako by sa to vyvinulo.. kto ma zaujem nech mi da vediet. Taka vec ako XFire by mala byt samozrejmostou.. kludne si ma tam pridajte: norick98
Rad by som si zahral aj timovo.. mozno zalozit nejaky slovensky "klan" by nebolo odveci. Na zaciatok aspon 4ia keby sme boli, hravali by sme za squad, kazdy by mal v nom svoju poziciu... nemala by z casu na cas chybat hlasova komunikacia: teamspeak alebo ventrilo aspon by sme sa lepsie a rychlejsie zohrali. Uvidime ako by sa to vyvinulo.. kto ma zaujem nech mi da vediet. Taka vec ako XFire by mala byt samozrejmostou.. kludne si ma tam pridajte: norick98
cez LAN si to nezahras..
-
lekoklatik
VIP
Norick: Načo xfire. Veď cez steam sa nedá? Alebo nemáš steam?
-
Norick98
Medium Star
ee nemam steam.
nepoznam ho sice dobre dobre ale urcite je xfire pre gamera lepsi.
KLAN KLAN KLAN ak by bol zaujem ja s Anakinom by sme boli v rade na zapis ako prvi.
Mame radi tymovu hru. A obzvast ked je to Battlefieeeeeld 
rad by som sa pridal