S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Snajper2
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

Príspevok od používateľa Snajper2 »

vie niekto kedy vychádza táto hra?
helicos
Darca
Darca

Príspevok od používateľa helicos »

no ruská verzia hry vyšla oficiálne 2.10.09 a kedy vynde pre zbitok sveta tak presný dátum sa my zdá neni určený.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

no ja mam rusku verziu a strasne sa mi to paci proste stale je to to iste viac menej ale stale je to strasna haluz hrat grafika vylepsena aj ked nie niak extremne ale iste zmeny tam vidiet su :) jedine skoda tej rustiny :lol:
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Ten STALKER v poslednej dobe vychadza tak casto ako CSko.
mirom11
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mirom11 »

Super namakana hra a podla mna lepsia ako predosla verzia. A za co davam strasne velve plus je super optymalizovany engine. Slape mi to na strednych aj so slusnou grafikou na notase kde mam integrovanu grafiku :lol: a to mi predosla verzia nesla na notebooku vobec. Takze ja by som to hodnotil 11/10 :D
helicos
Darca
Darca

škoda že to bude až budúci rok teda oficialne pre zbytok sveta
http://www.sector.sk/novinka/49987/stal ... ci_rok.htm
Pulpman
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pulpman »

mam problem. mam najst nieco... na mape mi ukazuje nieco smerom hore... ked som vyliezol na strechu bol som zarovno toho. ale moc daleko neviete co to je a co stym???
Prílohy
xrEngine 2009-10-09 11-33-22-27.jpg
xrEngine 2009-10-09 11-33-06-59.jpg
xrEngine 2009-10-09 11-32-12-03.jpg
mirom11
Medium Expert
Medium Expert

Pulpman napísal:mam problem. mam najst nieco... na mape mi ukazuje nieco smerom hore... ked som vyliezol na strechu bol som zarovno toho. ale moc daleko neviete co to je a co stym???
To iste mam aj ja a neviem co stym :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja som sa na to vykaslal a robim uz len hlavne questy... som v Pripjati, v podzemi X8 8)
btw, ruska verzia sa da "poanglictit", takze azbukou ostanu len loading screeny a mena nahodnych stalkerov... no a sem-tam je v texte len foneticky prepis azbuky do angliny, ale na hratelnosti to neubera
helicos
Darca
Darca

chcem sa opítať že ši už niekto skúšal tú češtinu čo je na lamkách?
mirom11
Medium Expert
Medium Expert

helicos napísal:chcem sa opítať že ši už niekto skúšal tú češtinu čo je na lamkách?
Ja ju mam ale predsa len niektore vety davaju vecsi vyznam v polstine ako v tej prelozenej verzii :lol: ale ne je to dost chabe ale zakladnu pointu z toho chapes podla mna viac ako v anglctine pokial si v nej neni nejak obzvlast dobry :D

PS: taka mala otazocka da sa niekde na zaciatku v tych dvoch castiach zohnat exoskeleton ? alebo az v poslednej ?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

exo asi nie. v Creek-u sa da kupit oblek "s vnutornym systemom" na cestu do Pripjati... SA.. nieco :)

//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2009, 22:06 )
prejdete... uspech v sub-questoch upravi len to co je v zaverecnych titulkoch... zasadnejsi vplyv by mat nemal...
btW: kde sa daju najst kluce ku dedni s plynom v Creeku na korbe auta na moste pri Cisticke?
maty89
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maty89 »

mirom11 napísal:Super namakana hra a podla mna lepsia ako predosla verzia. A za co davam strasne velve plus je super optymalizovany engine. Slape mi to na strednych aj so slusnou grafikou na notase kde mam integrovanu grafiku :lol: a to mi predosla verzia nesla na notebooku vobec. Takze ja by som to hodnotil 11/10 :D
PLs popis mi konfiguraciu tvojho noťasu..thx
mirom11
Medium Expert
Medium Expert

maty89 napísal:PLs popis mi konfiguraciu tvojho noťasu..thx
CPU:Intel Dual Core T2390 1.86 GHz, 1MB L2 Cache VGA:Intel GMA X3100 RAM:2048MB DDRII 667MHz
HDD:250GB (5400rpm) SATA Čipová sada: Mobile Intel® GL960 Express Chipset + ICH8M
Displej: 15.4" WXGA Active Matrix TFT

:D
maty89
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maty89 »

mirom11 napísal:CPU:Intel Dual Core T2390 1.86 GHz, 1MB L2 Cache VGA:Intel GMA X3100 RAM:2048MB DDRII 667MHz
HDD:250GB (5400rpm) SATA Čipová sada: Mobile Intel® GL960 Express Chipset + ICH8M
Displej: 15.4" WXGA Active Matrix TFT

:D
takze musim to rozchodit aj na svojom PC
P4 2.8 , 1GB ram, 9600GT
mirom11
Medium Expert
Medium Expert

maty89 napísal:takze musim to rozchodit aj na svojom PC
P4 2.8 , 1GB ram, 9600GT
Stalker je bohovska hra v tom ze tam si nastavujes neviem ako to pomenovat teraz ale vyberas si z DX10, plneho dynamickeho zobrazenia a tak su tam asi 4 alebo 5 moznosti a ked mas slabu masinu nastavis napr prve alebo druhe a potom uroven detailov a hras a dokonca tento je podla mna az velmi dobre optimalizovaný tak mi to slape aj na notase co som si myslel ze to tam nepojde :lol: ( ale s plnymi detailami na DX 10 sa to porovnavat neda :D )
helicos
Darca
Darca

no takže dalšie krajiny sa dočkaju oficálneho vidania 5.novembra 2009 a to nemecko,rakúsko,švajčiarsko a 23.februára 2010 v USA.v nemecku sa v predpredaji predáva zberatelsá edícia za 35,99e a klasická za 26,95e což neni až tak veľa len škoda že u nás to bude až budúci rok :( (teda dúfajme).ale aj tak nechápem čo tím distribútor zamýšla ked to takto postupne vidáva?
http://www.amazon.de/S-T-L-K-E-R-Call-P ... 002QE22DQ/

//autoeditácia príspevku ( 27 Oct 2009, 20:18 )
no takže český obchod xzone.cz začal predpredaj STALKERA: Call of Pripyat ktorý má vínsť v polovici decembra za 899kč.hra bude mať české titulky a manuál.
http://xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2553&a_aid=159
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xJEDIKNIGHTx »

Som znehutený, hru som kúpil z Čiech, aby som k nej dostal tú plechovú krabičku, lenže predajcovia akosi zabudli uviesť, že hra pre spustenie vyžaduje aktiváciu na internete, takže ostatní pozor a kúpu hry si zvážte :(
helicos
Darca
Darca

práve koli tej sprostej aktivácii cez net si nekúpim original!! aj ked som to mal v pláne a ešte niečo k tej originálke na to že ten preklad robili tí istí ludia čo clear sky tak je pekne odfláknuty že bloodsucker(upír)=pijavica :shock: a ešte niesu vobec otutilkovane videosekvencie cize clovek to nepochopi poriadne ten pribech(jedine ten co vie dobre anglicky či rusky) preto odporučujem požívať češtinu na stalker.scorpions.cz ktorá je omnoho lepšia a ma otitulkované videosekvencie.
ale ináč je to podla mna najlepší stalker konečne som nemal žiadnu chybu na zakladnej verzii 1.6.0.0 nie ako v predchodzích dieloch a aj vedlajšie mysie sú omnoho zaujímavejšie podla mna takto mali vínsť predošle verzie ale človek sa učí na vlastných chybách.
Aealo
Addict
Addict

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

Príspevok od používateľa Aealo »

neviete kde sa da najst naradie co treba aby mi upgradli zbrane? za celu hru som nenasiel ani kus
Napísať odpoveď