Chyby na hojko.com
Re: Chyby na hojko.com
Zatial tu temu mozes najst, ked si das temy v sekcii hry zoradit podla nazvu. Akurat vcera alebo predvcerom som to riesil s hojkom, pretoze pri zavadzani phpbb3 sa to zdalo ako dobra uspora prostriedkov, no ja som narazil na to, ze ked niekto riesi problem s icq alebo ftp, tak tiez nic nenajde. Vtedy to vyslo nejak do stratena a bol by som rad, keby sa nam to podarilo vyriesit.
Daj si google.sk a tam napis:
far cry site:hojko.com
Takto ti bude Google hladat len z hojko.com a je to podla mna o dost lepsie hladanie.
far cry site:hojko.com
Takto ti bude Google hladat len z hojko.com a je to podla mna o dost lepsie hladanie.
A nedalo by sa naprogramovat, aby to uzivatela na google presmerovalo vzdy, ked zacne hladat 3 znakove slovo?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
to som navrhoval už keď sme sa o tomto bavili ešte pred prechodom na novú verziu, ale nedostal som odpoveď. Asi sa očakáva že si sám odpoviem 
-
Hellboy248
Guru wannabe
10:42 to hodilo nejaku chybu. kedze neslo forum, poslal som to na mail [email protected] ..
-
masterdead
SysAdmin
Upravovalo sa vyhladavanie a pritom crashla tabulka s prispevkami, momentalne je mozne vyhladavanie aj slova ktore obsahuju 3 znaky
„Ste si istí“
„Y“ namiesto „I“. Myslím ale, že to je chyba, ktorá už je v základom slovenskom preklade phpBB3. Brat mi niečo podobného spomínal o takejto gramatickej chybe v správach.
Myslím, že to tu už bolo aj riešené s obdobnou chybou pri odstránení záložiek.
„Y“ namiesto „I“. Myslím ale, že to je chyba, ktorá už je v základom slovenskom preklade phpBB3. Brat mi niečo podobného spomínal o takejto gramatickej chybe v správach.
Myslím, že to tu už bolo aj riešené s obdobnou chybou pri odstránení záložiek.
preklady sa tu uz riesili a bolo povedane ze goťar sa do toho po skuskovom pusti nie?
Opravy prekladu su hotove, len to hojko este nemal cas nahodit. Toto som vsak neopravoval, prekladal som to s hojkom na polovicu, takze v polovici prekladu je vykanie s i na konci, pretoze mna to takto ucili a pouziva sa to aj vo windows atd., na druhej strane hojko pouziva y, co tu aj zdovodnil nazorom nejakeho cloveka z jazykovedneho ustavu, cize z tohto hladiska to povazujem za mensiu chybu (spravne by sa to malo pouzivat pri vykani viacerym osobam, aj ked prave vo Windowse sa to pouziva kvoli tomu, ze je to nezavisle na rode). Opravil som vsak vykanie po odovzdani karmy, kde som pouzil trpny rod, ktory je urcite spravne a nemusime tam riesit vykanie.
//najlepsie by to bolo prelozit tak, ako to je napriklad v gmaili, teda: Naozej chcete odstranit tuto spravu?
Je to rodovo nezavisle a celkovo to posobi elegantnejsie.
//najlepsie by to bolo prelozit tak, ako to je napriklad v gmaili, teda: Naozej chcete odstranit tuto spravu?
Je to rodovo nezavisle a celkovo to posobi elegantnejsie.
GothaR > Tak to prelož ako to má Gmail a máš 2v1 
Ja viem, ale dnes sa mi nechce 
-
hojko
Site Admin
Filipito: Viem o tom a neviem co to sposobuje. Keby som tam napisal prispevok a zmazal ho, tak jeho nick sa vrati na povodnu farbu. Preco sa to takto chova, tak to netusim.
-
audiotrack
VIP
len dodám že bug bude niekde v color mode, lebo práva nemá (napríklad keď vojdeš do témy, tak tam ho vidíš v takej farbe ako mu patrí. Vrátiš sa znova na index a zas ho ukazuje inou).
moje zelanie bolo vyslisane , konecne nam otvara url adresy v novom okne dakujem vam
-
lekoklatik
VIP
k Filipitovmu screenu. Chápem že s tá farba občas správa tak ako sa správa /už som s zvykol/, aj teraz nejaký zacharisko v sekcii internet a siete je červený.
čo je divné je to, že keď teda kliknem na ikonu, ktorá ma má odkázať na jeho post /na miesto toho aby som rozklikol sekciu Internet a setie a potom klikol na tému do ktorej prispel/, tak ma to hodí na hojkov príspevok, ktorý je písaný skôr ako spomínaného zachariska.
Čiže zacharisko písal posledný, má hojkovu farbu a keď kliknem na odkaz posledného príspevku v sekcii, hodí ma to na hojka.
Snáď chápete čo tým chcem povedať a ako to myslím.
Snáď vám to nejak pomôže k dopátraniu že wtf? : D
PS: keď však kliknem na zachraniskov zčervenený nick, hodí ma to správne, do profilu užívateľa na ktorý som klikol : )
čo je divné je to, že keď teda kliknem na ikonu, ktorá ma má odkázať na jeho post /na miesto toho aby som rozklikol sekciu Internet a setie a potom klikol na tému do ktorej prispel/, tak ma to hodí na hojkov príspevok, ktorý je písaný skôr ako spomínaného zachariska.
Čiže zacharisko písal posledný, má hojkovu farbu a keď kliknem na odkaz posledného príspevku v sekcii, hodí ma to na hojka.
Snáď chápete čo tým chcem povedať a ako to myslím.
Snáď vám to nejak pomôže k dopátraniu že wtf? : D
PS: keď však kliknem na zachraniskov zčervenený nick, hodí ma to správne, do profilu užívateľa na ktorý som klikol : )
-
hojko
Site Admin
Ak by niekoho zaujimal dnesny podvecerny vypadok, tak sme to riesili cez dve hodiny. Najskor to vyzeralo na problem MySQL, potom sme hladali chybu niekde inde a potom opat. Nakoniec som nasiel chybu v mode Karmy, ktory sa skusal pripajat na server na ktorom overuje dostupnu verziu. Tento server vsak momentalne nebezi, nemohlo overit teda, ze ci nie je k dispozicii nova verzia a preto ta chyba. Kto vsak takto naprogramoval Karma mod, ze bez toho nic nefunguje, tak to je debil.
-
Soviet
Darca
Robi to len mne, alebo aj ostatnym?
V teme navody nevidim panel kde je mozne nastavit pismo boldovane a podobne..Taktiez ani po manualnom vlozeni kodu to nezobrazuje tucne a podobne, ale zobrazi proste obycajny text..
Diki moc za skore osetrenie
..
V teme navody nevidim panel kde je mozne nastavit pismo boldovane a podobne..Taktiez ani po manualnom vlozeni kodu to nezobrazuje tucne a podobne, ale zobrazi proste obycajny text..
Diki moc za skore osetrenie
-
audiotrack
VIP
je to spôsobené oprávneniami, do návodov nemôžeš písať a keď teda edituješ svoj post tak ti dá iba základné funkcie
-
Soviet
Darca
Hmm a neda sa to nejak poriesit teda? Lebo ked je prispevok presunuty z Ostatne do Navodov, tak si zachova dany vyzor, avsak po edite automaticky ich strati..Prava na edit by predsa aj v sekcii navody mohli byt full a tym padom obsahovat aj dany panel/podporu kodu..Alebo sa mylim? Kedze v navodoch by predsa dany postup mal byt prehladny..A ked tam bude len plain text po pripadnom edite, to bude vypadat nie moc "Navodovo".