Takze, pre ludi ktori nevedia, odporucam link. http://en.wikipedia.org/wiki/Unit_731 pre ludi ktori vedia a zaujimau sa o tieto veci, by som bol rad, aby sa ti o tom trocha podiskutovalo. Pretoze, po dnesnom citani komentarov toho ako niekde zase upalili psa a nejaka desne blba kráva zase napise boze ako to mohli tomu chudatku urobit, to su co za ludia, a ludia su zver, a podobne hovadiny, sa mne osobne zastavuje rozum. Macky ani psov nepalim, len by som bol rad aby ludia mali prehlad o tom co je SVINSTVO a co prislucha tomu spravat sa ako hovado, a co sa robilo s ludmi, a co sa s nimi robilo zaziva. Lebo oproti tomuto je ten pes NIC!!!! tak aby par ludi co to budu citat pripadne ich to zaujme trosku pretriezvelo..... coho je vsetkeho clovek schopny,....
rovnako odporucam si to nastudovat aj debilkom co si brania PETA spolocnost aby videli ze s ludmi sa zachadzalo ovela horsie ako so zvieratami .....
Vladna jednotka -- UNIT 731
Re: Vladna jednotka -- UNIT 731
Nejdem ten clanok citat, lebo viem na co narazas a aj ta chapem. Ale toto je dane tym, kde zijeme a tym, ake problemy ludia denne riesia. Ked mas na starosti iba chodenie do roboty a domace sledovanie TV, tak je jasne, ze ta tyranie nejakeho zvierata rozhorci a nahneva. Keby si bol vojak a kazdy den by ti islo o zivot, tak by si sa na nejakeho psa mohol vykaslat. Rovnako ako keby si bol nejaky farmar, ktory od rana do vecera beha po pozemku a o vsetko sa stara, tak by si nemal cas zamyslat sa nad psami a mackami v cine. A tak dalej...
Ja ked mam dobre obdobie, tak u mna najvacsi problem predstavuje to, co si zajtra kupim na obed a pritom niekto o 2 ulice dalej riesi to, ci zozenie peniaze aspon na jeden rozok aby neostal dalsi den bez jedla. Ale ja nemam prostriedky na to, aby som to riesil a taktiez nemam volu aby som sa zaoberal organizaciami ako je PETA, pretoze to podla mna prehanaju, radsej by sa mali zaoberat dolezitejsimi problemami vo vlastnej krajine.
Ja ked mam dobre obdobie, tak u mna najvacsi problem predstavuje to, co si zajtra kupim na obed a pritom niekto o 2 ulice dalej riesi to, ci zozenie peniaze aspon na jeden rozok aby neostal dalsi den bez jedla. Ale ja nemam prostriedky na to, aby som to riesil a taktiez nemam volu aby som sa zaoberal organizaciami ako je PETA, pretoze to podla mna prehanaju, radsej by sa mali zaoberat dolezitejsimi problemami vo vlastnej krajine.
-
qwerty-xyz
jeeej, aspon niekto ma pochopil presne naco som narazal, to sa mi tuna casto nestava.GothaR napísal:Nejdem ten clanok citat, lebo viem na co narazas a aj ta chapem. Ale toto je dane tym, kde zijeme a tym, ake problemy ludia denne riesia. Ked mas na starosti iba chodenie do roboty a domace sledovanie TV, tak je jasne, ze ta tyranie nejakeho zvierata rozhorci a nahneva. Keby si bol vojak a kazdy den by ti islo o zivot, tak by si sa na nejakeho psa mohol vykaslat. Rovnako ako keby si bol nejaky farmar, ktory od rana do vecera beha po pozemku a o vsetko sa stara, tak by si nemal cas zamyslat sa nad psami a mackami v cine. A tak dalej...
Problem je v tom, ze PETA (a to nie som zastanca) bojuje proti niecomu co je, a Unit 751 pokial viem uz nie je, tak proti com maju teraz aktivisti bojovat? A keby aj existovala, znamena to ze psy mozeme upalovat a macky rezat?
Inak o 751tke som videl dokument/horor, bolo to silene nudne a kym som to zohnal, tak som mal pocit ze mam v PC fotky Halle Berry dole bez, take to bolo tazke splasit..
//teda 731
//o ano, a ten film sa volal "PHILOSOPHY OF A KNIFE" a na csfd ho asi nenajdete
// a predsa http://www.csfd.cz/film/245186-philosophy-of-a-knife/ len si nie som isty tym rokov vydania.. ale dlzkou ano
(posledny edit, prisaham)
Inak o 751tke som videl dokument/horor, bolo to silene nudne a kym som to zohnal, tak som mal pocit ze mam v PC fotky Halle Berry dole bez, take to bolo tazke splasit..
//teda 731
//o ano, a ten film sa volal "PHILOSOPHY OF A KNIFE" a na csfd ho asi nenajdete
// a predsa http://www.csfd.cz/film/245186-philosophy-of-a-knife/ len si nie som isty tym rokov vydania.. ale dlzkou ano
(posledny edit, prisaham)
-
qwerty-xyz
no jo uz nie je , ale bola. A ked pozries clanky, tak vies ze tych obeti bolo hodne. A tych pokusov a zvratenych FEST ZVRATENYCH tiez, podla mna sa toto deje aj dneska, mozno na ludoch ktori nikomu nechybaju a mozno v krajinach kde to nie je odsledovane, ide proste o princip, clovek je schopnejsi ovela hnusnejsich veci ako len podpalit psa. A ked sa robili svinstva pocas druhej svetovej nerobia sa aj teraz v krajinach ktore chcu vojnu alebo su vo vojne? Severna korea ako testuje chemicke zbrane? na postihnutych a chorych ludoch nie ?mi-chau napísal:Problem je v tom, ze PETA (a to nie som zastanca) bojuje proti niecomu co je, a Unit 751 pokial viem uz nie je, tak proti com maju teraz aktivisti bojovat? A keby aj existovala, znamena to ze psy mozeme upalovat a macky rezat?
//teda 731
To nie, ale urcite by tu bolo menej ludi, ktorych by trapili tie macky a psy, to som chcel svojim prispevkom povedat. Proste kym sa budeme mat tak dobre ako sa mame, tak tu bude stale vela ludi, ktorych budu trapit mensie a mensie problemy.mi-chau napísal:Problem je v tom, ze PETA (a to nie som zastanca) bojuje proti niecomu co je, a Unit 751 pokial viem uz nie je, tak proti com maju teraz aktivisti bojovat? A keby aj existovala, znamena to ze psy mozeme upalovat a macky rezat?
Keď už hovoríme o WWII, treba si povedať aj to, že mnohí nemeckí lekári, ktorí robili na ľuďoch rôzne pokusy sa stali po vojne veľmi "žiadaným" tovarom ako zo strany Američanov, tak aj Sovietskeho zväzu..... A nie ako vojnoví zločinci (za ktorých boli prehlásení), ale ako úspešní vedci..... Pretože výsledky ich pokusov aj napriek svojej neľudskosti boli veľmi vítanými vedeckými poznatkami..... Pokusy nad zvieratkách sú možno pekné.... a ak si odmyslíme "ľudskú" stránku veci, pokusy na živých ľuďoch majú určite väčšiu výpovednú hodnotu...... To je proste empirický fakt......