Neony do kufra a na nohy
Neony do kufra a na nohy
Chcel by som sa popytat par veci ohladom dohto..rad by som si nieco taketo zaobstaral a chcem by som vediet vase nazory..kde kupit..nejake rady..mal by som zaujem o nieco do modra a cisto len interierove..ako to je so zapojenim...pripadne nejake stranky..rady a typy
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Neony do kufra a na nohy
www.tuning.sk tam niekde sa povaluje odkaz na nejaky internetovy shop...vyber by tam mal byt slusny...ale moj nazor je ze auto netreba prznit takymi gycovinami...
-
RATZINGER666
Darca
petko: ake mas auto? btw, suhlasim so schyzom...
-
Clean_Up
Professional
Chceš to len čisto kvôli imidžu, alebo vidíš v tom aj nejaké reálne využitie?
Tu: http://www.najautodoplnky.sk/eshop/produkt/1326 máš niečo takéto, píšu tam, že to vraj reaguje na hudbu. Sprav to nejako decentne, nezhovaď si auto.
Tu: http://www.najautodoplnky.sk/eshop/produkt/1326 máš niečo takéto, píšu tam, že to vraj reaguje na hudbu. Sprav to nejako decentne, nezhovaď si auto.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
kamarat si dal nedavno do E34 cervene neony dopredu pod nohy ... je to strasne a byt to moje auto a objavi sa to tam, tak to rozkopem na prach ... ja som z toho auta poriadne von nevidel, lebo to docela tahalo oci, hoci to bolo v priestore noh zospodu na palubovke, tak som videl naznak odrazu tohtot svetla aj na celnom skle ... za jazdy teda silne neodporucam, a ked stoji auto na parkovisku tak to asi moc ucinok nema ... aj ked chapem ze medzi dnesnymi patnastkami je to urcite vyhladavany zvlhcovac intimnych partii
...
Dobrovoľne si spraviť z auta gayklub a ešte za to aj platiť
No proti gustu žiaden d...! Hlavne si nedávaj do vnútorného osvetlenia modré žiarovky/ledky, pretože v noci, keď budeš niečo v aute hľadať, tak si ešte pekne ponadávaš.
No proti gustu žiaden d...! Hlavne si nedávaj do vnútorného osvetlenia modré žiarovky/ledky, pretože v noci, keď budeš niečo v aute hľadať, tak si ešte pekne ponadávaš.
nechcem to z frajeriny..skor by som to len rad skusil..ako by to vyzeralo..mozno zbytocne peniaze niekto povie...ale to neriesim..chcem nieco na nohy a kufor..dik za tu stranku jednu
Tak potom daj vedieť ako to dopadlo. Tiež chcem riešiť nejak osvetlenie interieru a kufra, ale neony to asi nebudú, nakoľko potrebujem osvetliť celý interier.
ak uz neony, treba ich napojit na napr. stropne svetlo, pri zatvoreni dveri sa ztmavuju spolu s origo osvetlenim. zvacsa sa davaju tuningove neony alebo neony do pc.
diodove by som neodporucil, nemaju taky rozptyl..
Do kufra ucelove, pod nohy frajerina
diodove by som neodporucil, nemaju taky rozptyl..
Do kufra ucelove, pod nohy frajerina
ale ja potrebuájem konkretne info nie dohady a reci...stranku..ceny..napajanie...odporucania..nie tych co zbieraju prispevky ale prispevky od tych co do toho aj vidia
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
vies kolko veci ja potrebujem ? a kolko inych veci si zelam ? medzi nimi napriklad to aby sa lopaty naucili pouzivat google ! niesi prvy co ide robit hustokáru s neonmi, tak nemusis laborovat ... najdi si na nete kto to ako spravil, to budes mat k veci
...
-
RATZINGER666
Darca
jaku stranku? ceny? napajanie? najskor napis normalne, co vlastne chces a potom sa mozme o tom bavit...nie ze: "chcem mat podsviete auto, co mam robit"petko117 napísal:ale ja potrebuájem konkretne info nie dohady a reci...stranku..ceny..napajanie...odporucania..nie tych co zbieraju prispevky ale prispevky od tych co do toho aj vidia
ludia, troska samostatnosti...petko117 napísal:ale ja potrebuájem konkretne info nie dohady a reci...stranku..ceny..napajanie...odporucania..nie tych co zbieraju prispevky ale prispevky od tych co do toho aj vidia
stranka pre kupu
napajanie 12V
cena 2ks 6,50e
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Re: e shop
povedzte mu to niekto miesto mna ! ! ! ...
... truhlik, co tak scrollovat asi dva krat dolu vo fore ? ... http://www.hojko.com/neony-do-kufra-a-n ... 37557.html
//audiotrack: témy spojené
... truhlik, co tak scrollovat asi dva krat dolu vo fore ? ... http://www.hojko.com/neony-do-kufra-a-n ... 37557.html
//audiotrack: témy spojené
no strasne stranky ponuknute..jedna taka ze vyber asi z dvoch produktov a druha stranka je na neony do pocitaca...takze dik..fakt hojko=spam forum a nic viac..zatial nikdy som sa nedockal rozumnej rady a odpovede ako neviem naco to tu je aj udrzovane ked kazdy len pride potraposi a ide spat kludne mi dajte za toto basu ale taketo rady co tu niektory ponukaju si strcte do prdele..cest vynimkam..
-
Hotwire
Addict
http://www.autodoplnky.cz/ tu mas ty deges, hladaj si, ak sa ti nepaci tak sa poje***....
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
zato ze si lama ti my nemozeme .. pochop ze prizdisracov co nevedia zapnut google sem denne chodi X a cloveka to zial prestane bavit ...
tiez sa pozri ako ty vyzadujes rady od druhych ... presne mas ten styl, ze napises chcem neony, alebo nejde mi radio a vy sa aj poserte, ale poradte mi dobre a najlepsie hned
.. tak to chlapce nefunguje nikde ... mozno na nejakom krestanskom fore, lebo ta aspon neposlu do prdele

tiez sa pozri ako ty vyzadujes rady od druhych ... presne mas ten styl, ze napises chcem neony, alebo nejde mi radio a vy sa aj poserte, ale poradte mi dobre a najlepsie hned
ale ja som hladal ty mumak 3 dni na nete asi by som sem nepisal..mam vlastne forum mam e shop..tak retard asi niesom...a myslim ze som to dost jasne napisal to ze hladam nejake stranky..takze neviem ocom tu tocis dieta moje
-
Hotwire
Addict
bolo ti tu ponuknutych viacero stranok, a ty miesto stipky vdacnosti pi*ujes na nas...vies co chod do certa, byt hojkom takychto dementov banujem jedna radost...