USB Porty
USB Porty
Sekol mi počítač tak som ho musel reštartovať, natož mám "trochu" pokazený monitor a nie vždy sa mi zapne tak som musel niekoľko krát reštartovať počítač... konečne mi nabehol aj obraz a hneď tu mám upozornenie, že som viac krát reštartoval počítač (alebo niečo podobné) na pokračovanie stlačte nejakú klávesu, tak stláčam a zistil som že mi nejdu USB porty tak som tam hodil klávesnicu cez klasický port a to mi išlo. Keď už všetko nabehne a prepojím usb porty tak mi to ide. Neviete mi poradiť? 
-
vikko78
Medium Professional
Re: USB Porty
radšej si zháňaj druhý monitor, lebo neustálym restartom si odpíšeš nejaký hdw. a ak som správne pochopil tvoj problem, tak si kup redukciu USB/PS2 a nemusíš prehadzovať klávesnice..
- Prílohy
-
- USB-to-PS2-Adapter-21155568810.jpg (10.91 KiB) 126 zobrazení
Re: USB Porty
Na monitore sa už pracuje. Keď "odkliknem" ten warning píše tam niečo s usb potom už len odpojím a pripojím usb a ide to, keď budem zapínať počítač tak odpíšem ten warning možno to pomôže...
//autoeditácia príspevku (07 Mar 2010, 20:40)
Tak mám tu to upozornenie "Warning. The previus performance of overlocking is failed and the system is restored to the defauls setting.Press any key exept "del" to enter SETUP.
Btw. S tou redukciou to tiež nešlo.
//autoeditácia príspevku (07 Mar 2010, 20:40)
Tak mám tu to upozornenie "Warning. The previus performance of overlocking is failed and the system is restored to the defauls setting.Press any key exept "del" to enter SETUP.
Btw. S tou redukciou to tiež nešlo.