ano ked si hraci rozumia tak cez microfon . ale zaklad je pouzivat skratky ktore su v takej liste ktora sa aktivuje Q, podtrrebujem letecku podporu ,potrebujem pozemny utok a ine , co sa tyka hamachi ano dasa to hrat aj cez hamachi .Shwollo napísal:->slavo<-: Takže je to založené hlavne na komunikácii cez mikrofón a podobne?
Hráva sa to na nejakých serveroch alebo sa dohodne a cez hamachi?
Podla mojho nazoru je ,ale hrat tuto hru cez hamachi uplna strata casu lebo to prave orechove nateba caka v Originalke .Kde je viac ako 300serverov. + HOLOZADEK CZ-SK(nas server)
a hlavne zapnes hru 2krat kliknes a hras . a najlepsie je ked si navzajom hraci pomahaju napr minule mi poslali kamarati asi dokopy 200ta bodov . a to sa daju robit ine haluze ked mas tolko bodov som hadzal atomovku za atomovkou ,same delostrelectvo , proste uplna kasa . jak ma byt.
Este musim napisat ,ze ked som si kupoval originalku to bolo asi minuly rok . tak som k originalnej hre dostal skusobnu verziu pre kamarata . cize dostanes 2 Cd keye . ta skusobna verzia je asi len na tyzden ale ked o tejto hre niekto koho poznas uvazuje tak mu to daruj . a snad sa namota a kupi si tiez . ja som to dal kamaratovy a na druhy den mi volal , ze mu to mam obiednat. Takze prajem vela stastia .
ked ta nieco este zaujima kludne sa pitaj .