Transformers 2: Revenge of the Fallen

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
profik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Transformers 2: Revenge of the Fallen

Príspevok od používateľa profik »

Aj podla mna. Nebol to ziadny prelomovy film, ale najhorsi urcite nie. A je tam aj viac "vitazov" ankiet, ktori tu cenu vyhrali nepravom :D .
Tino-artS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tino-artS »

Transformers ako najhorší film roka, za účelom "prestížnej" ankety Zlatá Malina...

Už ten text svedčí o všetkom, idem sa trošku rozpísať, a prepáčte prípadnú vugárnosť.

Nepatrím medzi ludí ktorý budú tvrdiť že Transformers 2 bol najlepším filmom roka 2009, ale je to nadpriemer, a kto to vyvráti je zakomplexovaný hňup., ktorého označím mojim oblúbeným výrazom: "všetko nové je zlé, a nikdy sa to nevyrovná starému". Je to druh komplexu, ktorým trpia niektorí ludia. Michael Bay za najhoršieho režiséra? Ďalšia vec ktorá o tom svedčí, čisto rana pod pás od ludí s komplexom v tej ankete. Najhorší scenár? Budiš... Nebol dobrý, ale vedel by som povedať desiatky horších. Je to čisto zákerná rana zo závisti, a spomínaného komplesu. Kde je Little Hercules? Ace Ventura Junior? Hannah Montana? Atď., kto mi povie, že toto sú lepšie filmy, ... nevyjadrujem sa. Ďalej náhoda, na CSFD 70%, a svojho času malo aj 72%, na IMDb niečo cez 7/10. A desatisíce hodnotení, náhoda však? Priami kandidát za najhorší film.

Zrhnutie: antikomerčná snaha strhnúť pozeratelný film, a kvalitného režiséra ktorý za sebou už niečo má, narozdiel od degenerovaných rádoby "kritikov". :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Tymi malinami by som sa az tak nevzrusoval, uz sa mi parkrat stalo, ze ju dostal film co sa mi pacil. (v rychlosti si neviem spomenut, ale viem ze aj nieco od Moora dostalo mailnu, a podla mna su jeho dokumentaky zaujimave)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Najvacsie sklamanie mozno ano, ale najhorsi film to urcite nie je. A je jasne, ze nemoze byt najhorsim filmom roka 2009, pretoze je vonku Mega Shark vs. Giant Octopus :D http://www.csfd.cz/film/258268-mega-sha ... t-octopus/ :lol:
Tino-artS
Zablokovaný
Zablokovaný

Tak tak, a nielen ten velký žralok, ale kopa iných. :D

Tie primitívne Maliny hodnotia len úspešné filmy. Resp. závidia. Nebudú hodnotiť klasický prepadák. Ale len podarený film s úspechom, ktorý chcú ponížiť.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

So Zlatými Malinami súhlasím, Transformers 2 bola infantilná blbosť, ktorá niektorými scénami doslova urážala inteligenciu diváka (príchod matky na univerzitu patrí k jedným z nich, je*** hlod od Johna Turturra "dont tell my mother" je ďalší). Takže ja osobne som maximálne spokojný...
Tino-artS
Zablokovaný
Zablokovaný

seth82, s časti súhlasím, ale aby to ubralo tých 70% z filmu? A stavil by som sa o stovky €, že ani ty si vo vlastnej hlavne nemyslíš, že by to mohol byť najhorší film roka. Toto je infantilná blbosť. Možno napíšeš že áno, ale nieje to tak. A nevrav mi že vieš lepšie čo si myslíš. :)
14spider25
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 14spider25 »

Chcem sa spytat, naco chceli vlastne ten energon?
Napísať odpoveď