Battlefield: Bad Company 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Norick98
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od používateľa Norick98 »

vy ste blazni :) ale tak dobre sme si zahrali na prvy krat. :smt067
Prílohy
bf.jpg
Polda_SK
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Polda_SK »

Cujte, vy co mate originalky. Mate v nainstalovanej zlozke s hrou aj subory rld.dll, jabberwocky a pitoni? Diky
bmw4595
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa bmw4595 »

Norick98 napísal:vy ste blazni :) ale tak dobre sme si zahrali na prvy krat. :smt067
som si vas ani nevsimol lol :D :D :D

//autoeditácia príspevku (07 Mar 2010, 14:42)
ale hodil by sa nejaky program aby sme sa vedeli dorozumiet ze kedy mozme is vsetcia hrat
Dzoni
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Dzoni »

existuje nejaky sposob akym by som spravil server a zahral len tak s kamosmi????
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

@Polda_SK: ja tam tie subory nemam. Mam verziu od reloaded a kupil som si len key. Pri instalaci na konci sa da vybrat ako chces hru overit. Dal som online pomocou kluca a nepotreboval som nic crackovat.

@Dzoni: nie je taka moznost. vsetky servery su certifikovane ako ranked... chyba aj moznost LAN

@bmw4595: no s nitrilom si uz pisme cez xfire, naj bude kecat cez TS ale to az casom..
bmw4595
Medium Expert
Medium Expert

@bmw4595: no s nitrilom si uz pisme cez xfire, naj bude kecat cez TS ale to az casom..[/quote]
mne zatial uplne staci pisanie :)
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

Zdravím,
Priznám sa že všetky strany som tu neprezrel ale zopár som ich prelistoval no daný problém som si tu nevšimol. Doteraz som si hral v pohode (to že mi nejak sem tam blbla grafika neriešim) no teraz som v tej misii kde je zima a musíte sa ohrievať v domčekoch. Už sa dostanem k tej helikoptére a teda mal by som prejsť misiu a ísť ďalej. No vždy v tomto momente sa mi hra proste vypne a padne do windowsu bez akejkoľvek hlášky (čo je len tak medzi nami pri win7 celkom nezvyk :lol: )
Tak ak ste sa s tým niekto už stretli prosím poradťe alebo dajte odkaz na nejakú pomoc niekde.

Vopred ďakujem a prajem pekný deň. :smt006
rasko333
Expert
Expert

Príspevok od používateľa rasko333 »

Dá sa už hrať multiplayer, myslím tak že netreba už mať original že to nejako hackli ako Modern Wafare 2 kedysi.

//autoeditácia príspevku (07 Mar 2010, 15:15)
andone7 napísal:Zdravím,
Priznám sa že všetky strany som tu neprezrel ale zopár som ich prelistoval no daný problém som si tu nevšimol. Doteraz som si hral v pohode (to že mi nejak sem tam blbla grafika neriešim) no teraz som v tej misii kde je zima a musíte sa ohrievať v domčekoch. Už sa dostanem k tej helikoptére a teda mal by som prejsť misiu a ísť ďalej. No vždy v tomto momente sa mi hra proste vypne a padne do windowsu bez akejkoľvek hlášky (čo je len tak medzi nami pri win7 celkom nezvyk :lol: )
Tak ak ste sa s tým niekto už stretli prosím poradťe alebo dajte odkaz na nejakú pomoc niekde.

Mne sa to nestalo v tejto misiia ale v hociakej a tiež len tak vyplo hru ale stálo sa mi to len 5x +-

//autoeditácia príspevku (07 Mar 2010, 15:15)
andone7 napísal:Zdravím,

Mne sa to nestalo v tejto misiia ale v hociakej a tiež len tak vyplo hru ale stálo sa mi to len 5x +-

//autoeditácia príspevku (07 Mar 2010, 15:16)
Ospravedlňujem sa za autoeditáciu ale blbne mi NET.
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

jj skúsil som to znova do tretice a už to ide ďalej takže diky moc :)
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

Tak se podelte o zazitky z hrani vy co mate uz krabici doma. Hlavne mne zajimaji rozdily oproti BF2 (krome grafiky samozrejme).
bmw4595
Medium Expert
Medium Expert

paracentesis napísal:Tak se podelte o zazitky z hrani vy co mate uz krabici doma. Hlavne mne zajimaji rozdily oproti BF2 (krome grafiky samozrejme).
hra je vyborna na hratelnost jednoducho efekty,zvuk,grafika vsetko je uzasne ...jediny problem je so servermi :(
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

No v novom battlefielde neni nic take ako Commander napriklad... rovnako tak chybaju aj stihacky.. zatial som videl vrtulniky len v jednej mape, hral som s nimi ale je to ista smrt :D Hra je to celkovo vynikajuca, ako pisal kolega hratelnost, zvuky atd su paradne. Servery su zatazene, serverlist loaduje dlho... chce to len trpezlivost.. sem tam daky server padne..
Nitril
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nitril »

Tych problemov so servermi si este vobec nevsimam. Hra je v uplnych zaciatkoch takze vypadky naprosto chapem. Na tejto hre sa bude nonstop makat ako viem, budu stale vymyslat nove veci a opravovat chyby co je vynikajuce. EA si dali na tom riadne zalezat. :) A k tomu aka hra je. Tu je moj nazor: Ina paradaaaaaaaaaa :D Ja mam na taketo hry slabost a hlavne ked sa hra cez internet. Proste fantazia, krasne momenty, spolupraca, suboje. Nemam fakt ani najmensiu vec co by som skritizoval. I to je dokaz ze tu hru mam 3. den a mam odohranych priblizne 50 hodin. :D No to zase zrejme nie prehanam ale kazdy vieme jak to myslim. :D Od tejto hry sa nepohnem dobrych 5 rokov. Samozrejme ak nepride na radu BFBC3 co by ma asi ...... :psssst: :D
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

Takze bez commandera je to vlastne takove CoD:MW1/2 na vetsich mapach a s vozidlama. Jak jsou na tom sniperi s dohledem? V BF2 to bylo dost mizerne.
Kazdopadne se tesim. Nez se to dostane ke mne snad stihnout vyladit servery.
Speed99
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Speed99 »

Commander trosku chyba... Ale je to taka intenzivna akcia, ze neviem kam skorej :D super. Zatial najlepsi MP co som hral. Vrelo odporucam :smt081 P.S. Ide niekto do squadu ? :D
Nitril
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nitril »

squadu? Jak do squadu? Hlasim sa vsade kde sa da. :D:D Je to parbaaaaaaa
bmw4595
Medium Expert
Medium Expert

Nitril napísal:squadu? Jak do squadu? Hlasim sa vsade kde sa da. :D:D Je to parbaaaaaaa
nj hra to je uzasnaaa :D musim si najst nejaky clan xD
paloob
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa paloob »

Cawte ja som stiahol BF z netu pretože nemam éčka...a chcem sa spítat že mám problém stým ovládaním myšou proste keď pohýbem doprava tak to ide do lava a ked pohnem do lava tak to ide tiež do lava a tak...neviete poradit ako to presne spravit??? lebo som to skúšal v Options nadstaviť ale tam to stale prehadzuje s nejakím Xkom a Yčkom a ešte aj s pohybmi do predu, do zadu a tak je to rovnake...poradťe prosím...
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

EŠTE RAZ PRE VŠETKÝCH A POSLEDNÝ KRÁT, ABY TI FUNGOVALA MYŠ DOBRE, TAK MUSÍŠ NAKOPÍROVAŤ VŠETKO ZO ZLOŽKY "CRACK" DO HRY, HLAVNE TIE TEXŤÁKY

// np ;-) nabuduce skus ceknut par stran dozadu, je o tom pisane snad na kazdej strane :)
paloob
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa paloob »

díky aviceN...
Napísať odpoveď