Pravidelny, samovolny, tvrdy restart PC

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
conte11
Amateur
Amateur

Pravidelny, samovolny, tvrdy restart PC

Príspevok od používateľa conte11 »

Robi mi to cca, kazdu hodinku +-. Menil som hardware a to k 500GB HDD som dokupil 750 GB.
Posledne som odpojil stary 500GB a skusam len 750GB (nizsie naroky na zdroj) no problem pokracuje...
Vcom to moze byt? neverim, ze moze mat novy HDD az taky rozdiel v spotrebe... Stary bol WD novy je
Samsung. A musi to byt hardware-ova chyba? Windows 7 ma cca 3 tyzdne od instalacie...
Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pravidelny, samovolny, tvrdy restart PC

Príspevok od používateľa Sapo »

Microsoft vydaval nejake aktualizacie proti piratstvu, ze ti kazde dve hodiny bude restartovat PC. Daj start/do vyhladavania napis "winver" a pozri sa ci mas dobru licenciu. Ci tam nie je nieco take ako "licencia vyprsi o..." a pod
conte11
Amateur
Amateur

Sapo napísal:Microsoft vydaval nejake aktualizacie proti piratstvu, ze ti kazde dve hodiny bude restartovat PC. Daj start/do vyhladavania napis "winver" a pozri sa ci mas dobru licenciu. Ci tam nie je nieco take ako "licencia vyprsi o..." a pod
ano pise mi skusobna licencia, ale pouzival som cr*ck, ktory odstrani ochranu respektiive mal odstranit...
KEd si dam vlastnosti pocitaca, tak mi nepise, ze mam legalny ani nelegalny , ale nepise mi tam vobec nic... odstranene to je...
conte11
Amateur
Amateur

mal som RC toto je eultimate, a pravdepodobne cracknuty... netusim ci sa mi to podarilo...
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Microsoft nejakym spôsobom detekuje nelegalny Win. Zrejme rozoznali crack.
conte11
Amateur
Amateur

ano detekoval mi ho... ale mal som vypnuty win update a nemal som vobec stiahnutu tu aktualizaciu s obranou proti hacknutiu... nechapem preco...

A co stmy teraz? idem skusat crackovat...
Napísať odpoveď