Doplnok k praci - Ako zarobit viac

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
HitmanM
Light Star
Light Star

Doplnok k praci - Ako zarobit viac

Príspevok od používateľa HitmanM »

Zdravim Vas
Riesim nasledujucu vec. Otec ma stolarsku firmu uz asi 10 rokov, je to v pohode praca a je v tom aj dost penazi, teda prenho ja ako zamestnanec mam normalny plat. A chcel by som nejake rozsirenie o nieco co by prinieslo aj mne peniaze. Robime vsetko okrem okien a schodov.
Rozmyslal som ci by sa neoplatilo rozsirit o restaurovanie starozitnosti. Predsa len oprava nieje velmi nakladna co som sa pozeral a casom by to mohla byt aj vyroba keby sa dokupily nejake stroje. Takze zaujima ma vas nazor ci by to bolo dobre alebo popripade ci mate aj nejake ine napady.
dik :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Doplnok k praci - Ako zarobit viac

Príspevok od používateľa hojko »

Napad ti tu asi niekto tazko poradi, pretoze keby sme taky napad mali, tak ho uz davno zrealizujeme a zarobime na tom my. Kedze sa tvoj otec pohybujete v tomto obore, tak musite vediet co ludi zaujima, po com je dopyt a na com sa da aj zarobit.

Do danej problematiky nevidim vobec a viem rozlisit tak akurat dubove drevo a nejaky smrek :D, este zvladnes rozlisit farbu ceresne od plavajucej podlahy s ceresnovou farbou..., ale myslim si, ze restaurovanie starozitnosti je zaujimavy tak pre malicky okruh ludi, teda asi skor zberatelov.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Doplnok k praci - Ako zarobit viac

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

hojko - nezarobili, lebo s drevom robit nevieme ... par krat som to skusal a chce to grif, ktory ja nemam :-D ...

pre otca rob ako zivnostnik a zacni si hladat aj vlastne biznisy - sprav si na strategickych miestach reklamu a tak. ... ked si stolar, tak ak mas trosku umeleckeho citu tak k rezbarstvu je to na krok a v tom su na zakazky pekne prachy - rozne zabradlia na drevodomy, schodiska a podobne - znamy to robi a nestazuje sa, takisto vyrabat nejake mensie uzitkove predmety - rozne vyrezavane misky trebars a podobne - nezda sa to ale ked si najdes dobry odbyt, tak sa da pekne :-) ... skus ponuknut nejakemu obchodu s nabytkom spolupracu - trebars opravy nabytku, zakazkovy nabytok a podobne ... proste sam musis vediet na co si trufas a od toho uz nejaky postup dokazes odvijat ... skus s otcom prebrat, ako by ste mohli expandovat :-) ...
Napísať odpoveď