Neviem co robit dalej...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
dodo222
Novice
Novice

Neviem co robit dalej...

Príspevok od používateľa dodo222 »

ahojte hojkari, potrebujem poradit s jednym mojim problemom. Ide o moju kamosku. Spoznali sme sa pred 2 mesiacmi na jednej chate. Stali sa tam rozne veci pri ktorych sa zachovala necakane (myslim v dobrom). Zistil som ze je to dobre dievca a rychlo som si ju oblubil a co som necakal tak aj ona mna :). odvtedy sme zacali spolu chodit kazdy den von (ja,ona a moj najlepsi kamos), rozumeli sme si, vsetko bolo proste super....ona studuje v BA a ja v BB takze sme spolu len cez vikendy a prazdniny, ale to nieje ani ten problem, lebo mam toho vela v skole + pracujem tak cez tyzden ajtak nemam cas. A ide tu o to ze mi asi pred mesiacom povedala, ze sa rozisla s chalanom a ja som ju zacal mat radsej ako kamartku. Dnes som sa rozhodol, ze jej to poviem a ona nato, ze sa dala znova dokopy s byvalim (o tom som samozrejme nevedel :( ). Prve co ma napadlo bolo spytat sa ze co by povedala kebyze nema chalana.nato odpovedala ze nebude riesit keby... tak som ju odviezol domov.celu cestu sme boli ticho a ked vystupovala tak mi povedala, ze kebyze nema chalana tak by somnou aj chodila...rozplakala sa a odisla :cry:
Trapi ma, ze je kvoli mne smutna a neviem co dalej.
Bojim sa ze ju stratim uplne, ved mi bolo s nou tak dobre, ale zase nechcem nejako znicit jej vztah :smt017
Obaja mame 18..
helicos
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Neviem co robit dalej...

Príspevok od používateľa helicos »

usudzujem podla toho že sa rozplakala k tebe cíti niečo viac ale nechce si pokaziť vstach ktorí ma teraz aj ked sa pred nedávnom rozišli .no rada je asi na nej ona sa musí rozhodnúť že či bude pokračovať v tom vstahu čo má teraz alebo si začne niečo s tebou a ja keby sa rozišli tak určite bude potrebovať nejakú pauzu dokedy bi sa niečo začala s tebou.
a či ju stratíš úplne? to záleží od teba ako sa k nej teraz budeš správať ja by tom biť nenaliehal správaj sa k nej ako doteraz bud jej vždy na blízku a uvidíš ako sa ona rozhodne.
podla mna je lepšie mať takúto aj ked to možno bude LEN kamarátka ale lepšie ako ju stratiť úplne.
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

ked sa raz rozišla chalanom,rozide sa s nim znova,kedy bude otazka času,a ty budeš najbližšie po ruke ,tak sa date do kopy.treba vedieť argumentovať.... to je na nej ktoru cestu si vybere
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

Pockaj ako sa to vyvinie, ked sa rozisli tak sa rozidu znova a zrejme to ani nebude dlho trvat.Zatial budte kamarati a ona ho mozno necha kvoli tebe.Podla jej reakcie ta neberie len ako kamarata ale asi aj nieco viac.Uvidis ako to bude.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No vidím to podobne ako súdruhovia nado mnou, tomu pokusu o návrat nedávam dlhú šancu a nakoniec skončí u teba, zjavne by jej to nebolo proti vôli (keď ti povedala to, čo povedala).
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

Je to tak. V prípade, že sa vrátila k bývalému, tak síce dúfa, že všetko bude v poriadku, ale je len otázkou času, kedy vznikne prvý konflikt v tom jej staronovom vzťahu a už nebude také jednoduché udržať niečo, čo je pozliepané dokopy po tretí krát. Asi to znie kruto, ale je to dosť pravdepodobné, že akonáhle vznikne v tom jej vzťahu nejaký problém, ukončí to s tým, že šak má ešte šancu u teba, pričom to môže fungovať, lebo vy dvaja ste zatiaľ problém spolu nemali.. (a keďže je srdce 100 krát silnejšie niekedy ako mozog, tak ty ju zoberieš pod svoje krídla pravdepodobne :smt050 )
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

baby maju niekedy neskutocny vztah k byvalej laske. zvacsa to nikdy nevyjde, ale baby su uz raz take. bojujes proti veternemu mlynu. vybral si si tazku cestu, ja som taketo baby uz neriesil, vzdy to dopadlo zle. /sice jednu som potom aj mal, ale rozisli sme sa a zas sa k nemu vratila../
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

To nemusi byt pravda plusminus, moja byvala mala svojich byvalich dost na haku.Zalezi od povahy dotycnej, ale po case na nich zabudne kazda.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

peterxxx: Z toho vyplýva, že teraz má dosť na háku už aj teba :D

K téme: Čo s tým chceš robiť? Možeš do nej buď hustiť a robiť sa chrumkavejší ako ten jej terajšo-bývalý alebo sa na to vysereš a uvidíš čo bude.
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Frikso, ano je to tak :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

snaž sa čo najskôr "odmotať" ale zase bud nablýzku a počkaj ako sa to vyvinie .. ak plakala ked odchádzala tak jej asi nie si ľahostajný aleko už bolo spomenuté ešte chce dať šancu tomu svojmu.. myslím, že ak bude myslieť na teba tak ten vzťah dlho nevydrží ale ja osobne by som si nezačal niečo sa babou, ktorá sa práve rozišla lebo nemám istotu že je citovo ustálená a city ku mne môžu byť skreslené jej rozladenosťou -čo síce nemusí ale aj môže byť tento prípad
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Pokiaľ tá baba naozaj plakala, ako spomínaš, tak niečo k tebe určite cíti. To znamená, že bude mať stále nejaký blok, ktorý jej nedovolí milovať toho staronového na 100%, čo znamená, že je vysoko pravdepodobné, že to možno ani dlho nevydrží. Ako spomenul triple, skús byť na blízku, pokiaľ ju lúbiš, nikdy nevieš, čo z toho vznikne a možno si neskôr pri tebe uvedomí, že je skutočne šťastná :oops:
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

chlap vo vzťahu nieje prekážka ale výzva :lol: skús sa snažiť a uvidíš čo a ako... bud sa ti vrhne do náručia alebo zistíš že sa máš na to vysrať... :)
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

neo250 napísal:chlap vo vzťahu nieje prekážka ale výzva :lol: skús sa snažiť a uvidíš čo a ako... bud sa ti vrhne do náručia alebo zistíš že sa máš na to vysrať... :)
To snáď nemyslíš vážne. Je prirodzené, že dievča sa mi neprestane páčiť po tom, čo zistím, že má chalana, lenže nestojí to zato, riskovať, že pokazíš im vzťah, možno si tým poštveš proti sebe to dievča. O chalanovi ani nehovorím, toho si poštveš na betón.
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

A potom s divime ked nam nejaky ch.j preberie holku , ked su taki ako ty s takymto pristupom :minus: :aasmile19:
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

ak sa ma pri vas vasa polovicka dobre nema dovod ist za druhym :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

presne tak.. ak jej niečo nedáš hľadá to inde
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ale niekedy ma vsetko co moze mat a dostane ju len take to "poblaznenie " z niecoho noveho.
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Súhlasím v tomto prípade s Petromxxx. Mal som tiež babu, ktorej som venoval prakticky všetok voľný čas v lete, nechal som jej aj potrebnú slobodu, niekedy však nestačí, ani keď sa idete pretrhnúť. Jednoducho sa pobláznila z iného, ja som ju už asi moc v tej chvíli nezaujímal. Je možné, že som niekde spravil chybu, avšak keď som sa s ňou o tom po dlhšom čase porozprával, tak mi povedala, že ten náš vzťah mal proste všetko, čo ona od neho očakávala, ibaže sa vyskytol chalan, ktorý ju pobláznil a bolo.
Takže ani to, že babe znesiete modré z neba ešte neznamená, že všetko pôjde, ako si to predstavujeme.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

nestáva sa často, aby mala žena v jednom článku toľko pravdy :shock:
http://ivakucerova.blog.sme.sk/c/118173 ... -zenu.html
Napísať odpoveď