nevyznám sa v ňom čo chce
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: nevyznám sa v ňom čo chce
tak chod za ním a prekvap ho 
triple napísal:tak chod za ním a prekvap ho
a čím?
-
triple
Guru wannabe
tvojou prítomnosťou 
mám pocit, že s ním to nič nerobí, keby robilo, tak sa snaží
-
triple
Guru wannabe
podľa mňa len priveľa rozmýšľaš.. chod za ním dajte si kávu daj mu pusu a povedz mu čo máš na srdci a máš pokoj a presne vieš na čom si čas je drahocenná vec
no som zvedavy ako to dopadne, Ela zreferuj potom..neverim ze by sa s tebou stretaval len tak, kecali len tak. Ma syndrom, ze sa uz plazi prec, mozno cakal od teba naznak. Hovorim, ak je tvoj typ, treba ist na to, ak nie on, musis ty..
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Ach ten pokec ...
Ber to tak, na nete sa dosť flirtuje a nebere sa dosť veci vážne a potom dochádza k "omylom"
. A okrem toho nenávidím keď sa niekto rozpráva so mnou cez net a keď dôjde na real stretko tak si nemáme čo povedať. To je už iba take ahoj videl som ťa ok ... 
cuteSTYLE69 napísal:Ach ten pokec ...Ber to tak, na nete sa dosť flirtuje a nebere sa dosť veci vážne a potom dochádza k "omylom"
. A okrem toho nenávidím keď sa niekto rozpráva so mnou cez net a keď dôjde na real stretko tak si nemáme čo povedať. To je už iba take ahoj videl som ťa ok ...
ale my si máme práveže čo povedať aj v reálnom živote, tam nie je problém, je to úplne super keď sme spolu vonk, rozumieme si, len ja nerozumiem z jeho správania či chce niečo viac ako kamarátstvo lebo miestami mi to príde ako keby ma balil a miestami je to chladné
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
A čo tak sa ho to priamo opýtať ? 
nechcem kaziť kamarátstvocuteSTYLE69 napísal:A čo tak sa ho to priamo opýtať ?
-
triple
Guru wannabe
myslíš, že v tom kamarátstve bude spokojná kým si s ním nevyjasníš váš vzťah.. ak si ho vyjasníte a dohodnete sa že budete kamaráti tak kamaráti budete ak sa s toho vyvinie niečo iné tak to bude niečo iné..
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
A ako to tým pokazíš ? Takto akurát budeš celý čas v neistote. Jak ťa odmietne tak sa možno váš kamarátsky vzťah prehĺbi, teda ak sa nezačneš chovať ako 15ročná pipka čo bude žiarliť, že ťa odmietol.ela napísal: nechcem kaziť kamarátstvo
Preboha nemáš na čo čakať. Ja to poznám zo svojho správania, tiež keď sa mi páči nejaké dievča, tak sa snažím dávať nejaké impulzy, niekedy to nevyjde, niekedy neviem, čo robiť, vtedy to vyzerá, že som chladný. Jednoznačne sa ho opýtaj, resp. mu povedz, čo cítiš, čo by si si vedela predstaviť a uvidíš. Pokiaľ ste dvaja inteligentní ľudia, tak kamaráti ostanete "prinajhoršom", to slovo však ber veľmi s rezervou, lebo kamarátstvo je síce fajn, aj keď niekedy nie tam, kde si vieme predstaviť niečo viac.
Proste to skús, keď sa chlapec nevymáčkne sám, tak mu pomôž, sprav prvý krok, nie je to žiadna hanba na hrdosti, jednoducho mu tým ukážeš, že o neho stojíš. A bude lepšie aj tebe, keď mu to povieš, nakoniec, môže z toho byť krásny vzťah, tak by si mala myslieť..
Proste to skús, keď sa chlapec nevymáčkne sám, tak mu pomôž, sprav prvý krok, nie je to žiadna hanba na hrdosti, jednoducho mu tým ukážeš, že o neho stojíš. A bude lepšie aj tebe, keď mu to povieš, nakoniec, môže z toho byť krásny vzťah, tak by si mala myslieť..
ja skôr ten chlad chápem ako úplný nezáujem a ak sa nevie 2 týždne ozvať, neberiemto veľmi pozitívne..myslím, že keď to nezaiskrilo už po týchto stretkách, tak z toho nič nebude, dik za rady všetkým, ale myslím, že sa na to vykašlem, pretože ma to zbytočne iba zaťažuje myšlienkovo
Je to predsa len a len na tebe, ako to vyriešiš. Ale keď k nemu cítiš niečo viac, ako len kamarátstvo, tak by som to na tvojom mieste určite skúsil. Predstava kamarátstva je síce fajn, ale predstava "tej vyššej úrovne" je ešte krajšia. Jasné, že je tam riziko, že by sa niečo mohlo pokaziť, ale ak ste 2 inteligentní ľudia, tak kamarátmi ostanete aj po tom, keby sa to nepodarilo
nech sa už teda rozhodneš hocijako, tak držím palce
ďakujem za podporu, ale mám pocit, že je to čím ďalej tým horšie, stále sme menej a menej v kontakte, on mi síce napíše, že pôjdeme von čoskoro, že sa mám pripraviť, ale potom sa 2 týždne neozve, proste mne toto ulbižuje, už som to s ním riešila, povedal, že to zmení, ale nemám ten pocit, tak to bude lepšie nechať takeldzi napísal:Je to predsa len a len na tebe, ako to vyriešiš. Ale keď k nemu cítiš niečo viac, ako len kamarátstvo, tak by som to na tvojom mieste určite skúsil. Predstava kamarátstva je síce fajn, ale predstava "tej vyššej úrovne" je ešte krajšia. Jasné, že je tam riziko, že by sa niečo mohlo pokaziť, ale ak ste 2 inteligentní ľudia, tak kamarátmi ostanete aj po tom, keby sa to nepodarilonech sa už teda rozhodneš hocijako, tak držím palce
-
triple
Guru wannabe
tak sa nad tým radšej nezamýšľaj a zabudni na neho
možno si našiel real frajerku a tú "imaginárnu - netovu" už nepotrebuje
triple napísal:tak sa nad tým radšej nezamýšľaj a zabudni na nehomožno si našiel real frajerku a tú "imaginárnu - netovu" už nepotrebuje
my sme real kamaráti..nenašiel si nikoho, on je strašne ťažká povaha, on je radšej celé dni doma ako by napr. zavolal najlepšieho kamaráta von..mne sa napr. ozval pred 2 týždňami, že ahoj som na teba myslel, že by sme mohli ísť niekam von, že prídem pre teba len musím vymyslieť dátum, ja, že dobre a odvtedy čakám a naozaj už prestávam mať trpezlivosť na jeho divné správanie
pokrocila si ?
nepokročila, pretože pred 3 týždňami mi napísal, že by sa so mnou rád stretol len musí vymyslieť dátum, ja, že ok a odvtedy čakám, takže neviem čo to má znamenať, ale moja trpezlivosť má tiež isté medze a to som tu už vlastne písala, takže odvtedy nič nové, teraz neviem či mu mám napísať, že čo s tým stretkom alebo čakať kým sa ozveplusminus napísal:pokrocila si ?