Výnimočný pohľad na to, prečo sú rozchody korením vzťahu.
Výnimočný pohľad na to, prečo sú rozchody korením vzťahu.
http://devianti.sk/rady-vtaka-uchylaka/ ... ene-lasky/ , stojí to za to ! 
Re: Výnimočný pohľad na to, prečo sú rozchody korením vzťahu.
neviem prečo, ale mne sa to vôbec nezdá výnimočné.
Keď niečo nechcem, tak to nerobím. Vždy treba byť príčinou a nie sa hlúpo prizerať. Platí to aj v láske.
Keď niečo nechcem, tak to nerobím. Vždy treba byť príčinou a nie sa hlúpo prizerať. Platí to aj v láske.
Tak si potom jeden z tých šťastných produktov tohto zmýšľania, podľa mňa veľa ľudí čaká na to, že bude lepšie, prípadne, zo zotrvačnosti si zvykne a svoj boj o energický život plný potešenia si takto lacno nechá prejsť pomedzi prstami 
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Všetko zlé je na niečo dobré ...
Je určite lepšie skúšať / mať vzťah viackrát ako jeden , ktorý budem celý život lutovať .
Presne tak, najmä, kým sme ešte mladí zasrani... svet nám to ešte ospravedlní a nás nestíhajú potom o alimenty O:-) To sa potom jednomu, holt, hneď lepšie skúša 
Čím bohatšia minulosť, tým lepšie sa človek vyvaruje podobným chybám na druhý krát
Čím bohatšia minulosť, tým lepšie sa človek vyvaruje podobným chybám na druhý krát
samozrejme, že nie som až tak dokonalý (síce k tomu nemám ďaleko
) a láska aj u mňa prechádza fázami od prvotného zamilovania až po vytriezvenie. Niekedy človek vytriezvie skôr, niekedy to trvá dlhšie. Záleží to aj od skúseností. Neskúsiš, nemáš.
-
midnight_man
Guru
Nič nové nám nepovedali.... Ako si čo zariadiš, tak budeš mať. Ja to stále vravím ako si zariadiš, tak budeš mať! Šťastie praje tým ktorí mu pomôžu! ( a samozrejme pripraveným)