graficka karta do notebooku
graficka karta do notebooku
zdar
potreboval by som poradit ci sa da vymenit v notebooku Acer Aspire 1520 graficka karta NVIDIA GeForce FX Go5700 za nejaku inu, bohuzial grafarna odysla a mne sa nedari zohnat novu
za odpovede dakujem a ak by niekto vedel kde sa da zohnat budem mu vdacny
potreboval by som poradit ci sa da vymenit v notebooku Acer Aspire 1520 graficka karta NVIDIA GeForce FX Go5700 za nejaku inu, bohuzial grafarna odysla a mne sa nedari zohnat novu
za odpovede dakujem a ak by niekto vedel kde sa da zohnat budem mu vdacny
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: graficka karta do notebooku
Nie neda. 
-
uplink
VIP
noťas nie je v záruke?
-
Runes
Addict
v notasoch sa vobec tusim nedaju mozno v dakom alienware ale klasickom sa mi nezda za to je formou slotu opravte ma ak zijem v mylnej predstave
proste len v zakazkovych bookoch
-
vikko78
Medium Professional
ak ju nemáš integrovanú, tak sa dá vymeniť. je to komplikované, ale je to normálna kartička do pci (ntb) slotu...len kvoli chladeniu, tam iný(výkonejší) model nedostaneš. ak to nie je v záruke, tak čakaj investíciu cca 300€ v servise...inak na strankach aceru máš technicku podporu, tak tam v klude ohladom tohoto napiš....mne raz pomohli...
vikko: no mne tak graficku vymenili v mojom VBI notebooku, ale ked mi pred 2ma rokmi odisla graficka na starsiom Aceri (dedikovana ATI), tak mi v servise povedali, ze by museli menit celu dosku a len cip sa neda vymenit
Bol to notebook z roku 2005 alebo 2006.
//Podla Google je toto Geforce Go: link a ta vyzera byt vymenitelna, takze treba popozerat napriklad ebay a tam by si nieco mohol najst.
//Podla Google je toto Geforce Go: link a ta vyzera byt vymenitelna, takze treba popozerat napriklad ebay a tam by si nieco mohol najst.
dakujem za vase posterhy, ano grafika sa da vymenit, uz som nasiel predajcu takze mozte lock
-
sobrancan16
Star
da sa vymenit grafika v NB Toshiba Satelite C660D je tam Intel HD Graphic
ak to bola otazka, tak nie