Zysenie Page Ranku
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Zysenie Page Ranku
Ahoj, docital som sa ze sa zvysuje cez backlinky ale chcel by som vediet, ci sa to da a ci to je vobec mozne ked mam stranku na subdomene operaunite.com a ak sa to da kolko trva kym to google zaregistruje? je to nova stranka.. uz ma nic nenapada tak ak som an nieco zabudol piste.. podotykam ze som uplny zaciatocnik 
-
hojko
Site Admin
Re: Zysenie Page Ranku
V pripade, ze mas nejake backlinky, tak Google by ju mal zaindexovat coskoro. Ale skok v PageRanku moze trvat aj niekolko rokov, nie je to vec, ktora sa den co den aktualizuje. Mozno sa ti podari poskocit az o pol roka, mozno o rok.
-
uplink
VIP
Budovať pagerank na treťostupňovej doméne je celkom sranda, veľa štastia...
-
JanJanuska
Medium Expert
Pagerank sa počíta každej podstránke, vrátane tých na doméne tretieho rádu, takže áno, je to možné. Už len zaregistrovaním do rôznych katalógov môžeš získať pagerank 2-3, občas aj vyšší. Pagerank sa aktualizuje často, no ty máš na mysli pravdepodobne tzv. Google Toolbar PageRank (GTPR). GTPR je verejne známe číslo Pageranku, ktoré je hromadne aktualizované len raz za niekoľko mesiacov. Posledná aktualizácia GTPR bola približne na rozpätí minulého a tohto roku.
-
audiotrack
VIP
PR sa síce aktualizuje často, no vďaka podvodníkom sa často mení aj algoritmus a keďže počet kvalitných stránok rastie, mení sa aj stupnica. Veľa stránok čo malo kedysi 4 má teraz 3. Takže kľudne môžeš aj klesnúť, a teda ak chceš založiť svoj život na page ranku, jedného dňa budeš nútený skočiť z okna 
Je to pekný ukazovateľ, ale iba ak si profi firma čo robí stránky. Na nejakej osobnej prezentácii na treťostupňovej doméne by som asi nečakal viac ako 1 (možno 2)
Je to pekný ukazovateľ, ale iba ak si profi firma čo robí stránky. Na nejakej osobnej prezentácii na treťostupňovej doméne by som asi nečakal viac ako 1 (možno 2)
-
awtt
Medium Professional
subdomena na opera unite funguje myslím len keď maš zapnutu operu (myslím) takže budovať na takejto stránke pagerank bude fakt tažké