meffisto napísal:no pekne to je, len mame este vobec I-MAX na Slovensku ?
skoda ze v Bratislave ho zrusili.
ci myslite, ze to bude aj v normalnych kinach?
Hrali ste niekto tu hru?...asi si pozriem JEDNOTKU, nech viem o com to je
Hra bola celkom fajn, prijemna zmena oproti ostatnym vdaka zaujimavej grafike (dostal som sa k tomu cez nejaku jednoduchu hru simulujucu tie motorky). Potom som si pozrel film a ako retro to bolo dobre
Pred zhliadnutim tohto filmu to bude asi povinnost kvoli pochopeniu herneho sveta.
Na novy film som zvedavy, snad to nepokazia
Tak na csfd uz su nejake komentare a hodnotenia, bohuzial nie velmi pozitivne: http://www.csfd.cz/film/245694-tron-legacy-3d/
Tohto som sa obaval, no do kina o tyzden pojdem minimalne kvoli Daft Punku a efektom, ked bude film aspon za nieco stat, tak budem spokojny
Neviem co konkretne myslis, ale ak ide o vyuzitie 3D ako takeho na budovanie atmosfery, tak tam Avatar vitazi (prechody cez dzunglu, atd.). Tron pouziva 3D skor ako doplnok celkoveho dojmu zo scen v pocitacovom svete. Na druhej strane v Avatare boli niektore sceny trhane, to som si v Tronovi nevsimol. Ak mas moznost ist na 3D, tak chod, priplatok neolutujes. Ak mas moznost ist iba na 2D, tak ti to pozitok nepokazi
nie, bolo to na slusnej urovni podla mna... ako vravi gothar... nebolo to az tak dobre ako avatar, ale tak, avatar bol film ktory tym 3D zil dychal.... tron bol myslim iba konvertovany aj tak, ci nie? kazdopadne ked ti disk preleti cez hlavu, tak bude sranda
Shwollo: taky pocit som pri Trone nemal vobec, 3D je tam kvalitne zakomponovane, ale nie vzdy bije do oci tak ako v Avatare, to je asi najjednoduchsia definicia
Prave som z dosiel z kina..Paradny film..dobre investovane peniaze..Pacilo sa mi taktiez spojenie 2D+3D (cize aj cez 3D okuliare niektore sceny boli riesene v 2D).
Pribeh, akcia, hudba..Vsetkeho bolo namieru..Umna vysoko 9/10