Zdravim,
fcera som sa rozhodol kupit si HDMI kabel konkretne Kabel HDMI na HDMI Hama Pro Class, specifikace 1.3
Mam graficku kartu Sapphire ATI Radeon HD 5870 1GB DDR5 a monitor Samsung 24" P2470HD s MPEG-4 TV tunerem. Po zapojeni HDMI kablu do grafickej karty mam problem s Full HD rozlisenim 1920x1080 ci uz vo Windowse alebo v hrach. Nevidim celu cast plochy + to ma dost divne farby(strasne zla kvalita) pri tom vo Windowse (mam Windows 7) mam nastavene 32bit , teraz niesom na PC takze nemozem spravit screen ako to presne vyzera.
Stretol sa niekto s niecim podobnym ? Pripadne vie niekto poradit ?
ten to problem mam aj ja mam tu cierny "ramik" okolo obrazu ked dam DVI kabel mam celu ale HDMI nemam obraz na celej obrazovke.
PS: ten screen som upravil ako to nauzaj vyzera "odfotilo" mi len cast ktora "svieti"
A este drsnejsia kava je snaha je pripojit PC k TV HDMI kablom, a zistit ze TV posiela nekorektne info do PC. Vysledkm je obraz posunuty o niekolko cm do strany. Ak by niekto vyriesil tento problem tiez by sa mohol zverit (pre technicky zdatnejsich, potrebujem aplikacku ktora vypocita modelines ktore rucne nakopcim do xorg.conf)