Tato tema nieje iba o tom moze sa tu rozviest debata ako taka o HIP-HOP..............
HIP-HOP
-
worman
Star
- Kontaktovať používateľa:
HIP-HOP
Hip-hop je to urcite kauza pri ktorej a s ktorou treba byt neustale v kontakte ale dolezite su aj rozne zivotopisy alebo recenzie znamych raperov a preto by somk si nejaky rad precital 
Tato tema nieje iba o tom moze sa tu rozviest debata ako taka o HIP-HOP..............
-
mastermind
VIP
-
softimager
Zablokovaný
Re: HIP-HOP:)
worman napísal:Hip-hop je to urcite kauza pri ktorej a s ktorou treba byt neustale v kontakte ale dolezite su aj rozne zivotopisy alebo recenzie znamych raperov a preto by somk si nejaky rad precital
Pocuj, zivotopisi aj chorobopisi si najdi v google, a s hip-hopom neotravuj, nie kazdi to tu pocuva.
TRANCE RULEZZZZZ
-
Traktorista
Guru
copy that, techno, trance & disco music 4EVER !"!"!"!softimager napísal:
Pocuj, zivotopisi aj chorobopisi si najdi v google, a s hip-hopom neotravuj, nie kazdi to tu pocuva.
TRANCE RULEZZZZZ
HIP-HOP suxxx, sorry, vlastne hard suxxx
-
braino.swk
Light Professional
NECHAPEM PRECO SEM CHOITE KED SA VAM NEPACI HIP HOP co keby som prisiel do temy SlovTek a zacal pisat HIP HOP RULEZZZZZZZZZzz ! techno SUX a podobne pi*oviny ? pripadate mi fakt ako dake decka... alebo zeby tu bol niekto POST HUNTER ?Traktorista napísal: copy that, techno, trance & disco music 4EVER !"!"!"!
HIP-HOP suxxx, sorry, vlastne hard suxxx
aby som nebol OT :
Kód: Vybrať všetko
http://makaveli.webpark.sk/New/biografia.htm Kód: Vybrať všetko
http://www.gzagenius.host.skKód: Vybrať všetko
hip-hop.sk 90bpm.sk www.zdruzenie.info hip-hop.cz bbarak.cz-
Traktorista
Guru
chodime sem preto, lebo chceme potlacit skupinu hip-hoperov, a presadit techno music,....braino.swk napísal: NECHAPEM PRECO SEM CHOITE KED SA VAM NEPACI HIP HOP co keby som prisiel do temy SlovTek a zacal pisat HIP HOP RULEZZZZZZZZZzz ! techno SUX a podobne pi*oviny ? pripadate mi fakt ako dake decka... alebo zeby tu bol niekto POST HUNTER ?
a ta druha moznost sa mi nepaci
a tu tretiu zamietam
-
softimager
Zablokovaný
-
Traktorista
Guru
-
worman
Star
Pekne ze si sa vyjadril Mc Vrabec je sracka presne si to vystihol nevie o com spieva ale Kontrafakt je skupina ktora ma velky potencial a vela ludi ich odsudzuje len preto ze vraj su namysleny ale skus si to vypocut 2x a ked to budes pocuvat tak nebud na nich zaujaty a ak pocopis tym textom tak zmenis nazor!
-
braino.swk
Light Professional
ja osobne dako KF nemusim, texty su celkom oukej az na to prehnane mnozstvo nadavok, ale myslim si, ze aj ked su fejmova skupina, su celkom dobri, len mi vadi, ze o sebe vravia aky su UNDERGROUND, o to niesu.
Potom tu bola rec o McVrabcovi: podla mna je to kar, ale ma potencial urcite, len sa tak nemusel snazit mat hned videoklip a tak. proste najprv mal ziskavat skusenosti...
A aby som uz vyjadril svoj SUBJEKTIVNY nazor o SK skupinach:
u mna prim jednoznacne hra eNeS (pre nechapavych Nazov stavby) cize Luza a DM. jednoznacne best of the best vymakane podmazy a NAJLEPSIE texty a k tomu super flow. co viac by som chcel ???
Potom mam rad este Ciernu eru, Normu, A.M.O., Novu dobu, Moja rec,Dilema, TZCY, Druha strana, Severna strana, schopny je aj Vecko, vlastne cele Trosky boli super ( Midi si super : ) v pohode je aj Lyrik H a ako DJ jednoznacne Viky Hazard A.K.A. Amn2 ( vtipny clovek: )
a tiez ujde Dj Spinhandz (super prechody)
a vsetkych UNDERGROUND raperov, dj-ov, breakerov a samozrejme writerov.
mier//
Potom tu bola rec o McVrabcovi: podla mna je to kar, ale ma potencial urcite, len sa tak nemusel snazit mat hned videoklip a tak. proste najprv mal ziskavat skusenosti...
A aby som uz vyjadril svoj SUBJEKTIVNY nazor o SK skupinach:
u mna prim jednoznacne hra eNeS (pre nechapavych Nazov stavby) cize Luza a DM. jednoznacne best of the best vymakane podmazy a NAJLEPSIE texty a k tomu super flow. co viac by som chcel ???
Potom mam rad este Ciernu eru, Normu, A.M.O., Novu dobu, Moja rec,Dilema, TZCY, Druha strana, Severna strana, schopny je aj Vecko, vlastne cele Trosky boli super ( Midi si super : ) v pohode je aj Lyrik H a ako DJ jednoznacne Viky Hazard A.K.A. Amn2 ( vtipny clovek: )
a tiez ujde Dj Spinhandz (super prechody)
a vsetkych UNDERGROUND raperov, dj-ov, breakerov a samozrejme writerov.
mier//