9500 suborov na ploche
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
9500 suborov na ploche
Nepytajte sa ma ako sa mi to stalo. problem je, ze pocitac si s tym nevie rady, windows explorer nejde spustit, vymazat sa ich akosi ani neda lebo to zamrzne ked to dam zmazat. nejake navrhy?
Re: 9500 suborov na ploche
Vypni použitie koša (nech sa súbory priamo vymažú), nabootuj v safe mode, choď do adreára desktop (plocha) v c:/users.... označ všetky súbory a DELETE. Ak to nepôjde tak maž po častiach.
Ach
Mne sa dávnejšie stalo, že som chcel rozdeliť hru do dvoch rarov. Hra 6GB, tak reku rozdelím po 3GB. Ale daáko som si nevšimol a do okienka pre rozdelenie som nedal 3GB, ale 3KB. No viete si predstaviť koľko sa mi toho na ploche urodilo 
Ja som to riešil najprv tak, že som ich na ploche pracne označil (Ale trvalo mi to dosť dlho, keďže PC šiel akoby mal CPU 200MHz
) a vymazal. Potom počkal kým sa znovu vykreslí plocha a znovu a znovu. No robil som to asi 15 minút a vymazal som tak zo 60 súborov. Vtedy ma napadlo, že pôjdem Documents and Settings (To som mal ešte XP) a tam do priečinka Plocha. No trvalo to dlhšie kým som sa tam dostal a označil všetky, ale podarilo sa.
Do safe modu som ale ísť nemusel. Trvalo to síce dlho, mal som tiež pocit, že PC furt zamŕza, ale nie. Nezamŕza, len pracuje, takže som to daako urovnal nakoniec.
Ale ten safe mod je dobrý nápad. Vtedy som asi ešte nevedel, čo to je
Držím palce, keďže zhruba viem, ako sa cítiš
Ja som to riešil najprv tak, že som ich na ploche pracne označil (Ale trvalo mi to dosť dlho, keďže PC šiel akoby mal CPU 200MHz
Do safe modu som ale ísť nemusel. Trvalo to síce dlho, mal som tiež pocit, že PC furt zamŕza, ale nie. Nezamŕza, len pracuje, takže som to daako urovnal nakoniec.
Ale ten safe mod je dobrý nápad. Vtedy som asi ešte nevedel, čo to je
Držím palce, keďže zhruba viem, ako sa cítiš
-
Gepid
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zapni totalCMD zosortuj to podla dátumu a zmaž. Prípadne keď je to jedna prípona stlač + a daj tam napr: *.mp3* keď je to MP3