My vidime co z teba urobilo prilisne pozeranie na vlajku a caste pocuvanie hymny. A takto maju dopadnut vsetci ziaci a studenti? S panom bohom, bez racej vlastenecky rozsirovat hranice svojho milovaneho statu smerom na madarske uzemie.
Máš pravdu niekedy som bol taký naivný a slúžil som v ozbrojených silách z presvedčenia, že stojí za to brániť tento národ. Teraz keď už neslúžim som si uvedomil, že to bola hlúposť. Je jasné že za takých Slovákov sa neoplatí obetovať ani len cent nie to ešte to najdrahšie. Ale ďakujem, že si mi znova otvoril oči, už som to potreboval.
V postate som dosť sprostý charakter, ktorý sa do tejto doby kde jeden s druhým chce len vydrbať vôbec nehodí.
//autoeditácia príspevku (10 Mar 2010, 19:41)
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Vlastenecky zákon
IvanSk píše:
Ďalšia konina. Pár korún sa všade nájde. Myslím si že peniaze venované na slovenské symboly narozdiel od slobodomurárskych knižiek sú investované ešte celkom dobre.
predstav si ze sa nenajdu, na vychode existuju skoly, ktore nemaju ani len zavesy, aby sa mohli zatiahnut, ked prazi slnko
a to nehovorim, ze existuju skoly, kde nie je skolsky rozhlas, pripadne je nefunkcny...
IvanSk píše:
Veď aj tu na fóre vidím, čo z vás tie učebnice urobili, takže si myslím že kupovanie učebníc by bola väčšia debilina
beardie
ako spravny vlastenec by si mal podporovat vzdelanost naroda, taketo "debiliny", ake pises, moze vypustit z huby len "debil"
zaujate knihy su horsie ako ziadne, kedze manipuluju zasadne informacie z minulosti
peniaze chybaju na dolezitejsie veci ako vlajka a preambula v kazdej triede, nedokazes pochopit tuto zakladnu a jednoduchu informaciu?
[/quote]
Chlape moja reč, práve si si sám odpovedal a potvrdil môj výrok že je lepšie investovať peniaze do vlajok a znakov ako do zaujatých slobodomurárskych učebníc.
Ďuricovu knihu si zjavne nečítal, nechápem v čom je zaujatá keď z nej čerpajú aj autori iných publikácií, ktoré sa bežne používajú aj na vysokých školách. Ďurica je jeden z mála slovenských historikov, ktorý si dal tu námahu aj niečo robiť na vlastnú päsť, zháňať materiály a pod. zatiaľ čo iní iba odpisujú našich zahraničných kolegov. Každý Slovák ktorý trepe o zaujatosti Ďuricovej knihy by si ju mal najprv prečítať. Takého človeka ako je Ďurica si treba vážiť. Takí významní ľudia sa rodia raz za sto rokov.
//autoeditácia príspevku (10 Mar 2010, 20:07)
rozpravka napísal:
prepac ivan ale snazil som sa ovladnut ten pocit ti to napisat ale uz dlhsie to nejde... prosim ta co si ty za cloveka? s niekym ako si ty som sa este nestretol... vsetkych posielas do madarska, do zahranicia, najradsej by si vsetkym pobral obcianstvo a podobne... ak som spravne pocital tak s tebou vas je tu 4 max. 5 co mate taketo podobne nazory v ohladoch multikulturalizmu, zidovstva, narodovectva a podobne... a oproti tebe je asi 20 ludi (len v tejto teme) co maju ist prec? vies nemozem si pomoct ale demokracia a zakony vacsiny nepustia... trepes tu o neopodstatnenosti protestov ale sam sa nezamyslis nad tym kolko to bude stat a tak isto sa nezamyslas nad tym kde su nase demokraticke principy... ale holt to tebe asi tazko vysvetlim...
nechcel by si si pohladat nejaky utulny ostrov, vystahovat sa a nepostit tam nikoho iba toho kto s tebou bude suhlasit? zaved si diktaturu... kazde rano pochoduj spievaj si svoju hymnu oblec sa do zastavy... mne je to jedno... mozno budes stastny... inak sa prisposob... zijes v modernej spolocnosti a podla toho sa spravaj...
ach... ako by bolo potrebne niekedy pouzit ostrakizmus...
EDIT kto si este nevsimol ako moze byt na svk postavene vsetko na hlavu, tak nech sa paci :
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... -deti.html
rozprávka
nechcel by si si pohladat nejaky utulny ostrov, vystahovat sa a nepostit tam nikoho iba toho kto s tebou bude suhlasit? zaved si diktaturu... kazde rano pochoduj spievaj si svoju hymnu oblec sa do zastavy... mne je to jedno... mozno budes stastny... inak sa prisposob... zijes v modernej spolocnosti a podla toho sa spravaj...
Nie lebo podľa mňa si tu hosťom ty ak ti vadí, že si Slovák a slovenské občianstvo máš len kôli tomu že ho máš.
Ak sa necítiš byť Slovákom vzdaj sa občianstva a potom aj s tými 20 kamarátmi ma môžete posielať, kde chcete a tiež sa môžete v úzkom kruhu hrať na väčšinu, ktorá ale neexistuje lebo nemá občianstvo a národnosť!
Ja sa nemusím a nebudem prispôsobovať nikomu kto sám seba nepovažuje za Slováka, respektíve sa považuje za Slováka lebo sa narodil aj s občianstvom, ktoré si nijak nemusel zaslúžiť. To je podľa mňa neprijateľné. Človek je buď Slovák telom i dušou alebo je oportunista, ktorý tu len žije a na niečo sa hrá. Taký pokrytec mi ale nemôže rozkazovať a nebudem ho rešpektovať ani za cenu postihov.
prepac ivan ale snazil som sa ovladnut ten pocit ti to napisat ale uz dlhsie to nejde... prosim ta co si ty za cloveka? s niekym ako si ty som sa este nestretol... vsetkych posielas do madarska, do zahranicia, najradsej by si vsetkym pobral obcianstvo a podobne... ak som spravne pocital tak s tebou vas je tu 4 max. 5 co mate taketo podobne nazory v ohladoch multikulturalizmu, zidovstva, narodovectva a podobne... a oproti tebe je asi 20 ludi (len v tejto teme) co maju ist prec? vies nemozem si pomoct ale demokracia a zakony vacsiny nepustia... trepes tu o neopodstatnenosti protestov ale sam sa nezamyslis nad tym kolko to bude stat a tak isto sa nezamyslas nad tym kde su nase demokraticke principy... ale holt to tebe asi tazko vysvetlim...
Rozdiel je v tom že zakiaľ vy tu len nariekate a rumázgate nad pohnojeným Slovenskom, vydávate svoje zvrátené vízie za jednoznačnú pravdu a jediný možný náhľad, nadávate, opľúvate, tárate, zosmiešňujete a najradšej by ste odtiaľ vypadli, ja sa snažím niečo tvoriť a niečo zmeniť ba mám rád i Slovensko a Slovákov, ktorí si svoj rod nezapredajú, neopľujú či dokonca ešte si ho aj vážia./ pre vás nepochopiteľné, vy musíte celý svoj rod poopľúvať len preto lebo vo vláde a na vysokých postoch máme slobodomurársku chamraď , ktorá lúpi kradne a klame/. Vy nemáte absolútne žiaden vzťah k tejto krajine ani k svojmu slovenskému rodu, prečo by vás tu teda mal niekto násilím držať?
Váš postoj je hlboko dehonestujúci pre celé Slovensko nielen lúpežnú chamraď. Uvedomte si že vy vašimi výrokmi reprezentujete Slovákov aj za hranicami, ak robíte to čo robíte, je jasné že za hranicami Slovákov majú za idiotov, ožranov, lupičov, klamárov. Takýmto spôsobom ale dehonestujete aj moju a rodiny iných, ktoré na Slovensku žijú poctivo. Dehonestujete rodiny, ktoré si vážia svoj rod-národ, svoje symboly, svoju hymnu a zástavu. A pokiaľ ich budete dehonestovať potiaľ pre mňa nebudete občania tohto Slovákmi vytvoreného štátu. Je to jasné?