(processor : AMD Athlon II X2 240 2.80Ghz, RAM : 2X 2 GB , graficka karta : nVidia GeForce 9600 GT , 64 bit windows 7
moj komp
moj komp
pocuvajte nemohli by ste mi poradit s pocitacom mam windows 7 a celkom slusnu konfiguraciu ale ked niekedy zapnem pocitac tak mi ho zrazu restartuje bez priciny alebo ked sa dostanem na pracovnu plochu a idem zahrat daku hru tak mi ju normalne zapne ale idem dat neku misiu a hned mi ho vypne
:( pls pomozte 
(processor : AMD Athlon II X2 240 2.80Ghz, RAM : 2X 2 GB , graficka karta : nVidia GeForce 9600 GT , 64 bit windows 7
Re: moj komp
nemáš náhodou RC verziu win 7?
http://www.zive.sk/pozor-na-koniec-podp ... fault.aspx
http://www.zive.sk/pozor-na-koniec-podp ... fault.aspx
-
peterxxx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Alebo neprehrieva sa ti ? Skus skontrolovat teplotu procesora a grafickej.Mozno ti zostavu aj zdroj neutiahne.
bud je to tym co napisal Shwollo, alebo sa Ti prehrieva komp
-
peterxxx
Star
Gogo super si nam to zrekapituloval
dodas aj nieco nove??
-nemusi to byt iba prehrievanim procesora alebo grafickej, ale hocicim inym, napr. mu mohol odist fan na northbridgy a to nema teplotu ako odmerat, iba otvorit casepeterxxx napísal:Alebo neprehrieva sa ti ? Skus skontrolovat teplotu procesora a grafickej.Mozno ti zostavu aj zdroj neutiahne.
-
peterxxx
Star
Ja som nepoedal ze to moze byt len tym, spytal som sa ci sa mu neprehrieva, poradil som mu to co si myslim ze by mohla byt pricina.
-
Janio
Zablokovaný
AK nemáš hardwarovu chybu tak si myslím že formát to vyrieši nestojí ťa to ničma zrýchliš si tým PC nič pokaziť nemôžeš. Ale skôr by som ešte skúsil nejaké upady na win, alebo posťahovať drivery