Som v prvej triede na strednej skole a mame taku ucitelku ktora nas nic nenaucila a ze ked tento program nespravim tak ma necha prepadnut ... A ja o delphi 7 vobec nic neviem ... prosim o pomoc .. diky moc
Zadajte v editu spojenom s updownom číslo z intervalu od 1 do 100. Pripravte 3 podmienky (číslo je delitelné 3 a súčasne 4, číslo je párne, číslo je menšie ako 40). Testujte toto číslo, či splnuje jednu z týchto podmienok. Ak ano, do Labelu vypíšte Podmienka je splnená, ak nie, Label ukryte ...
Moc dakujem ...
POMOZTE MI PROSIM S DELPHI 7
-
feromakovi
Expert
Re: POMOZTE MI PROSIM S DELPHI 7
čo je na tom ťažké ved v delphi7 tam máš GUI tak si pridáš na form edit nejaký button a všetky labels ktoré dáš skryté... nastavíš event na tlačídko a ten spraví že zoberie edit.text cez funkciu StrToInt to dáš do integer premennej a tú si testuješ v troch if-och napr. a potom ak je podmienka splnená tak dáš len label1.visible:=true; a takto podobne zobrazíš každý label ktorý je treba zobraziť...
napísal som ti pomerne presne ako to spraviť.. + nejaký google nejaká prax z programovania a to zlvádneš.
napísal som ti pomerne presne ako to spraviť.. + nejaký google nejaká prax z programovania a to zlvádneš.