GTA IV a neloadovanie okolia
GTA IV a neloadovanie okolia
Zakladám nový thread, lebo mi nevedeli pomôcť na konkurenčných fórach a v stálom by sa mi to asi stratilo
Ide o to, že mi v tejto hre neačíta okolia, teda nie hneď, auto úplne, lampy, ludia a predmety detto. Ale cestu a budovy nevidím. Keď som na nejakom mieste asi 10 sekpnd načíta sa mi to, inak ale nie. Skúšal som aj na úplne najnižších detajloch a rozlíšení, no grafika v pohode stíha 1440x900 na high, a to velmi plynulo , krásne. No to okolie, viete čím to môže byť? Pomalým HDD? Ako zitím kolko rpm má môj HDD keď to nemá na štítku?
Ide o to, že mi v tejto hre neačíta okolia, teda nie hneď, auto úplne, lampy, ludia a predmety detto. Ale cestu a budovy nevidím. Keď som na nejakom mieste asi 10 sekpnd načíta sa mi to, inak ale nie. Skúšal som aj na úplne najnižších detajloch a rozlíšení, no grafika v pohode stíha 1440x900 na high, a to velmi plynulo , krásne. No to okolie, viete čím to môže byť? Pomalým HDD? Ako zitím kolko rpm má môj HDD keď to nemá na štítku?
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: GTA IV a neloadovanie okolia
zistis to podla svojho serioveho cisla samizda
ale mal si to dat do gta4 temy 
Sériového čísla? Som nejak nepobral?
Prepáč ale poprosím vysvetlenie, nejak tak ako pre debi*a. 
-
uplink
VIP
Akú máš VGA, drivery, patch na hre [1.0.1.0, 1.0.2.0, 1.0.3.0, 1.0.4.0, 1.0.5.0] a OS?
asi ze si na stranke vyrobcu vyhladas svoj model podla serioveho cisla tipujem ze myslel na to
inacv ten problem som mal aj ja... ked das nastavenie grafiky tam mas vyzadovana pamet/volna pamet (grafiky) ked to presiahnes robi toto (aspon mne) tak som dal o 2MB menej ako bola dostupna a uz to nerobi - bvsetko high len voda a textury na medium a posuvniky mam na 50
-
typek61
Darca
rochedo to presne vysvetlil
)napriklad
http://pocitace.hyperinzercia.sk/harddi ... a/1140499/
a tam mas model
podla toho by si to mal zistit 
http://pocitace.hyperinzercia.sk/harddi ... a/1140499/
a tam mas model
VGA Sapphire HD4730 Value Edition. Ten mapovač video pamäte, že keď ho presiahnem nepôjde to, mám to v zelenom s rezervou asi 50mb. A hru som nepatchoval, OS je Xp Sp3 x86- Drivery originál z Cd, iné hry ako GRID na maxime idú v pohodičke.
//autoeditácia príspevku (10 Mar 2010, 21:11)
Takže mám 7200rpm čo by mu malo bohate stačiť.
//autoeditácia príspevku (10 Mar 2010, 22:03)
Chlapci vyriešené, pomohol tomu patch. Vďaka všetkým, máte u mňa K+.
//autoeditácia príspevku (10 Mar 2010, 21:11)
Takže mám 7200rpm čo by mu malo bohate stačiť.
//autoeditácia príspevku (10 Mar 2010, 22:03)
Chlapci vyriešené, pomohol tomu patch. Vďaka všetkým, máte u mňa K+.
-
uplink
VIP
Keep it up