Pouzivate internet na mobile?
-
mamo4ever
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pouzivate internet na mobile?
rád by som chcel paru dobrých mobile web stránok, poraďťe nejakú
dik
google.com !! ^^
btw, dnes mi moj internet zachranil nejaky ten bodik na skuske
btw, dnes mi moj internet zachranil nejaky ten bodik na skuske
-
johny541
King
Retne: Že sa nehanbíš!
Ale hej no, ved sa aj hovorí, že netreba mať v hlave všetko, stačí len vedieť kde to nájsť 
Mal som neobmedzený od O2 ale som to zrušil...
"Kdyby něco" mám na ňom wi-fi a zas nemusím neustále kontrolovať a updatovať fejsbúk a tak som spravil lepšiu vec: nahodil som si tam ebooky a čítam ostošesť.
Tempo je vražedné: 2-3 knihy za týždeň
"Kdyby něco" mám na ňom wi-fi a zas nemusím neustále kontrolovať a updatovať fejsbúk a tak som spravil lepšiu vec: nahodil som si tam ebooky a čítam ostošesť.
O2 Data Neobmedzene
To sa ti aj dobré číta na takom malom displeji?begbeee napísal:Mal som neobmedzený od O2 ale som to zrušil...
No mám dotykový takže ten displej je relatívne veľký, písmo je svetlé na tmavom, dosť veľké.
Áno je to super, vytiahneš hocikde kde máš čas a fičíš.
Áno je to super, vytiahneš hocikde kde máš čas a fičíš.
-
LordKJ
Light Expert
ano , kedze mama ma mobilny net od tmobilu , tak ja mam zdielany edge...
-
cORP.
Addict
prave teraz ho vyuzivam tiez 
Neviete ináč niekto ako je to u O2? Dostalo sa ku mne niečo, že by mali začať robiť 3G sieť, ale čo je na tom pravdy...
mam od t-mobile uz par rokov, neoddelitena sucast ranneho ritualnu na wc 
-
DjBass
Darca
Využívam ho pomerne často, ale len cez Wi-Fi. Neoplatí sa mi zbytočne platiť za mobilný internet, keď skoro všade je už Wi-Fi. Ak náhodou nie je, prežijem. 
-
Jancuk
Professional
Mam na nokle wifi ale uz sa mi ani nechce zapinat , iba v nutných prípadoch , bez netu sa dá aj žiť 
Nic nie je iste. Stale hovoria len, ze uvazuju o vystavbe 3G siete. Je dost mozne ze 3G vynechaju a prejdu na 4G - LTE. Ci by to bolo stastne riesenie neviem. Predsalen mam moznost vyuzivat 3G od Orangeu, a ta siet je dost rychla. Oproti edge je to poriadny rozdiel. 4G by bolo este rychlejsie, ale zatial nie je ani jeden mobil s LTE takze aj pripadna realizacia sa posuva o rok, 2, 3...co je dalsi zbytocny odkladyazoo napísal:Neviete ináč niekto ako je to u O2? Dostalo sa ku mne niečo, že by mali začať robiť 3G sieť, ale čo je na tom pravdy...
Na net v mobile staci edge, ale pripojit notebook a normalne browsovat je o hubu.
ako to je s tým O2 neobmedzeným internetom...? viem, že spolužiačka fachčí takto aj na notebooku, čiže napoji sa na kábel a funguje jej to klasicky, je to síce fest pomalé, ale na základné pokyny stačí...? ako si to dám do notebooku ja? treba nejakú aplikáciu? chcem si to dať cez samsung (ona to má na nokii) má s tým niekto nejakú skúsenosť? 
-
johny541
King
Aky samsung?
SGH-J700johny541 napísal:Aky samsung?
-
johny541
King
Nasiel som na internete:
"Pripojiteľnosť Samsungu J700 je len základná. Lokálne ju zabezpečuje Bluetooth a USB kábel v balení, diaľkovo zase GPRS a EDGE. Internetový prehliadač Openwave postačí na prezeranie jednoduchých WAP stránok. Mne sa žiaľ (z neznámych príčin) nepodarilo nastaviť internetový profil, aby som ho mohol vyskúšať. Po pripojení USB káblom ku PC sa mobil zachová buď ako modem, alebo čítačka pamäťovej karty microSD. Mass storage (funkcia externej čítačky / externého disku) funguje aj bez nutnosti vypnúť rádiovú (GSM) časť a iné funkcie."
Cize ked ho pripojis pomocou kabla ako modem tak bud vybehne hlaska ze sa instaluje hardver a nainstaluje ti to klasicky ako modem ked mas dobre nastaveny internet v telefone alebo bude treba nejaky pc suite od samsungu ak vobec nieco take existuje. Samsung som bohuzial/nastastie este nevlastnil.
"Pripojiteľnosť Samsungu J700 je len základná. Lokálne ju zabezpečuje Bluetooth a USB kábel v balení, diaľkovo zase GPRS a EDGE. Internetový prehliadač Openwave postačí na prezeranie jednoduchých WAP stránok. Mne sa žiaľ (z neznámych príčin) nepodarilo nastaviť internetový profil, aby som ho mohol vyskúšať. Po pripojení USB káblom ku PC sa mobil zachová buď ako modem, alebo čítačka pamäťovej karty microSD. Mass storage (funkcia externej čítačky / externého disku) funguje aj bez nutnosti vypnúť rádiovú (GSM) časť a iné funkcie."
Cize ked ho pripojis pomocou kabla ako modem tak bud vybehne hlaska ze sa instaluje hardver a nainstaluje ti to klasicky ako modem ked mas dobre nastaveny internet v telefone alebo bude treba nejaky pc suite od samsungu ak vobec nieco take existuje. Samsung som bohuzial/nastastie este nevlastnil.
Totim > Funguje to normálne. Ideš cez GPRS / EDGE. Osobne to používam takto cez mobil.
Rýchlosti nie sú síce závratné, ale za tú cenu sa myslím, že oplatí. Neviem či tvoj Samsung podporuje „Bluetooth modem“, ak áno tak ak máš Bluetooth na PC tak si len vytvoríš spojenie. A ak nie tak potom nejako cez kábel, neviem ako to chodí u tejto značky. Alebo ešte iné riešenie – kúpiť si USB modem, ale tam ti zasa treba zvlášť SIM-ku len na dáta, resp. By bolo asi dosť nepraktické to prehadzovať s mobilu do modemu a späť. Riešení je veľa, vyriešiť by sa to dalo aj tak, že si kúpiš len predplatenú kartu + ten modem a máš to.
Rýchlosti nie sú síce závratné, ale za tú cenu sa myslím, že oplatí. Neviem či tvoj Samsung podporuje „Bluetooth modem“, ak áno tak ak máš Bluetooth na PC tak si len vytvoríš spojenie. A ak nie tak potom nejako cez kábel, neviem ako to chodí u tejto značky. Alebo ešte iné riešenie – kúpiť si USB modem, ale tam ti zasa treba zvlášť SIM-ku len na dáta, resp. By bolo asi dosť nepraktické to prehadzovať s mobilu do modemu a späť. Riešení je veľa, vyriešiť by sa to dalo aj tak, že si kúpiš len predplatenú kartu + ten modem a máš to.
tak O2 zverejnilo cenu za LTE, ktoré je sprístupnené vo vybraných lokalitách v BA - 15€ za 100GB, po prenesení objemu dát sa zníži rýchlosť bez akýchkoľvek ďalších poplatkov - podľa mňa super cena