Dobrý deň chcem sa spýtať ,dal som tento fon reklamovať z dôvodu toho že dotyčný ktorému volám ma nepočuje alebo veľmi slabo .... no len za týždeň dojdem do Orange mi daju správu že mi ho neopravia lebo ja som nejakým spôsobom odtrhol mechanicky mikrofon pričom som tento fon vôbec nerozoberal ani podobné veci a za 165e mi ho opravia ....
ale práve sa chcem spýtať ako je možné, že ked nahrávam videá zvuk počuť čo ma fon dva mikráky?? oplatí sa druhá reklamácia kôli tomuto ? lebo až 2 dni po reklamácii mi došlo že šak zvuk y videíí počuť..
LG KU990 mikrofon
Re: LG KU990 mikrofon
Existuje taká stránka http://staznosti.sme.sk/index.php
Napíš to tam. Nie je to prvý prípad z Orange , keď neuznali reklamáciu a vymýšľali si na to rôzne dôvody.
Netýka sa to len Orange je veľa takých neserióznych servisov.
Ak nepomôže , tak sa treba sťažovať aj vyššie. V medzinárodnej centrále Orange. Za email nič neplatíš ...
Myslím si , že toto je problém Orange , že si nevedia zabezpečiť nejaký serióznejší servis. Niekoho kto nevymýšľa 1000 dôvodov prečo sa to nedá opraviť.
Skúsil by som aj obchodnú inšpekciu Veď oni sa ti normálne smejú do ksichtu keď ti ponúkli zaletovanie jedného odtrhnutého káblika za 165€
Existujú aj rôzne organizácie zastupujúce práva spotrebiteľov. Aj na Slovensku aj na medzinárodnej úrovni:
http://www.zss.sk/
http://www.zss.sk/linky/links.html
Tu si nájdeš na mape najbližšiu pobočku k miestu tvojho bydliska:
http://www.pravaspotrebitela.sk/index.php?page=map
Napíš to tam. Nie je to prvý prípad z Orange , keď neuznali reklamáciu a vymýšľali si na to rôzne dôvody.
Netýka sa to len Orange je veľa takých neserióznych servisov.
Ak nepomôže , tak sa treba sťažovať aj vyššie. V medzinárodnej centrále Orange. Za email nič neplatíš ...
Myslím si , že toto je problém Orange , že si nevedia zabezpečiť nejaký serióznejší servis. Niekoho kto nevymýšľa 1000 dôvodov prečo sa to nedá opraviť.
Skúsil by som aj obchodnú inšpekciu Veď oni sa ti normálne smejú do ksichtu keď ti ponúkli zaletovanie jedného odtrhnutého káblika za 165€
Existujú aj rôzne organizácie zastupujúce práva spotrebiteľov. Aj na Slovensku aj na medzinárodnej úrovni:
http://www.zss.sk/
http://www.zss.sk/linky/links.html
Tu si nájdeš na mape najbližšiu pobočku k miestu tvojho bydliska:
http://www.pravaspotrebitela.sk/index.php?page=map
V orangei je to uplne bezne, mne tiez neuznali reklamaciu pretoze bol a to sa podrzte osuchany kryt (!!) co podla nich nasvedcovalo neopatrnemu zachadzaniu s telefonom a teda poskodeniu z mojej strany. Tiez to bol KU990 a podla mna mne ani tebe reklamaciu neuznali lebo to proste opravit nevedeli a nechceli dat novy telefon. Ja som si ho nakoniec opravil sam, aj som vymenil komplet kryt a musim povedat ze je to dost zlozity telefon co sa stavby tyka (hlavne preto lebo vela veci je proste napevno prilepenych), cize si vymyslia ze telefon poskodil zakaznik, za opravu ti hodia absolutne nerealnu cenu a poslu ta do p*ce. Ako vidis, je to normalna prax. Keby si im poslal rozbitu ale funkcnu 6300ku ktorej by odisiel mikrofon tak by ti ju bez slova opravili lebo tam mikrak vymeni aj debil a stoji mozno tak 2€.
A nespravis s tym nic.
A nespravis s tym nic.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
jo jo prinajhorsom vymen mirko =) ale nie vzdy to musi byt preve vadny mikro :-/
diky vsetkym za radu zajtra tam skocim este raz lebo som bol mimo SR , ono v sprave od technika ci koho stoji ze som ten mikrofon mechanicky odtrhol tak asi to bude mikrom ... len ako sa divam na list o oprave proste ta zenska co tam robila len napisala ze nejde mikrofon ale pritom som jej vysvetloval ze nejde len ked volam , nechapem ci su uz naozaj mimo ....a este perlicka proste tento mobil co mam je napisany na oca a proste len som prisiel do orangu ze tu mam telefon z opravy chcela len priezvisko a ona mi ten mobil dala bez nicoho bez obcianky ani nechcela vediet kto som normalne mi dala mobil doruky a siel som prec .... ked tam isiel oco z roboty nevedel ze som ho vybral pred nim tak sa pytal kde ma mobil a ony nevedeli vobec a povedali mu nech pride na druhy den, ze je niekde zapatroseny ....
-
mathev
Star
KU990 ma mikrofon ktory je naletovany na dosku priamo. ked ti padne telefon na zem tak sa ti ten mikrofon odtrhne. je to tvoja chyba lebo sam od seba sa mikrofon z dosky neodlomi
porusil si zarucne podmienky a nemas byt na co ine nahnevany ako na seba. opravit ho mozes dat do neautorizovaneho servisu kde ti to spravia. ale treba rozlisovat pojem autorizovany servis a neautorizovany servis.... autorizovany servis riesi iba zarucne reklamacie nesposobene uzivatelovou chybou takze oni ti ten mikrofon nemozu pajkovat ani keby chceli lebo im to nedovoluje vyrobca mobilu.... preto je cena za opravu taka vysoka lebo im nariaduje vyrobca pri takychto poskodeniach sposobenych uzivatelom, menit celu RF dosku... ma to svoju logiku ktoru treba pochopit.
plus chodit do orange ti uz nepomoze lebo na ten telefon uz nemas zaruku takze akakolvek oprava uz je cisto tvoja zalezitost
porusil si zarucne podmienky a nemas byt na co ine nahnevany ako na seba. opravit ho mozes dat do neautorizovaneho servisu kde ti to spravia. ale treba rozlisovat pojem autorizovany servis a neautorizovany servis.... autorizovany servis riesi iba zarucne reklamacie nesposobene uzivatelovou chybou takze oni ti ten mikrofon nemozu pajkovat ani keby chceli lebo im to nedovoluje vyrobca mobilu.... preto je cena za opravu taka vysoka lebo im nariaduje vyrobca pri takychto poskodeniach sposobenych uzivatelom, menit celu RF dosku... ma to svoju logiku ktoru treba pochopit.
plus chodit do orange ti uz nepomoze lebo na ten telefon uz nemas zaruku takze akakolvek oprava uz je cisto tvoja zalezitost
mathev napísal:KU990 ma mikrofon ktory je naletovany na dosku priamo. ked ti padne telefon na zem tak sa ti ten mikrofon odtrhne. je to tvoja chyba lebo sam od seba sa mikrofon z dosky neodlomi
ako je mozne ze potom nahrava videa so zvukom ???
-
mathev
Star
pretoze ma mikrofony 2. jeden je na kamere a druhy je na doske dole