windows xp a hdd format linux
-
dp2dp2
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
windows xp a hdd format linux
zdravim,mam satelit s hdd v linuxe,,da sa cez nejaky program pripojit ten hdd format linux vo vindows aby som mohol kopirovat subory??idealne nieco podobne ako total komander,,,,,,hardisk mam externy,neni problem ho napojit do pc cez usb,sata
Re: windows xp a hdd format linux
total commander ma na to plugin. pohladaj na stranke total comnander. ale aka je jeho funkcnost to netusim...
-
dp2dp2
Medium Expert
zatial mi to nepomohlo,potrebujem kopirovat subory obojsmerne....
aha az teraz som si vsimol ze tento plugin je len na citanie. pre xp pouzi toto. http://www.fs-driver.org/ je to ovladac pre pristup k particiam ext2/ext3 . mozno existuju aj ine ale v case ked som pouzival xp som lepsi nenasiel
-
dp2dp2
Medium Expert
moxe bit aj na windows7
to je tak velky problem otvorit stranku a hned prva veta ?
edit. hej staci mod pre vistu a dodrzat tento postup
7 asi nebude nativne podporovana. mal by stacit spustit v rezime pre VistuIt provides Windows NT4.0/2000/XP/2003/Vista/2008 with full access to Linux Ext2 volumes (read access and write access).
edit. hej staci mod pre vistu a dodrzat tento postup
Worked for me on Windows 7 (7100). I’m a bit green using W7 so I’m probably taking the long way here…
* Right click on the setup file, select ‘Troubleshoot compatibility’
* Troubleshoot program, Next
* This program worked in earlier versions of Windows…, Next
* Choose Windows Vista (Service Pack 2), Next
* Start the program
* Abort the set up once it starts.
* Click Next on the Program Compatibility and then choose ‘Yes, save these settings for this program’.
Now, with the ext2/3 drive attached to your computer (I was using a 1TB USB drive with one of the 2 partitions being ext3), right-click on the setup file and choose ‘Run as administrator’. Go through the setup and you will eventually get the choice to assign a drive letter to the drive/partition.
-
dp2dp2
Medium Expert
sice som to pod win xp nainstaloval ale ten hdd mi ani neotvori
-
wintermute
Light Star
môžeš skúsiť niečo z tohoto:
Ďalšou možnosťou je prejsť na linux, prípadne si zriadiť nejaké CD, či USB s live distribúciou napr slax (inštaláciu cez unetbootin zvládne aj opica), poprípade virtuálny počítač s ľubovoľným linuxom. Linuxu sa netreba báť. Dnes je už dosť distribúcií aj pre klikačov.
Kód: Vybrať všetko
http://www.howtoforge.com/access-linux-partitions-from-windowsRe: windows xp a hdd format linux
http://wiki.ubuntu.cz/P%C5%99%C3%ADstup ... %20Windows
Sedmička, a taktiež ext4 zatiaľľ podporovaná pravdepodobne nieje
Sedmička, a taktiež ext4 zatiaľľ podporovaná pravdepodobne nieje
Stiahni si ubuntu nabootuj z CD a jednoduch si pripojis patricie ktore potrebujes a mozes kopirovat! Z ovladacmi na ext3/4 do windowsu nemam moc dobru skusenost nikdy to neslo na 100% aspon nie mne...
ale prd, ja som Ext2Fsd používal celé roky, a absolútne nikdy žiaden problém. Ani by si nevedel že disky niesú original NTFS