Naruto
Re: Naruto
Je super že sa anime rozhýbalo..škoda zas tých fillerov..Mangu sledujem pravidelne, fillery som nevidel..možno si ich pozriem..
Neviete kedy majú skončiť, jak dlho to potrvá?
-
Corn Flake
Guru wannabe
sa mi zda ze to ma mat nejakych 15 abo 14 casti
ok takto anime je v japoncine 10x lepsie + cz titulky, ja som pozeral na animaxe a atam este aj hrozne vyslovuju a je to proste hrozne... original je original ale som manga manik a neviem sa dockat na stvrtok kedy vyjde anglicky najnovsia
www.hokage.cz dobra webka+ www.konoha.cz
Spoiler!
Naruto vs Suske...to som zvedavy (po 2x)
www.hokage.cz dobra webka+ www.konoha.cz
Spoiler!
Naruto vs Suske...to som zvedavy (po 2x)
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Stvrtok? Ja som cca poslednych 5 ci 6 kapitol cital uz stredu vecer.
Spoiler
Naruto vs Sasuke je take...nijake, tato bitka bude podla mna prerusena a aj tak je to nejake nezaujimave, kedze je Sasuke este zniceny z posledneho zapasu s Danzom. Asi bude este par flashbackov, vela reci a potom ho Madara odnesie prec.
Spoiler
Naruto vs Sasuke je take...nijake, tato bitka bude podla mna prerusena a aj tak je to nejake nezaujimave, kedze je Sasuke este zniceny z posledneho zapasu s Danzom. Asi bude este par flashbackov, vela reci a potom ho Madara odnesie prec.
-
Daggertail
Light Professional
25.3 bude special, to budu posledne dve fillerove casti aj ked tam mozno daju aj cosi z mangyOpak napísal:Je super že sa anime rozhýbalo..škoda zas tých fillerov..Mangu sledujem pravidelne, fillery som nevidel..možno si ich pozriem..
od 8.4 uz podla mangy
a k mange, ja si tiez myslim,ze ho zase Madara zachrani,tipujem ,ze potom pojde naruto trenovat
Je to taká blbosť pre staršie deti. Nekonečný príbeh. Telenovela. Kto vie koľko to bude mať častí. 1000000 ? Chvilu som to pozeral a prvych 200 casti by som zhrnul do 4 hodinoveho filmu..Mozno aj menej..Skoda pozerat..Ak ta to zaujima, zahraj si hru Naruto: Ultimate Ninja, a take podobne hry 
-
uplink
VIP
Naruto je v skutku telenovela, neslúži ako klasický seriál, ale ako oddychovka. Je dosť nadupaný emóciami a poprepletanými priateľstvami a častokrát nečakanými zvratmi, avšak je z ľahka jednoduchý a povrchný [príbehová línia], miestami až patetický a komický. Avšak ako oddychovka je to spolu s Bleachom #1. Vždy počkám tak 20-30 týždňov a potom pozriem 20-30 dielov a opäť čakám pol roka. Je to vždy tak na víkend
...
-
Daggertail
Light Professional
tak fillery o 6 chvostom skoncili dielom 151
, nabuduce bude special uz podla mangy, kde sa naruto dozvie smutnu spravu 
animecko ma omrzelo, tak citam mangu, viac sa mi to paci... ale uz viac menej z povinnosti ako z chuti... (kazdy tyzden spolu s Bleachom)
Tak fiollery skoncili i ked dost smutne ale tak dalsi diel nebude o nic veselsi som zvedavy aj na novu mangu ako to bude pokracovat 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Jooj pekná manga už aby bol ďalší týždeň!
-
Daggertail
Light Professional
dalsi tyzden manga nebude, pretoze v japonsku maju nejaky sviatok ci co, ale aspon anime vysielajuCorn Flake napísal:Jooj pekná manga už aby bol ďalší týždeň!
-
Corn Flake
Guru wannabe
Jooj blbé sviatky!!! Ale anime má už nebaví odkedy čítam mangu bo už viem čo sa stane...