Lyzovanie s mp3kou v uchu?
Lyzovanie s mp3kou v uchu?
Zdravim. Co si myslite o lyzovani s mp3kou v uchu? S jednym ci uz dvoma sluchadlami. Myslite si, ze je to velmi nebezpecne? Alebo uz to niekto praktizoval? Pretoze na svahoch je malokedy pustena hudba a lyzovanie s hudbou si viem predstavit ako velmi relaxacny a nadherny sport...(je to super sport aj bez toho, pravdaze:) )
Re: Lyzovanie s mp3kou v uchu?
Ja tak lyžovávam a nikdy žiaden problém som nemal... v čom by to malo byť akože nebezpečné? zrážka s iným človekom? blbosť
-
Alex481991
Medium Star
inak si momentálne ani lyžovanie bez hudby neviem predstaviť ale ja osobne lyžujem len z jedným slúchadlom ale to len z dôvodu lebo mi to tak skôr vyhovuje... a to ako dôvod na zrážku nevidím ´=DD
Podľa mňa je to blbosť. Keď je na svahu veľa ľudí, tak je to dosť nebezpečné a treba dávať maximálny pozor, aby vám nejakí začiatočníci nevleteli v plnej rýchlosti do cesty. Myslím, že sluchom sa dá zaznamenať, že sa k vám niekto blíži. Neviem si predstaviť, ako by dopadlo moje lyžovanie na takých Krahuliach cez víkend, pokiaľ by som sa tam lyžoval so slúchadlami na ušiach. Prirovnal by som to k bicyklovaniu so slúchadlami 
Presne na krahuliach som tak jazdieval jedna radosť 
A sluchom žiadne nebezpečenstvo nezachytíš, keďže počuješ akurát aerodynamický hluk a praštanie snehu. Jedine že by dotyčný kričal
inak, nezabudaj nato že na ochranu pred kolíziou slúžia oči 
A sluchom žiadne nebezpečenstvo nezachytíš, keďže počuješ akurát aerodynamický hluk a praštanie snehu. Jedine že by dotyčný kričal
Lenže keď sa k Tebe niekto blíži zo strany, tak ho nevidíš, ale môžeš ho počuť (ako si už aj spomínal to "svištanie snehu"). A preto je podľa mňa o dosť bezpečnejšie jazdiť bez slúchadiel.
-
skypej
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
je to dost nebezpecne .. vcera som bol v Jasnej a jeden poliak lyzoval so sluchatkami v usiach .. ako snazil sa jazdit rychlo i ked nevedel moc dobre lyzovat a chcel ho predbehnut nejaky typek co vedel jazdit no typek ho nemohol pocut a vznikla z toho zrazka .. a poliaka museli odviezt na saniach dole .. takze osobne by som to neodporucal
ja len tak lyzujem ipod ski rulezz
ale kto nevie dobre lyzovat tomu to nedoporucujem
ale kto nevie dobre lyzovat tomu to nedoporucujem
-
peterxxx
Star
Keby vsetci lyzovali tak ako sa ma-davat pozor na to co je pred tebou- tak by nebol problem.Ale takto mi to pride tiez dost nebezpecne.Hovorim aj z vlastnej skusenosti iba raz som mal MP3jku v usiach a hned ako som zlyzoval svah tak som ju dal dole lebo som nepocul kto odkial ide.
Je to blbost, ked som bol v jasnej tak som to skusil raz ale vobec som nepocul ked niekto hned zamnou siel...
Lyzujem tak stale a ziadne problemy som s tym nemal.
-
reznick
Medium Star
Ak na to jazdec ma tak nech si jazdi aj s televizorom pred ocami. Kazdy sam musi posudit ci je schopny akceptovat riziko vyplyvajuce s pocuvania mp3 na svahu. Mne to osobne vobec neprekaza.
-
nestik
Medium Professional
Kludne s tým niekedy lyžujem (snowboardujem).
Nikdy, vadi mi to... radsej preferujem zvuky vetra 
a ked uz som to dal, uz len male potiahnutie za ucho mi vadi... irituje ma to
a ked uz som to dal, uz len male potiahnutie za ucho mi vadi... irituje ma to
Skúsil som to ale pripadal som si tak neisto. Po prvej jazde som šiel radšej bez hudby.
-
Yos
Professional
Snowboardujem niečo cez 2 roky, s mp3 vychádzam od tejto zimy ( október-november 2009). Prednedávnom sme vybehli na hory, pravdaže s mp3 v ušiach. V polovici kopca sa zľava objavil lyžiar, ktorý sa práve učil lyžovať a vbehol mi do cesty. Okamžite som sa mu chcel na poslednú chvíľu vyhnúť, čo sa mi aj podarilo, no v zápätí som vletel na dunu a ďalej si už nepamätám. Odnieslo si to jedno rebro a hlava. Po tejto skúsenosti si dávam radšej pauzu od mp3 popri snowboardingu, i keď doteraz neviem koho to bola chyba, nakoľko mi do cesty vbehol on, ale mohol som ho skôr zaregistrovať.
ja mam pocas lyzovania pusteny iPod a pohoda. Samozrejme to nemam pustene na plne gule....
Ja si davam na plno a pohoda