eBay.com
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: eBay.com
zdravim vas chalani je vobec mozne ze ked som si objednal jednu vec,ze mi este neprisla ked som ju objednaval pred vianocami???
prisli vam vzdy veci ci???dikes
ano viem, pisal som si s nim, pošle aj na SVK, ale už je to ok, uviedol si už cenu - poštovné, balné., dikGangy napísal:Pokial predajca nema vyplnenu cenu postovneho pre tvoj region tak od neho nemas co kupovat, lebo k tebe evidentne neposiela. Mozes mu akurat skusit predtym napisat, ci by sa nezlutoval.
zdravim chcem sa opytat, ze ked nemam peniaze na ucte a budem si na ucet vkladat az na dalsi den a den pred tym si nieco objednam ci sa to da zaplatit az o den neskor a ci mozem ist do nejakej aukcie a vyhram ju, ci to mozem az o ten den zaplatit? diki za radu
Samozrejme, vacsinou nemusis zaplatit hned, vacsina predajcov pozaduje platbu do 3-7 dni od zakupenia itemu. Ale niektore "Buy it now" itemy musis zaplatit hned, ak nezaplatis tak sa nic nedeje a je to ako keby si sa ho ani nikdy nesnazil kupit.
ahoj. kde je prosiom vas na paypali to dispute nemozem to najst.
//uz som to nasiel
//uz som to nasiel
no mne sa raz stalo v anglicku,aj po zaplateni,ze som nedostal nejaky parfum pre manzelku,ale uz si moc nespominam,ale asi mi peniaze prisli spat na pay-pal ucet.ale z ebay nakupujem bezne a vela.hlavne si treba pozriet,ake hodnotenie (v percentach) ma predavajuci.ak to mas pod 90%,tak je riziko,ze je to nespolahlivy seller.a ked ti tovar neprisiel,tak na strane,kde si si ho objednal mas urcite ponuku contact seller,tak mu napis spravu,ze kde sa nachadza tvoj tovar.hodne zdaru!!
caute potrebujem poradit chcem si kupit tieto tenisky http://cgi.ebay.com/Brand-New-Classic-D ... 2903wt_958 a stoja dokopy 80 USD (59 EUR)...budem platit urcite DPH kedze je to objednavka nad 23eur ??? 
Nevzťahuje sa DPH len na elektroniku? Mám taký pocit. A keď už sme pri tom sú to fake-y. 
Toto ma extremne vytaca ked predajca neoznaci ako SHIPPED. A najlepsie je ked neodpisuje ani na maily ci to poslal alebo nie a pricom ma feedback 99.4% . No nic, moja otazka znie: Bral som nejake veci cez jednu stranku z Thajska, cena cinila 78€ cca . Lenez oni mi to rozdelili na 2 baliky a tak mi to poslali, lenze ekd mi nahodou na colnici odchytia zasielku, a aj som platil za celkom 78€ (btw: cez PayPal) tak ako to mam spravit, ked jeden den odchytia 1 zasielku a na druhy den dalsiu ? :OGangy napísal:Niektori predajcovia neoznacuju itemy ako shipped nikdy, proste na to seru. Par veci co mam uz doma niekolko mesiacov doteraz niesu oznacene, a na co aj, podla mna je to aj tak jedno.
yazoo: fake ci nefake to je v dnesnej dobe jedno aj tak vsetko vyrabaju sikomooky cize je to ta ista kvalita
a to vazne dph plati len pre elektroniku ci pre vsetko?
mám takú otázočku...
Je veľký risk, kupovať vec za cca 1000€ z anglického ebay, od človeka čo má iba jeden (100%) feedback? V aukcii má aj "Reserve not met" (čo je vlastne jeho minimálna cena za ktorú je tovar ochotný predať), takže by to asi nemusel byť podvrh.
Aukcia je cez paypal. Bolo by to veľmi riskantné, alebo by mi to ebay vrátil nejakým spôsobom ak by to bol podvodník? alebo?
Je veľký risk, kupovať vec za cca 1000€ z anglického ebay, od človeka čo má iba jeden (100%) feedback? V aukcii má aj "Reserve not met" (čo je vlastne jeho minimálna cena za ktorú je tovar ochotný predať), takže by to asi nemusel byť podvrh.
Aukcia je cez paypal. Bolo by to veľmi riskantné, alebo by mi to ebay vrátil nejakým spôsobom ak by to bol podvodník? alebo?
Vyser sa radsej na to.
myslite ze su original ? k mojim p.millerkam planujem neake old schoolove nike a hadam by sa velmi dobre doplnovali s tymito air force one
ale predajca je z hong kongu, a vieme ako to tam bezi...
http://cgi.ebay.co.uk/B-NEW-NIKE-AIR-FO ... 559wt_1165
ale predajca je z hong kongu, a vieme ako to tam bezi...
http://cgi.ebay.co.uk/B-NEW-NIKE-AIR-FO ... 559wt_1165
Presne tieto som si chcel kupit ale odradilo ma to, ze predajca je z HongKongu a aj cena je prilis mala, takze rozhodne som to nebral
.
Toto vyzera zaujimavo
Dobry den.
Mam mensi problem, zakupil som si mp3 prehravac. Zaplatil som ho 1.2.2010, odoslany bol udajne 4.2.2010, no do dnes mi nic neprislo. Preslo uz 35dni. Predajca neodpoveda na email. sledovacie cislo mi nedal ziadne.
Stalo ma to sice ,,iba,, 25€ ale tak bolo to pre kamosa, a neviem co dalej. Mam nejaku sancu ze moje peniaze este niekedy uvidim popripade tu mp3?
Mam mensi problem, zakupil som si mp3 prehravac. Zaplatil som ho 1.2.2010, odoslany bol udajne 4.2.2010, no do dnes mi nic neprislo. Preslo uz 35dni. Predajca neodpoveda na email. sledovacie cislo mi nedal ziadne.
Stalo ma to sice ,,iba,, 25€ ale tak bolo to pre kamosa, a neviem co dalej. Mam nejaku sancu ze moje peniaze este niekedy uvidim popripade tu mp3?
Posli link na prehravac a aky ma feedback predajca ? 
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 3D1&_rdc=1
samozrejme ze to tam uz neni, ale na paypal mi ukazuje jeho nick co pouziva/pouzival na ebay: Seller's ID: wangyao2009
samozrejme ze to tam uz neni, ale na paypal mi ukazuje jeho nick co pouziva/pouzival na ebay: Seller's ID: wangyao2009
Vazne mi neviete s tymto helpnut ? :SIMI napísal: Toto ma extremne vytaca ked predajca neoznaci ako SHIPPED. A najlepsie je ked neodpisuje ani na maily ci to poslal alebo nie a pricom ma feedback 99.4% . No nic, moja otazka znie: Bral som nejake veci cez jednu stranku z Thajska, cena cinila 78€ cca . Lenez oni mi to rozdelili na 2 baliky a tak mi to poslali, lenze ekd mi nahodou na colnici odchytia zasielku, a aj som platil za celkom 78€ (btw: cez PayPal) tak ako to mam spravit, ked jeden den odchytia 1 zasielku a na druhy den dalsiu ? :O