Resident Evil 5
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
A co som napisal?Sapo staci prejst pod 5 hodin a mas tie neobmedzene naboje![]()
//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2009, 15:28 )
Spusti hru cez launcher a mas na vyber ci chces hrat hru v DX9 alebo v DX10. No a hore v tom okne sa da nastavit jazyk.mARILYN mANSON napísal:ja som si nainstaloval re5 a mam to v nejake cinstine alebo japonstine
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
baziny..nasiel som 4 casti nejakej skladacky aby sa dvere otvorili..to sa stalo..ptm som hned za nimi kusok je taky most ale je natom zle..mam tocit takou blbostou aby sa dvihol...ale problem je ten ze tam je taky velky nakazenec a ma taku kravinu a s tym ked mi uderi tak amen..ako ho sundam? gulky mu nic nerobia..plus su tam aj ti obycajny ale s tyma mam tam tiez problem je ich vela nwm ako ich pozabijat kedze je tam iba ulicka co ma meter krat meter..a kupil som si paralizer ale neviem ho pouzit..sak to nic nerobi ked ho mam..tak ako zabijem toho velkeho?
tak toto je on...
http://i37.tinypic.com/1643ub.jpg
http://i37.tinypic.com/1643ub.jpg
-
lekoklatik
VIP
kks..tak tu posaz budem asi dlho prechadzat..ale ked ja tam mam len pistolku a sniperku..a je tam jedna tenucka ulicka tak kam mam ist a strielat donho neni kedy ked je tam minimalne 5 tych malych klasickych debilkov...
ale inac podla mna velmi dobra hra..jedna s naj ..sice keby sa da palit aspom za chode by bolo fajn ale tak zvykam si a aj napriek tomu nedostatku ma to velmi bavi
ale inac podla mna velmi dobra hra..jedna s naj ..sice keby sa da palit aspom za chode by bolo fajn ale tak zvykam si a aj napriek tomu nedostatku ma to velmi bavi
-
erikmendel
Medium Expert
Re: Resident Evil 5
cawes porad te mi PLS cracknem hru potom ju pustim cierna obrazovka a potom za chvilu mi vihodi tabulku odoslat neodoslat neviete cim to moze byt ? mam win XP 3GB RAM AMD 2X 3800 ati radeon HD4850
Asi zly crack
-
erikmendel
Medium Expert
ja som hladal vsade na gamecopyworld aj na na lamkach a furt ten isty asi neni iny crack ja neviem uz lebo kamaratovi to ide pohode
-
vikko78
Medium Professional
Zaradil som otázku do tejto témy, ale nepochopil som (ani som nikde nenašiel) ako mam docieliť aby som mal všetky kapitoly ukončené s hodnotením "S"...lebo hru som už prešiel takmer komplet ( od amatéra aj profesionála, komplet žoldákov, mam všetky emblemy, neobmedzené munície aj na raketomet a pod) len mi chýba jedna figurka a tá má práve túto požiadavku..ďakujem
Na Sko musis tu misiu spravit velmi rychlo a tusim ze ani raz ta nemozu zabit. Musis mat aj velky pocet zabitych nepriatelov.
A hlavne msíš byt presný, zober si nejaký magnum a všetkích strielaj do hlavy, pretože môžeš byt akykolvek rychli a nemusia ta ani zabit, lenze ked budes strielat z brokovnice kade tade tak na S to nespravíš.
-
vikko78
Medium Professional
o.k. skusim. díky
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Neviete mi niekdo poradit? Stále mi nejde zvuk v tejto hre. Našiel som radu stiahnuť si VIA HD audio codec 6.50.Nakoniec som to stiahol zo stránky wikidrivers, ale nejde inštalovat píše to:
SETUP LOG: DATE 6-5-2010 TIME 17:16:07
Instalation components: None
Fail to instaled components: VIA HD audio codec Drivers v6.50.30.081111 :0xFffffffff
a potom ešte poznámka
Poznámka: Jedna zo súčastí nie je správne nainštalovaná vo vašom systéme. Skontrolujte súbor s príponou log.
Vedeli by ste mi pomôcť?
SETUP LOG: DATE 6-5-2010 TIME 17:16:07
Instalation components: None
Fail to instaled components: VIA HD audio codec Drivers v6.50.30.081111 :0xFffffffff
a potom ešte poznámka
Poznámka: Jedna zo súčastí nie je správne nainštalovaná vo vašom systéme. Skontrolujte súbor s príponou log.
Vedeli by ste mi pomôcť?