Chyby na hojko.com
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chyby na hojko.com
Pozriem sa na to, ze cim to je. Uz som nieco podobne videl aj v INFO, ze ked moderator edituje temu o zmene nickov, tak nevezme BBcode a vzdy ich vypne, takze sa nezobrazuje tucne pismo pri novom a starom nicku.
-
Soviet
Darca
Diki moc..Snad na nieco prides, kedze do buducna sa to isto zide..Potom daj pripadne vediet, aby som vedel..
Takze problem so samoodhlasovanim pretrvava...premazal som si cache, ficim na safari 4, odlasuje ma kedykolvek v hocijakych intervaloch...proste musim sa prihlasovat kazdych pat minut. Predpokladam ze chyba bude teda u mna, preto by som poprosil nejake rady ako sa toho zbavit.
-
lekoklatik
VIP
klikni znovu. Občas sa stane
Tak na 6 pokus to už ide ale na 7,8 už nie
. THX
// Niekedy až na 16 pokus
// Niekedy až na 16 pokus
-
masterdead
SysAdmin
Fixed...
-
Shark NX
Addict
Premaz Cache a Cookies ... Skontroluj nastavenie platnosti Cookies. Skus preinstalovat Safari.Lub0$ napísal:Takze problem so samoodhlasovanim pretrvava...premazal som si cache, ficim na safari 4, odlasuje ma kedykolvek v hocijakych intervaloch...proste musim sa prihlasovat kazdych pat minut. Predpokladam ze chyba bude teda u mna, preto by som poprosil nejake rady ako sa toho zbavit.
Prečo moje príspevky vždy pri konci riadka skracuje? Keď som odhlásený tak ich zobrazuje normálne. Príspevky ostatných užívateľov sú v poriadku. Teda každý vidí svoje príspevky takto skrátené. Čím to je?
-
audiotrack
VIP
je to tlačidlom "upraviť" ktoré pri iných príspevkoch nemáš (a nemáš ho ani pri svojich ak si odhlásený). A áno, robé to aj nám
-
hojko
Site Admin
Je to zrejme sposobene formatovani CSS stylu, kde su tieto tlacitka
neviem či sa to vyskytuje iba u mna ale vôbec mi nezobrazuje grafické zobrazenie rankov ani karma kocky
-
audiotrack
VIP
je to iba u teba. Skús zmazať cache, prípadne sa pozri či tie obrázky nemáš napríklad v adblocku (alebo priamo v možnostiach blokovania prehliadačom)
Vyzera to tak, ze problem je u teba, nie je tu niekto iny kto este pouziva Safari?
-
audiotrack
VIP
na verzii 4.0.3 (531.9.1) som nepostrehol behom cca pol hodiny žiadne problémy. Zajtra môžem skúsiť fičať na safari celý deň, či ma aspoň raz odlhási, uvidíme. Ale veľakrát sa prihlásim aj z fakulty cez safari a tiež som sa s týmto ešte nikdy nestretol. Chyba musí byť u teba (i keď neviem čo ju spôsobuje). Dávaš trvalé prihlásenie? Neodhlási ťa iba po nejak dobe nečinnosti vypršaním session? Nemáš v safari nastavené aby ťa odhlasovalo (netuším či sa tu také niečo dá nastaviť, ale už ma nič iné nenapadá)
//autoeditácia príspevku (13 Mar 2010, 23:52)
tak práve ma odhlásilo. Zaujímavé, neviem prečo to robí ale vo firefoxe/IE/opere/chrome sa to nestáva. Možno som len dačo spravil v nastaveniach, lebo som sa hral s tým safari. Zajtra skúsim byť celý deň cez tento prehliadač a uvidíme
//autoeditácia príspevku (13 Mar 2010, 23:52)
tak práve ma odhlásilo. Zaujímavé, neviem prečo to robí ale vo firefoxe/IE/opere/chrome sa to nestáva. Možno som len dačo spravil v nastaveniach, lebo som sa hral s tým safari. Zajtra skúsim byť celý deň cez tento prehliadač a uvidíme
JJ nikde inde to nerobi, iba v safari...ked zistis nejake nastavenia co to mozu sposobovat, daj vediet.
mne práve tento problém pomohol vyriešiť update na novú verziu 4.0.4 , od tejto verzie mi to už nerobí
"0 nových správ, -1 neprečítaných správ" vie mi niekto vysvetlit ako zistim, ktora je ta neprecitana? Ako sa zbavim toho napisu?
Nazov spravy ma inu farbu ako zvysok?mi-chau napísal:"0 nových správ, -1 neprečítaných správ" vie mi niekto vysvetlit ako zistim, ktora je ta neprecitana? Ako sa zbavim toho napisu?