Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
Kde vidis aky mas ping? JA vidim len ping serverov... tam sa napajam na take co ukazuje 15ms.
-
xH4wK
Grafika priemer ? To to hras na LOW ?xJEDIKNIGHTx napísal:Tak už mám niečo odohraté (11.lvl), ale v hre mi hrozne chýba:
1, nemožnost zadávat prikazi cez Q-čko, ako tomu je u BF2, napr. presunte sa tam, zautočte, vystúp atd.
2, nemožnost prepínat režim strelby
Inak hru hodnotím kladne, hlavne režim RUSH, velmi dobrý dizajn levelov, grafika priemer, len ma štve dost vysoký ping (najmenší som mal cca 150), asi treba počkat, kým nabehnu nejaké CZ/SK servre, neaký ANTIK pre BC2 by som uvítal.
Ved ma pravdu, je to mam takmer uplne vymaxovane a v niektorych scenach je to sice nadhera ale vacsinou hlavne v dzugli a medzi hustym porastom to zas dost pada na hubu. Proste tie stromy listy atd. niekedy vyzeraju tak divne kockato alebo akoby mriezkovane.
Dnes som si k tomu konecne na chvilu sadol ale zas potrva kym sa do toho dostanem. Snipenie je fakt vyzva a trpim to hlavne kvolu unlocku lepsej pusky...
//Obrazky vkladaj do priloh.
//Skutocne by som velmi, velmi rad vedel kto nam to tu vsetkym edituje, kedze evidentne nechape ako ten sig funguje a ze sa do prilohy dat nemoze...
Dnes som si k tomu konecne na chvilu sadol ale zas potrva kym sa do toho dostanem. Snipenie je fakt vyzva a trpim to hlavne kvolu unlocku lepsej pusky...
//Skutocne by som velmi, velmi rad vedel kto nam to tu vsetkym edituje, kedze evidentne nechape ako ten sig funguje a ze sa do prilohy dat nemoze...
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Neviem aku hru vy hrate chlapci, ale ak to mate minimalne na 1680x1050, vsetko na max., vratane anti aliasingov, tak tam nemoze byt rec o zlej grafike. A ten ping, ktory ty vidis, ze 150 nie je realny. Je podstatne mensi, ak server, ktory vidis v browseri ti ukazuje ping napr. 31.
Zakupil som aj na PS3, tak tam som zvedavy, ze aka bude grafika.
-
xH4wK
Skus to na DX 11 max 1920x1080 8x AA 16x AF a potom hovor nieco o grafikeGangy napísal:Ved ma pravdu, je to mam takmer uplne vymaxovane a v niektorych scenach je to sice nadhera ale vacsinou hlavne v dzugli a medzi hustym porastom to zas dost pada na hubu. Proste tie stromy listy atd. niekedy vyzeraju tak divne kockato alebo akoby mriezkovane.
Inak to co vam ukazuje v hre to nie je ping ale latency, ping vidite iba v server browseri alebo na klavesnici ako G15 G19.
No pri tomto si musim Crysis zastat. Aj ked milujem BFko a samozrejme je tam fakt namakana grafika ale na Crysis sa to graficky nechyta urcite. Nehovorim ze je od toho nejak daleko to vobec nie ale do Crysis si mohli dovolit dat namakanu grafiku nakolko na BFko urcite nemohli davat nieco extra kedze na jednom servery byva az 32 hracov. To by siet odosielala az enormne velke data a kazdy by musel mat riadne namakany internet aby si to zahral na 100 pingu.
Ja s pingom problem nemam. Vela serverov s pingom 40. To zalezi len od internetu tak pokial zacnete opat buzerovat hru tak si skontrolujte ci vas to nesklamalo koli vasmu vykonu pc ci internetu.
Tot odomna vse.
-
Lord ANAKIN
Professional
Presne tak grafika je na maxime s tymto rozlisenim podla mna velmi pekna , ale obcas mi nejako zle vykresluje - kockato tiene co ma trosku stve ale inak je to parada ... trosku keby som bol menej usmernovani sipkami ze kam mam ist a co robit by sa mi to asi pacilo viac (predchodcu som nehral takze neviema ako to bolo robene tam, mozno to nieje ziadna zmena)...p4ra napísal:Neviem aku hru vy hrate chlapci, ale ak to mate minimalne na 1680x1050, vsetko na max., vratane anti aliasingov, tak tam nemoze byt rec o zlej grafike. A ten ping, ktory ty vidis, ze 150 nie je realny. Je podstatne mensi, ak server, ktory vidis v browseri ti ukazuje ping napr. 31.
Inak pani som sa trosku zasekol pri zostrelovani havokov
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Lord ANAKIN : Ked vysterlíš ten navádzací projektil, napr. na vrtulník, tak ked už naň mieriš cez optiku, tak vydíš taký červený štvorec a až ked ti pod ním nabehú metre ( približná vzdialenosť ciela), tak až potom máš strelu zameranú.
Inak sa dosť bavím nad ludmi, čo píšu, že je grafika hry premakaná, že by sa dala porovnávať s Crysisom, a DX11 atď. Nehovorím, že by bola grafika vyložené hnusná, ale je to stále priemer. Stačí si len pozrieť textúry kameňov, povrchov a zeme, modeli ihličnatých stromov, spracovanie vody, spracovanie pozadí, všetko je to priemer s hra by sa dala kludne porovnávať, čo sa týka grafiky s BF2, dúfam, že to s tými textúrami niekto dotiahne dokonca. Hru hrám samozrejme na maxime - (C2Q 9550, Ati 4890).
tu si možete prečítať názor na technické spracovanie
http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry ... im?start=8
btw Tak isto som sa pobalil nad ludmi, čo si mysleli, že ked mu v hre GTA4 ukazuje využitie grafickej pamäte 1GB, ža to ta hra aj naozaj potrebuje a hla, nainštaloval som riva tunner, zapol monitoring V-RAM a z 1GB bolo reálne 370MB
, kto neverí, nech si to premerá.
Inak sa dosť bavím nad ludmi, čo píšu, že je grafika hry premakaná, že by sa dala porovnávať s Crysisom, a DX11 atď. Nehovorím, že by bola grafika vyložené hnusná, ale je to stále priemer. Stačí si len pozrieť textúry kameňov, povrchov a zeme, modeli ihličnatých stromov, spracovanie vody, spracovanie pozadí, všetko je to priemer s hra by sa dala kludne porovnávať, čo sa týka grafiky s BF2, dúfam, že to s tými textúrami niekto dotiahne dokonca. Hru hrám samozrejme na maxime - (C2Q 9550, Ati 4890).
tu si možete prečítať názor na technické spracovanie
http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry ... im?start=8
btw Tak isto som sa pobalil nad ludmi, čo si mysleli, že ked mu v hre GTA4 ukazuje využitie grafickej pamäte 1GB, ža to ta hra aj naozaj potrebuje a hla, nainštaloval som riva tunner, zapol monitoring V-RAM a z 1GB bolo reálne 370MB
Dnes budu EA servery off minimalne 4h kvoli upgradu hw takze sa nebude dat napojit..
-
Norick98
Medium Star
jj super, konecne to bude bez problemov.. snad
aj PB maju fixnut.
-
p4ra
Redeemer
EA's fixing. To znamena dllllllllhhhhhhhyyyyyyyyyy vikend. 
porovnávať grafiku s BF2 ? ty si odkial spadol?xJEDIKNIGHTx
skús zapnúť monitor, možno pomôže..
Pre boha netrep, Crysis ma urcite krajsie spracovanu dzunglu a hlavne tu floru o ktore som hovoril.H@wk napísal: Skus to na DX 11 max 1920x1080 8x AA 16x AF a potom hovor nieco o grafikemne tam nic nepride kockate ved to ma lepsiu grafiku ako crysis by som povedal. Samozrejme tie dve hry sa porovnavat nedaju dx10 vs 11.
Nevidim ze by tu niekdo niekde spomenul zlu grafiku.p4ra napísal:Neviem aku hru vy hrate chlapci, ale ak to mate minimalne na 1680x1050, vsetko na max., vratane anti aliasingov, tak tam nemoze byt rec o zlej grafike.
To aj u vas ten server browser funguje tak dokonalo ze full resfresh trva minutu?
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Treba si uvedomiť, že Bad Company beží na engine Frostbite 1.5, teda sa jedná o upravený engine z konzoli. Tak mi napíš, že čím sa tak hra ohromne odlišuje od Bf2, rád si to prečítam.porovnávať grafiku s BF2 ? ty si odkial spadol?
skús zapnúť monitor, možno pomôže..
Gangy: Pri vyhladávaní serverov stačí nechať hladať cca 10s. následne dať cancel a máš cca kompletný zoznam serverou.
Ja poviem ze crysis ma lepsiu dzunglu a porast ako BC2 a ty mne povies ze som slepy? Je mi luto ale nedokazem ta nazvat inak nez dementom.H@wk napísal:Holt, ked je niekto slepy tak mu uz nic nepomoze.
Btw >>url<<
Keď si zoberieme PC verziu, ktorú ešte v recenziách nemáme, ukáže pekné DX10 a DX11 efekty, ktoré vyniknú hlavne v prestrihových scénach a pridajú atmosféru boju s rôznymi efektmi. Grafika scenérií a skyboxov, ako napísalo IGN, bude jedinečná, ale nedivte sa, ak detaily prostredí okolo budú slabšie, respektíve džungle sa nebudú ani chytať na viac ako dva roky starý Crysis. V zásade graficky hra ponúkne málo detailov v okolí, veľa hmly v pozadí a často aj veľa dymu všade okolo vás. Na druhej strane, akcia a deštrukcia vynahradzuje orezané detaily a nebude nič krajšie sledovať ako tank pred vami postupne rozbíja tehlový dom.
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
tak som spravil pre borcov pár screenov, môžete sa pokochať "ultra" grafikou.Nevravím, že hra ma rovnakú grafiku ako BF2, ale moc sa to dopredu neposunulo a pokial niekdo z Vás hral mody na Bf2, ako napr. Operation Peacekeeper, Project Reality, tak mi da zapravdu, že BC2 miestami zaostáva ( a tých miest je dosť).
Ako sa to hra cez multiplayer som sa registroval a píta produkt key kde ho zoberem ?
Z krabice s hrou?SleeDy napísal:Ako sa to hra cez multiplayer som sa registroval a píta produkt key kde ho zoberem ?
to mam stahnute z netu ...