Zmenila sa ale preco???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Rachman
Light Expert
Light Expert

Zmenila sa ale preco???

Príspevok od používateľa Rachman »

Caute Mam taky problem s mojou priateľkou, teda frajerkou, ale teraz zas od znova priateľkou. My sme spolu sa cez leto spoznali, chodili sme spolu, no koli skole sme to dali na kamaratstvo od septembra. No a teraz od februara da sa povedat ze spolu chodí, teda randíme. Nie sme este oficialny par....to len na ujasnenie veci ako tomedzi nami vypada.
Vsetko bolo dobre do doby, ked som neodisiel na 2dni do na brigadu a neozval som sa jej, ale to sme si vydiskutovali. Ale zrazu sa jej ozval jej byvaly frajer, a ten jej dost dal pocitit a proste vylial si na nej zlost. A ked som sa vratil z brigady, tak vsetko bolo dobre az som prisel na to ze sa cosi deje a ked som sa jej opytal co sa deje povedala ze sa na nic neciti.
No proste cely tyzden ma da sa povedat odignorovala, nechcela byt somnou nielen osobne ale aj na nete. Chapal som tomu ze ma zle obdobie a nezavidel som jej ho. Tak som jej dal teda priestor. No ale zrazu zniciho nic mi zavolala a aj sama na icq napisala. A vypadalo to tam vsetko paaradne, ako by sa nic nestalo. (Jasne, hovorite si co teda riesim, preco nie som rad ked je zas v pohode).
No ale ona sa zmenila akosi. Opytal som sa jej ci pojdeme von. Ona povedala neviem, ale skor nie ako ano, lebo ma toho moc na doma. Ale, mojmu spoluziakovi, na jeho otazku bez problemov odpovedala ano, ze ked vsetko doma postiha ze neni problem.
Tak sa teda pytam preco nechce byt somnou? A preco mi to nechce povedat na rovinu, ze teraz to nepojde somnou, ale radsej sa vyhovori. A na moju otazku, ci ma ma stale rada odpovedala jednoznacne Ano.
Tak, preto si kladiem otazku ze ci uz so mnou nechce chodit a boji sa mi to povedat a chce byt len kamaratka. Alebo neviem.
Je mi blbe ze mi klame, na tie otazky ked sa pytam ci ma cas.
kabul
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Zmenila sa ale preco???

Príspevok od používateľa kabul »

sa sa jej citov tyka, tak ti neklamala: ma ta rada, ale to je asi tak vsetko
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

Pokiaľ si sa jej opýtal, či ťa má "len" rada, tak potom ti klamať nemusela. Taká otázka jej možno aj dosť nahrala, lebo to že ťa má rada, je pravdepodobne pravda. Skús si s ňou dohodnúť na niekedy stretko a celé to vydiskutovať, kto čo cíti a podobne. Lebo na nete ti môžeme povedať, prečo to tak možno je a prečo je hento hentak atď. Ale najlepšiu odpoveď dostaneš od nej samej..
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

Rachman, tusim si si dal sam odpoved co spravit..

Tak sa teda pytam preco nechce byt somnou?
spytaj sa jej.. my mozeme polemizovat, ona ti to povie presne..
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

ja teda suhlasim - mat rad je siroky pojem
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Tak ten pocit by som nechcel mať - nevedieť na čom som ... :/
Pozri sa buď je hlúpa a nevie ešte čo chce alebo kto vie čo je ten jej bývalý nahovoril. Zákulisné ťahy su zákulisné ťahy .... :sneaky:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ja nechapem co cakas ze ti poradime ? aby si vypil cerstvy panensky moc a bude to dobre ci co ? ... sa spytaj jej ty truhlik ... :-)
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

Jedine rozumne riesenie je ist za nou a vydiskutovat si to , preco s tebou nejde a uprednostni niakeho spoluziaka.Tvoja otazka ci ta ma stale rada bola nezmyselna, rada ta moze mat kdektora kamaratka, priatelky si sa mal opytat ci a stale lubi.Medzi tymito slovami je velky rozdiel.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ja som tiež súčasnej priateľke nehovoril na začiatku vzťahu, že ju ľúbim. To len tak na okraj...
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ale oni su spolu uz pomerne dlho, navyse aj predtym spolu boli.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Rachman napísal:Caute Mam taky problem s mojou priateľkou, teda frajerkou, ale teraz zas od znova priateľkou. My sme spolu sa cez leto spoznali, chodili sme spolu, no koli skole sme to dali na kamaratstvo od septembra. No a teraz od februara da sa povedat ze spolu chodí, teda randíme. Nie sme este oficialny par....to len na ujasnenie veci ako tomedzi nami vypada.
podľa tohto, čo napísal, tak sám nevie, či spolu chodia.

Nič dôležité som tým nechcel naznačiť, len som reagoval na ten tvoj post, že by sa jej mal skôr spýtať, či ho ľúbi. Môže ho mať rada ako kamaráta a môže ho mať rada tak trochu viac. Neznamená, že keď dvaja spolu chodia, tak sa musia hneď od začiatku ľúbiť. Sympatie tam sú, cítia sa spolu dobre, majú sa radi, ale nie je to ešte také "plnohodnotné" zamilovanie.
Skôr ide o to akým spôsobom mu povedala, že ho má rada, ale to my nezistíme, keďže sme pri tom neboli.
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Skoda , ze si toto nevyjasnili ,ci spolu vlastne chodia alebo nie.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

nevedel som, ze take cosi si treba vyjasnovat :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

a príde zázračná veta.. ja ťa mám vééľmi rada.. ale ako kamaráta .. ddd (ale ty sa nevzdávaj a povedz jej na to: "ale aj kamaráti môžu spolu spávať")

valkir: thx :)
valkir
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valkir »

Alebo ti spolužiak preberá holku.
- Dávaj pozor : falošní kamaráti sú to najhoršie vo vzťahu.

aaa Triple má dobré hlášky, ako pozerám :D
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

triple napísal:a príde zázračná veta.. ja ťa mám vééľmi rada.. ale ako kamaráta .. ddd (ale ty sa nevzdávaj a povedz jej na to: "ale aj kamaráti môžu spolu spávať")

valkir: thx :)

tuto vetu som pocul vela krat... je to kurevska veta...ale zato som s nimi dobry kamarat :) ale nie je to ono

no spat k teme...hmmm je to blbe nezavidim, co ma spolocne tvoj kamarat a ona? to ze si byvali vylial na nej zlost to nic neriesi... na mne by si mohla kazda jedna a mal by som to v trubke, neriesim bolo bolo, koniec...

opytaj sa svojho kamarata a nasledne jej ze ako preco, zase robit policajta nie je dobre, naidealnejsie je tak aby si o tom nepisali, alebo nerozpravali tym padom budes mohol posudit ako to je...

ale ja som velmi spekulativny a filozoficky clovek takze nemusi to vyjst a neber to ako 100% radu
tomasoo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa tomasoo »

Aj mne hovorieva spolužiačka,že ma má rada :D takže to ti môže povedať aj ona ;.)
sweetie
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sweetie »

Možno ťa má rada stále rovnako....len si to potrebuje v hlave trochu ujasniť. Možno nechce byť momentálne s tebou preto, lebo nechce počúvať všetky tie PREČO? ČO SA DEJE? ...a s kamošmi ide von, lebo jej dá každý pokoj a nebude musieť nič riešiť. Hmm...skús sa tváriť že ti to nevadí aká je a nepýtaj sa jej či ťa má rada alebo či ťa ľúbi hlavne preto že možno sama nevie čo chce (či s tebou chodiť alebo byť len kamoška) ale neboj....časom na to príde :P...možno sa niečo stalo a len sa zamýšľa, či to je takto správne....nwm, ale hlavne z nej neťahaj čo jej je...fakt, to dokáže baby fajne naštvať....ono to z nej vyjde samo...keď si to v hlave už konečne poukladá.
Napísať odpoveď