Kontaktne sosovky
Re: Kontaktne sosovky
tak asi nie pozorne...skus este raz - nie je to hned vidiet...je to na kraji
ake mas B&L ?
ja mam Soflens 59
- dnes to omrknem opat, ale nic som tam fakt nevidel..hmm..
ja mam Soflens 59
- dnes to omrknem opat, ale nic som tam fakt nevidel..hmm..
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Soflens 59 to nemaju. Vsimaj kolonku indikator rub/lic
http://www.vasecocky.cz/soflens-59.html ... medium=cpc
http://www.vasecocky.cz/soflens-59.html ... medium=cpc
a zas som mudrejsi..
zvonenie 33: pri mojich sosovkach Optima FW je pisane ze tiez nemaju indikator rub lic a pritom mam na sosovkach B a L
Dobry den,
vedeli by ste mi poradit online obchod s kont. sosovkami, s ktorym mate dobre skusenosti?
(najlepsie slovensky a kde maju aj kontinualne sosovky na mesiac)
Dakujem.
vedeli by ste mi poradit online obchod s kont. sosovkami, s ktorym mate dobre skusenosti?
(najlepsie slovensky a kde maju aj kontinualne sosovky na mesiac)
Dakujem.
ja berem stale z http://www.vasesosovky.sk/ a nemozem nic zle povedat
z tejto stranky objednavam ja a prisli mi za niekolko hodin 
http://www.sosovky-kontaktne.sk/
//autoeditácia príspevku (10 Mar 2010, 6:53)
mam Optima FW štvrťročné
pisu ze tam nie je "indikator pretocenia" (1-2-3), ale znacku by si tam mal mat
http://www.sosovky-kontaktne.sk/
//autoeditácia príspevku (10 Mar 2010, 6:53)
mam Optima FW štvrťročné
pisu ze tam nie je "indikator pretocenia" (1-2-3), ale znacku by si tam mal mat
tak vyzera to, ze tie moje tam su tiez ( http://www.sosovky-kontaktne.sk/2/41/pu ... oviek.html )
Inak taka otazka, ktora sa omiela casto, ale nikde som nevidel jednoznacnu odpoved. Predlzi sa mozna doba pouzivania tychto kontinualnych sosoviek (mozem ich nosit 30 dni vkuse, aj cez noc), ak si ich dam na noc do roztoku?
Inak taka otazka, ktora sa omiela casto, ale nikde som nevidel jednoznacnu odpoved. Predlzi sa mozna doba pouzivania tychto kontinualnych sosoviek (mozem ich nosit 30 dni vkuse, aj cez noc), ak si ich dam na noc do roztoku?
ja by som sa opytal ocneho...ked som ti chcel odpovedat, napadlo ma aj nie aj ano
www.kontaktne-sosovky-lacno.sk
rychle dodanie, info na mail..
k mojim softlens 59 pribalili jeden kus gratis... opat
rychle dodanie, info na mail..
k mojim softlens 59 pribalili jeden kus gratis... opat
Stalo sa už niekomu, že mu šošovka pri vyberaní alebo vkladaní zašla "dozadu za oko"?
-
peterxxx
Star
Pri vyerani ani vkladani nie, ale raz som mal sosovku uz dlhsie v oku a bola dost sucha a vtedy sa mi akoby zachytili v tom mieste kde ide oko do lebky , teda neviem ci ma chapete
...Bolo to dost neprijemne a najprv nesla vybrat ,ale nebola uplne "za okom".
Dnes som si po dohode s lekárom objednal skúšobný pár mesačných šošoviek. Kamarát ma už dnes stihol upozorniť, že sa mu stala nepríjemná vec pri vyberaní šošovky z oka. Šošovka mu zašla za oko a hodinu ju nemohol vybrať von. Potom sa mu to podarilo. Asi by som v tej chvíli na jeho mieste skolaboval.
Som zvedavý či sa s nimi za ten mesiac skamarátim.
mne sa to stava casto, pretoze ja si lubim pretierat oci
a niekedy posuniem sosovku (cez viecko) az do "nedosiahnutelnej zony "...ziadna panika - ja si prstami drzim otvorene oko...a kruzim nim, aby sa mi dostala naspat na oko
U ktoreho ocneho si bol? U Molcana?Plasmon napísal:Dnes som si po dohode s lekárom objednal skúšobný pár mesačných šošoviek. Kamarát ma už dnes stihol upozorniť, že sa mu stala nepríjemná vec pri vyberaní šošovky z oka. Šošovka mu zašla za oko a hodinu ju nemohol vybrať von. Potom sa mu to podarilo. Asi by som v tej chvíli na jeho mieste skolaboval.Som zvedavý či sa s nimi za ten mesiac skamarátim.
A hej tiez sa stava....ked potries oko, alebo ked vyberas....nieje to prijemne....ked ju ani nevidis ked sa pozries do zrkadla...
nooo ked sa sosovka schova, je to nechutnee
stalo sa mi to "klop klop" iba dva krat...
-
Eritrea
Star
sosovky nosim uz 8 mesiacov a som spokojna
dolezite je hlavne dodrziavat cistotu ruk a roztoku, pretoze oci su citliva zalezitost, ale kazdopadne je to plus nosit sosovky, oproti okuliarom je to pohodlnejsie..na druhej strane dlhodobo si to neviem predstavit lebo je to financne narocnejsie.
Ozaj zaujimalo by ma kolko vas vyjdu sosovky? Mna vysli na pol roka bez roztoku za cca 50E
Ozaj zaujimalo by ma kolko vas vyjdu sosovky? Mna vysli na pol roka bez roztoku za cca 50E
-
Fabo
Hardcore addict
Ech, zaskocila si ma. Ako tak na to pozeram, nejakych 30 EUR miniem na 6 parov, pri dennom noseni by mi to vydrzalo 3 mesiace. Kedze ich ale nosim "obcasne", tak mi 1+1 balik vydrzi aj rok. Vseobecne sa riadim ci si ich vziat alebo nie hlavne podla pocasia a toho co budem robit. Kedze mam horsie skla v okuliaroch, tak si zvyknem brat sosovky ak viem ze budem potrebovat dobre vidiet na vacsiu dialku, pripadne ked svieti ostre slnko a viem ze budem travit dlhsi cas vonku, aby som si mohol vziat slnecne okuliare.
Mna vyjdu na 3 mesiace £42 (3 pary, 3 puzdra, 3 roztoky)
BTW, dnes rano sa mi podarilo nieco co som nikdy pred tym nedokazal....dal som si obidve sosovky do jedneho oka
Nejak som sa zabudol....
BTW, dnes rano sa mi podarilo nieco co som nikdy pred tym nedokazal....dal som si obidve sosovky do jedneho oka