Legal nalepka na Vistu no bez recovery CDecka
Legal nalepka na Vistu no bez recovery CDecka
Potrebujem dat do laty notebook ma nalepku na Vistu no recovery cdecko je nevedno kde. Mam stiahnut .iso visty zadat kluc ktory je na nalepke a nainstaluje sa to?
ako sa postupuje? vobec neviem. Problem je ten ze to iso by bolo uplne zniekade stiahnute pravdepodobne nelegalne a toto co je na nalepke ci by chcelo zobrat. Na stranke microsoftu trial verzia sa stiahnut visty neda. Ako postupovat?
Re: Legal nalepka na Vistu no bez recovery CDecka
Stiahni si z warezu presne takú neupravenú verziu od ktorej máš kľúč. Pri inštalácii zadáš spomínané sér. číslo.
V pripade visty je jedno ci mas k dispozicii anglicku, slovensku, cesku, madarsku alebo aku verziu, rovnako ako je jedno, ci stiahnes home premium, business, ci ultimate, alebo 32bit/64bit. Len pri wareze si daj pozor, aby skutocne slo len o ciste ISO, bez nezelanych hidden features. Najidealnejsie by bolo, keby mas vo svojom okoli niekoho, kto nejake taketo medium ma original.
Prakticky sa zameraj len na to, ci chces instalovat 32bit, alebo 64bit a v akom jazyku chces instalovat. V ramci danej jazykovej a 32/64bit, su potom vsetky instalacky pouzitelne na ktorukolvek verziu home/business/ultimate - uz si len zadas cislo tej tvojej. Vopred ta upozornujem - u visty je moznost zadat licencne cislo aj po instalacii. V takom pripade ta vyzve vybrat si zo zoznamu verziu, ktoru mas zakupenu. Ak by ta napadlo, ze to skusis prechytracit a zvolis si miesto home premium, napriklad ultimate, tak vedz, ze ten key ti potom nezoberie
Prakticky sa zameraj len na to, ci chces instalovat 32bit, alebo 64bit a v akom jazyku chces instalovat. V ramci danej jazykovej a 32/64bit, su potom vsetky instalacky pouzitelne na ktorukolvek verziu home/business/ultimate - uz si len zadas cislo tej tvojej. Vopred ta upozornujem - u visty je moznost zadat licencne cislo aj po instalacii. V takom pripade ta vyzve vybrat si zo zoznamu verziu, ktoru mas zakupenu. Ak by ta napadlo, ze to skusis prechytracit a zvolis si miesto home premium, napriklad ultimate, tak vedz, ze ten key ti potom nezoberie
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
napis aku potrebujes ja mam doma origos vistu home premium sp1
diky za rady. som sa lakol lebo mi nechcelo zobrat product key pri instalacii winu. tak som nainstaloval ako trial a nasledne po dostani sa na internet som zadal product key checkoval cez internet a zaaktivoval. zvlastne ze v offline rezime nevedel rozpoznat product key ale dolezite je to ze to ide. dakujem