HIP-HOP
-
jonathan.davis.com
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
braino.swk
Light Professional
-
worman
Star
Jo, jo, jo, mas pravdu Nazov Stavby je bomba, u mna ma naj RESPECT Cisty Chov pre jeho ozajstne verse na niekoho plne pravdy a rymov !
Mc Vrabec ma netrapi KF ja na nich nemam zly nazor ale sere ma ze vela ludi im nerozumie!
Uznavam aj ine krajiny USA, Francuzi, Poland, CZ! a pod.
DJ´s su fakt perfektny hovorim o Slovenskych DJ´s a Spinheadz je fakt nater!
A tiez uznavam ludi ako su ty ktory povedia svoj nazor ako ty: BRAINO.SWK
Mc Vrabec ma netrapi KF ja na nich nemam zly nazor ale sere ma ze vela ludi im nerozumie!
Uznavam aj ine krajiny USA, Francuzi, Poland, CZ! a pod.
DJ´s su fakt perfektny hovorim o Slovenskych DJ´s a Spinheadz je fakt nater!
A tiez uznavam ludi ako su ty ktory povedia svoj nazor ako ty: BRAINO.SWK
-
braino.swk
Light Professional
he dik wole... 
inac Cisty chov je z NS ( Luza)
samozrejme aj ja pocuvam aj zahranicny rap.
trebars > USA: Tupac, Wu, MOP, Xzibit, Dr. DRE, Kurupt, Ice cube, Notorius BIG, NaS atd...
CZ: podla mna horsia scena jako SK ale take dobre projekty : Supercroo aka DIXX, Indy a Wich, PSH a kym bol tak Chaozz (na tom som vyrastal)
PL: moc sa v tom nevyznam ale WWO je poho a aj iny mcs len nevim jako sa volaju
FR: super scena, podla mna jedna z naj v EU. dobre projekty : Nostra familia (nevim jak sa to pise), Kool shen, Rhoff, Dadoo ... ai.(fuj fuj pre K-mara.. :-X)
DE: schopna scena ale dako ma neriesi.. este tak Kool savas , EKO, Azad.
inac Cisty chov je z NS ( Luza)
samozrejme aj ja pocuvam aj zahranicny rap.
trebars > USA: Tupac, Wu, MOP, Xzibit, Dr. DRE, Kurupt, Ice cube, Notorius BIG, NaS atd...
CZ: podla mna horsia scena jako SK ale take dobre projekty : Supercroo aka DIXX, Indy a Wich, PSH a kym bol tak Chaozz (na tom som vyrastal)
PL: moc sa v tom nevyznam ale WWO je poho a aj iny mcs len nevim jako sa volaju
FR: super scena, podla mna jedna z naj v EU. dobre projekty : Nostra familia (nevim jak sa to pise), Kool shen, Rhoff, Dadoo ... ai.(fuj fuj pre K-mara.. :-X)
DE: schopna scena ale dako ma neriesi.. este tak Kool savas , EKO, Azad.
-
braino.swk
Light Professional
-
braino.swk
Light Professional
zvuk ulice
nezabúdate na niekoho páni?
David Zo senca a jeho Zvuk ulice. To vám už nič nehovorí? No to bude možno tým ako dlho pocuvate rap. Chlapci rap tu bol už pekne dávno a vôbec sa mi nepáči že sa zabúda na starých psov ktorý to tu vybudovali. zaslúžia si náš rešpekt.
David Zo senca a jeho Zvuk ulice. To vám už nič nehovorí? No to bude možno tým ako dlho pocuvate rap. Chlapci rap tu bol už pekne dávno a vôbec sa mi nepáči že sa zabúda na starých psov ktorý to tu vybudovali. zaslúžia si náš rešpekt.
-
Gizmoo
Medium Star
No ja zijem hip-hopom len dakych 7rokov, tak neviem ci sa mam do tejto temy zapojit
... proste neviem naco sem vypisujete taketo veci ze hadky medzi hip-hopermi a technakmi... proste pocuvam hipec, ale ked idem na daku party kde hra techno tak pocuvam ja to... ale viac menej je to koli drogam... ked chlastam a varim tak jednoznacne hip-hop, ale ked je party tak schrumem jednu ekinu a dancim na techno... proste kazdy je nieaky a podla mna taketo delenie na hiphoperov e techno a dake konflikty abo co... podla mna p*covina... kazdy ma vlastny styl a nikto by preto nemal nikohop obvinovat alebo nanho kydat.. to je uz moooc... proste ty co pocvuvaju a ziju hiphopom tak peace - som s vami... a ty co pocuvaju techno pohode, vasa vec... takze pls ziadne rozpory bo si pripadam ako keby sme zili v dakom roku 1500 a vsetkych co nesuhlasia z nasou vierou spalit... proste zite, pite, fajcte, sexujte a nerieste howadiny!!!! tak to len tak ze svoj nazor davam vam, aby som doplnil tuto interesantu temu!!!!!!

-
braino.swk
Light Professional
Re: zvuk ulice
ano mas pravdu... patri mu uznanie za to co urobil pre nasu scenu. ale mne sa Zvuky nepacia... je to moj subjektivny nazor...funtho napísal:nezabúdate na niekoho páni?
inac trosky a nazov urcite nepatria k "novinkam"..
ja pocuvam rap asi od 11 rokof
-
c9
Amateur
Trosky nie su nove ale nazov urcite patri k novej vlne. ja pocuvam od svojich 10tich rokov. takze nejakych 8 rokov. a David nie je najlepsi to berem ale robi toho aj teraz vela. napr pre moju skupinu produkuje beaty a chlapci chekujte novy Zvuk ulice tam bude narez z celeho slovenska a pomedzi ine aj nasa skupinkabraino.swk napísal: ano mas pravdu... patri mu uznanie za to co urobil pre nasu scenu. ale mne sa Zvuky nepacia... je to moj subjektivny nazor...
inac trosky a nazov urcite nepatria k "novinkam"..
ja pocuvam rap asi od 11 rokof
toto som napisal ja len s kamosovho compu len tak pre poriadokc9 napísal: Trosky nie su nove ale nazov urcite patri k novej vlne. ja pocuvam od svojich 10tich rokov. takze nejakych 8 rokov. a David nie je najlepsi to berem ale robi toho aj teraz vela. napr pre moju skupinu produkuje beaty a chlapci chekujte novy Zvuk ulice tam bude narez z celeho slovenska a pomedzi ine aj nasa skupinka
-
braino.swk
Light Professional