EARTHLINGS Šokujúci dokument o krutosti ľudí tejto planéty
-
peterxxx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: EARTHLINGS Šokujúci dokument o krutosti ľudí tejto planéty
Mam starych rodicov, sliepky maju a viem ze dedko jej proste ufikne hlavu.To mi pride ako dostatocne rychle a bezproblemove.Pre sliepku je to rychle.To ze si myslis ze ked si nadradeny tak si s podradenymi mozes zaobchadzat ako chces len svedci o tom aky si chumaj,nevidim dovod preco tym zvieratam sposobovat zbytocnu bolest ked to nie je potrebne .
O tych levoch som to sledoval na Animal planet prirodovedu mam za sebou.
-
vendo
Guru
och mamo, ano sliepkam sa utne hlava, o ake moralne a bezbolestne, spytaj sa ho na kravicky, prasiatka, kozicky ok? nevyberaj si zase len to co sa tebe hodipeterxxx napísal:Mam starych rodicov, sliepky maju a viem ze dedko jej proste ufikne hlavu.To mi pride ako dostatocne rychle a bezproblemove.Pre sliepku je to rychle.To ze si myslis ze ked si nadradeny tak si s podradenymi mozes zaobchadzat ako chces len svedci o tom aky si chumaj,nevidim dovod preco tym zvieratam sposobovat zbytocnu bolest ked to nie je potrebne .
a citaj pozorne co pisem to ze nadradeny mozu s podradenymi robit co chcu si nemyslim, to viem tak proste funguje zivot na tejto planete ak sa ti to nepaci tak sa odstrel alebo sa uz s tym konecne nauc zit
a ani ja nevidim dovod preco im sposobovat bolest, myslis ze je to umyselne? ze oni to tak robia schvalne aby trpeli? bullshit, je to proste podmienene inymi vecami do ktorych ty hovno vidis lebo si tu stale melies to svoje a na skutocne podstatne veci nehladis
Tak na druhom stupni sa sustred na prirodopis... aky priklad ti sadne ten drbes... Inac tvoj dedko vie zabijat sliepku aj inym sposobom? Ze ju necha vykrvacat, alebo nieco ine? Nie, robi to co je pre neho najlahsie... urcite nedba na to ci sliepka trpi alebo nie...peterxxx napísal:O tych levoch som to sledoval na Animal planet prirodovedu mam za sebou.
-
peterxxx
Star
Vendo tak mi teda osvetli to podstatne o com tak basnis, rad by som vedel aky klenot vypustis.
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2010, 1:47)
Sliepku som spomenul preto, ze si sa zmienoval o mojich starych rodicoch a oni ine zvery nemaju, nie preto , ze mi to prave vyhovuje.
"nadradeny mozu s podradenymi robit co chcu si nemyslim, to viem tak proste funguje zivot na tejto planete ak sa ti to nepaci tak sa odstrel alebo sa uz s tym konecne nauc zit
a ani ja nevidim dovod preco im sposobovat bolest, myslis ze je to umyselne?"
Ano nadradeni s podradenimi mozu robit co chcu, ale ked uz sme vyspeli rozmyslajuci ludia, ktori sa snazia neublizovat si sebe navzajom tak preco by sme sa nemohli snazit neublizovat aj ostatnym tvorom ? Mysli si ako je to naivne ,hlupe,detinske, je mi to jedno! Je to moj nazor, moj nazor , ze nebudem zbytocne ublizovat viac ako je to potrebne.Zabit sa da rychlo,takmer bezbolestne tak preco to tak neurobit, preco prinasat zbytocne trapenie sa .Lebo sme nadradeni a tak to funguje inde ? No od nizsich tvorov nemozes cakat , ze im nieco taketo dojde, ale od ludi sa to ocakavat da a PRETO pre nic ine si myslim , ze ako ludia by sme sa mali tak spravat.
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2010, 1:47)
Sliepku som spomenul preto, ze si sa zmienoval o mojich starych rodicoch a oni ine zvery nemaju, nie preto , ze mi to prave vyhovuje.
"nadradeny mozu s podradenymi robit co chcu si nemyslim, to viem tak proste funguje zivot na tejto planete ak sa ti to nepaci tak sa odstrel alebo sa uz s tym konecne nauc zit
Ano nadradeni s podradenimi mozu robit co chcu, ale ked uz sme vyspeli rozmyslajuci ludia, ktori sa snazia neublizovat si sebe navzajom tak preco by sme sa nemohli snazit neublizovat aj ostatnym tvorom ? Mysli si ako je to naivne ,hlupe,detinske, je mi to jedno! Je to moj nazor, moj nazor , ze nebudem zbytocne ublizovat viac ako je to potrebne.Zabit sa da rychlo,takmer bezbolestne tak preco to tak neurobit, preco prinasat zbytocne trapenie sa .Lebo sme nadradeni a tak to funguje inde ? No od nizsich tvorov nemozes cakat , ze im nieco taketo dojde, ale od ludi sa to ocakavat da a PRETO pre nic ine si myslim , ze ako ludia by sme sa mali tak spravat.
-
jjj
Guru wannabe
Koľko z vás ten dokument videlo ???
Tipnem si tak 2-3-ja maximálne...
A vy ostatni tú iba drístate...
Ten film si pozrite, je voľne šíriteľný teda nemalo by vadiť ked sem šupnem link na webshare
Link:
Tipnem si tak 2-3-ja maximálne...
A vy ostatni tú iba drístate...
Ten film si pozrite, je voľne šíriteľný teda nemalo by vadiť ked sem šupnem link na webshare
Link:
Kód: Vybrať všetko
http://webshare.cz/VF097vsk58-Earthlings_2003_.avi-
vendo
Guru
jedine klenoty tu padaju od teba, to podstatne som pisal uz davnejsie ale zjavne ty proste necitas co sa ti nehodi, a to podstatne je nasytit ludstvo v pozadovanom mnozstve za pozadovany cas a pozadovanu cenu (vies co by sposobilo zrusit vsetky "krute" bitunky a zaviest nejake dodatocne "jemne opatrenia" na zabijanie? ak ti to este nedochadza tak mi je ta uprimne luto)peterxxx napísal:Vendo tak mi teda osvetli to podstatne o com tak basnis, rad by som vedel aky klenot vypustis.
to mi chces povedat ze tvoji stary rodicia nikdy v zivote neboli na zabijacke? ani len pomahat susedom? ale no, hovor si co chces ale stale si len vyberas to co sa ti hodi, pekne sa ich spytaj na kozicky ako sa zabijaju, alebo hoc jakeho ineho dochodcupeterxxx napísal: //autoeditácia príspevku (04 Mar 2010, 1:47)
zase mam pocit ze si uplne mimo reality s ruzovuckymi okuliarmi na ociach, ludia sa snazia neublizovat sebe navzajom? ano "snazit" sa mozno snazia (asi tak isto ako sa snazia rychlo zabijat na bitunkoch) ale rozhodne si ublizuju ci uz umyselne alebo neumyselne v ramci ich roboty (uplne tak isto ako v ramci roboty ludstvo ublizuje zvieratam) ci teraz ty ohromny pacifista nejakou kuzelnou palickou napravis vsetkych vrahov, vandalov, podvodnikov, chu****, nespravodlivych sudcov, debilnych zamestnavatelov atd?peterxxx napísal:"nadradeny mozu s podradenymi robit co chcu si nemyslim, to viem tak proste funguje zivot na tejto planete ak sa ti to nepaci tak sa odstrel alebo sa uz s tym konecne nauc zit
pochop uz konecne ze tento svet nieje fer, nieje priatelsky, nieje dokonaly. ak to chces zmenit tak co si myslis ze tymto plakanim na fore spravis? hovno, tak si to daj dokopy a zacni nieco robit alebo uz prestan trepat. takychto co len vykrikuju ale skutek utek mam najradsej
//film som videl cely
-
peterxxx
Star
Ak si ten dokument videl, a aj po nom trvas na svojom zavere tak nema zmysel tu presadzovat moje "hlupe a najivne "nazory.Nech su hlupe a najivne,aj tak si myslim , ze su spravne a keby som s tym mohol ja nieco spravit, tak nevaham.
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2010, 11:27)
http://true-lies.blog.cz/0911/earthling ... e-video-cz
Pre tych , ktori by si tento dokument chceli pozriet.Su tam nejake chybi v titulkoch, ale nic nezrozumitelne.
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2010, 11:27)
http://true-lies.blog.cz/0911/earthling ... e-video-cz
Pre tych , ktori by si tento dokument chceli pozriet.Su tam nejake chybi v titulkoch, ale nic nezrozumitelne.
-
jjj
Guru wannabe
Tak ako ste na tom
Koľko z vás po tom čo som vám hodil link na webshare.cz si ten film aj stiahlo a skutočne aj pozrelo
Hmm
Koľko z vás po tom čo som vám hodil link na webshare.cz si ten film aj stiahlo a skutočne aj pozrelo
Hmm
-
Old Dirty Bastard
Guru
som zvedavý kedy sa ľudia mienia postaviť za práva rastlín. 
tak to sa fakt len snažíme. a dosť neúspešne, pozeráš niekedy správy?peterxxx napísal:ale ked uz sme vyspeli rozmyslajuci ludia, ktori sa snazia neublizovat si sebe navzajom
-
jjj
Guru wannabe
Prosím ťa nezasieraj to tu ironizovaním o rastlinách a domácom násilí.Old Dirty Bastard napísal:som zvedavý kedy sa ľudia mienia postaviť za práva rastlín.
tak to sa fakt len snažíme. a dosť neúspešne, pozeráš niekedy správy?
To do tejto témy nepatrí..
Čo sa týka reakcií môjho okolia, teda ľudí ktorým som ten dokument rozdal na CD-čkách tak boli rôzne...
Našli sa ľudia čo si jednoducho odmietajú priznať, že takto to skutočne funguje a že je to možnože ešte horšie...
Potom sa našli ľudia čo boli z toho zhrození, smutní a proste nechápali ako je v dnešnej dobe, v 21. storočí niečo podobné vôbec možné...
No a nakoniec sa našlo pár ludí ktorí sa to rozhodli naďalej ignorovať s tým, že proste s tým nedokážu nič robiť a že ich to nezaujíma...
Ak ste na tom VY ?
V ktorej z tých 3-och skupín ste sa našli ?
Alebo máte na to celé iný názor. Ak áno tak to sem napíšte
-
Old Dirty Bastard
Guru
k tomuto všetkemu len toľko
peterxxx: buchnime sa do hrude? kto tu spominal taketo "hrdinstvo"? už aj vendo ti vysvetloval ako to s tym zabijanim cele je.. kolkokrat budem ešte spominať tu jednu citovanu vetu od venda, v ktorej je cely problem dokonale zhrnuty?
vieš si predstaviť, že by na bitunkoch pobehovali s injekčnymi striekačkami? zaujimave, že v prirode sa zabijaju zvierata navzajom každu chvilu. mysliš, že to robia bezbolestne? ale pokiaľ ide o inteligentnych ludi, tak sa vždy najde skupina, ktorej to nevonia. smola, jesť treba každy deň a ľudi je veľa. nedokažem si predstaviť koľko usilia, peňazi a inych nakladov by stalo "zhumanizovanie" bitunkov na celom svete (prečo meniť dostatočne efektivny system a nahradzať ho o dosť neefektivnejšim? ako si vôbec predstavuješ humanne zabijanie zvierat na bitunkoch? silne pochybujem o tom, že by to splňalo podmienky, ktore som citoval od uživatela vendo vyššie). myslim, že v sučasnej dobe by sa mohli peniaze vražať aj do potrebnejšich veci. pokiaľ sa ti nepači, nekupuj mäso z obchodov (nech maš teda čiste svedomie), chovaj doma prasce a sliepky a keď dôjde na zabijanie, aby si sa mohol nasytiť, tak použi trebars aj injekciu alebo akykoľvek iny spôsob zabitia si predstavuješ, aby to bolo podľa tvojich meritok dosť humanne. howgh.vendo napísal:podstatne je nasytit ludstvo v pozadovanom mnozstve za pozadovany cas a pozadovanu cenu (vies co by sposobilo zrusit vsetky "krute" bitunky a zaviest nejake dodatocne "jemne opatrenia" na zabijanie? ak ti to este nedochadza tak mi je ta uprimne luto)
peterxxx: buchnime sa do hrude? kto tu spominal taketo "hrdinstvo"? už aj vendo ti vysvetloval ako to s tym zabijanim cele je.. kolkokrat budem ešte spominať tu jednu citovanu vetu od venda, v ktorej je cely problem dokonale zhrnuty?
-
peterxxx
Star
Old dirty bastard, ano pozeram spravy a preto tam bolo to SNAZIME ,tak preco sa nesnazime aj v tomto pripade?? Kvoli tomu , ze ludia o tom nevedia??Alebo ich to proste nzaujima lebo maju podobni nazor ako Vendo, ze sme nadradeni tak hura buchnime sa do hrude a ideme vrazdit hociako??Ano viem zase moje najivne zmyslanie, to som uz pocul , nieco nove na mna vybafnite 
Dokument chcem priniest do skoly, aby sme si ho pozreli na Etickej vychove, tam zvykneme pozerat dokumenty a som zvedavy ak ona to ludia budu reagovat.Moj nazor tu uz je vyssie napisany a ak v buducnosti budem mat prilezitost zabranit takemu niecomu alebo to obmedzit co i len v minimalnom rozpati tak to spravim.
/edit- Tvoj dalsi prispevok som si nevsimol, takze ak si zhliadol ten dokument tak si videl ako niektori ludia k tomu pristupovali a nehovorime len o bitunkoch ale napriklad aj o koziach,o zabijani delfinov a velryb.A preco by sme mali menit zauzivany fungujuci system ?? Napriklad kvoli tym zvieratam.Ked ich uz vyuzivame a sme na nich zavisly, tak sa k nim mozme spravat lepsie.Minimalne v niektorich pripadoch.A tiez si myslim , ze namiesto nechania vykrvacat zaziva, sa najde aj iny sposob rovnako rychli a bezbolestny.
Dokument chcem priniest do skoly, aby sme si ho pozreli na Etickej vychove, tam zvykneme pozerat dokumenty a som zvedavy ak ona to ludia budu reagovat.Moj nazor tu uz je vyssie napisany a ak v buducnosti budem mat prilezitost zabranit takemu niecomu alebo to obmedzit co i len v minimalnom rozpati tak to spravim.
/edit- Tvoj dalsi prispevok som si nevsimol, takze ak si zhliadol ten dokument tak si videl ako niektori ludia k tomu pristupovali a nehovorime len o bitunkoch ale napriklad aj o koziach,o zabijani delfinov a velryb.A preco by sme mali menit zauzivany fungujuci system ?? Napriklad kvoli tym zvieratam.Ked ich uz vyuzivame a sme na nich zavisly, tak sa k nim mozme spravat lepsie.Minimalne v niektorich pripadoch.A tiez si myslim , ze namiesto nechania vykrvacat zaziva, sa najde aj iny sposob rovnako rychli a bezbolestny.
-
jjj
Guru wannabe
Zaujimavá diskusia..
K téme..
Je tu niekto tko to nedokázal dopozerať ?
Je tu niekto kto to videl a myslí si že to nieje pravda ?
Napr také tie tulene..
Pozrite si program českej televízie události 2 dni starý a tam presne bolo dosť necitlivo a pekne v primetime ukázané ako sa tie tulene a tulenie mláďatá vraždia.
Pekne za živa palicou z kovoým koncom tupými údermi do hlavy to úbohé tulenie mláďa ubijú na smrť..
Je to pomalá a bolestivá maximálne nehumánná smrť
Je mi z toho zle..
Z celej Kanady....
Tisíce Kanaďanov za 2 mesiace kedy je lovná sezóna zabijú státisíce tuleňov obvzlášť brutálnym spôsobom.
Európska únia dokonca zakázala dovoz tulenieho mäsa na svoje územie..
Amerika aj ázia a ostatné kontinenty sú ticho a tvária sa, že sa ich to netýka ..
Hnus hnus hnus..
U mňa Kanaďania ako národ skončili...
Podobne ako janponci vďaka delfínom a velerybám.
Ešte sa tým tá ich kanadská ministerka chváli keď demonštratívne ziedla surové srdce z tulenieho mláďaťa v priamom prenose nejakej talkshow..
Pýtam sa sám seba.. WTF ?
Žijeme vôbec v 21. storočí ?
K téme..
Je tu niekto tko to nedokázal dopozerať ?
Je tu niekto kto to videl a myslí si že to nieje pravda ?
Napr také tie tulene..
Pozrite si program českej televízie události 2 dni starý a tam presne bolo dosť necitlivo a pekne v primetime ukázané ako sa tie tulene a tulenie mláďatá vraždia.
Pekne za živa palicou z kovoým koncom tupými údermi do hlavy to úbohé tulenie mláďa ubijú na smrť..
Je to pomalá a bolestivá maximálne nehumánná smrť
Je mi z toho zle..
Z celej Kanady....
Tisíce Kanaďanov za 2 mesiace kedy je lovná sezóna zabijú státisíce tuleňov obvzlášť brutálnym spôsobom.
Európska únia dokonca zakázala dovoz tulenieho mäsa na svoje územie..
Amerika aj ázia a ostatné kontinenty sú ticho a tvária sa, že sa ich to netýka ..
Hnus hnus hnus..
U mňa Kanaďania ako národ skončili...
Podobne ako janponci vďaka delfínom a velerybám.
Ešte sa tým tá ich kanadská ministerka chváli keď demonštratívne ziedla surové srdce z tulenieho mláďaťa v priamom prenose nejakej talkshow..
Pýtam sa sám seba.. WTF ?
Žijeme vôbec v 21. storočí ?
A co cakas od 21. storocia? V stredoveku upalovali ludi na namestiach, tak bud rad, ze teraz v civilizovanych krajinach zabijaju iba zvierata. Ked sa ti nepaci, tak chod do Afriky: http://www.sme.sk/c/5275368/macetou-zab ... odiny.html
A aby som to nejako uzavrel - nepacia sa mi napriklad aj praktiky kozusnikov v Cine a celkovo zabijanie zvierat iba kvoli kozuchu, ked sa dnes z kozucha uz nestala vec nutna na prezitie, ale iba modny doplnok, prave preto nemam vo svojom satniku nic, co by obsahovalo kozusinu a kozeny kabat mam z kravy, ktora svoj zivot polozila aj kvoli masu
//edit: tym spomenutym tyranim mam na mysli pomalu smrt zvierata zabiteho kvoli masu, nie zbytocne tyranie zvierata pre potesenie.
Toto som presne pisal do jednej qwertyho temy - ludia, ktori nemaju na dennom programe starost o svoj zivot zacinaju riesit tyranie zvierat na druhom konci zemegule, tie tulene sa tam tak lovia urcite uz velmi dlho (viac ako 100 rokov?) a ostatnych to zacalo trapit az teraz. A myslim si, ze kazdy, kto proti tomu protestuje a nie je vegetarian, tak je pokrytec, pretoze keby maso nikto nekupoval, tak by kvoli nemu ani nezabijali zvierata. Vsetko je zalezitostou dopytu a ponuky, spotrebitel tiez chce co najnizsiu cenu, takze to tlaci na dodavatelov masa, aby zabijanie robili co najlacnejsie.Zabíjali najmä tých, čo nestihli utiecť – ženy, deti či starých ľudí. Obeťou sa podľa miestnych stalo aj štvordňové batoľa. Výsledok trojhodinovej masakry sa odhaduje až na 500 mŕtvych.
A aby som to nejako uzavrel - nepacia sa mi napriklad aj praktiky kozusnikov v Cine a celkovo zabijanie zvierat iba kvoli kozuchu, ked sa dnes z kozucha uz nestala vec nutna na prezitie, ale iba modny doplnok, prave preto nemam vo svojom satniku nic, co by obsahovalo kozusinu a kozeny kabat mam z kravy, ktora svoj zivot polozila aj kvoli masu
//edit: tym spomenutym tyranim mam na mysli pomalu smrt zvierata zabiteho kvoli masu, nie zbytocne tyranie zvierata pre potesenie.
-
vendo
Guru
toto je svata pravda, to si zasluzi byt zopakovaneGothaR napísal:ludia, ktori nemaju na dennom programe starost o svoj zivot zacinaju riesit tyranie zvierat na druhom konci zemegule
a peterxxx uz konecne pochop ze ja nevravim ze zabijame tie zvierata preto ze sme nadradeny (to len ukazuje ze este stale si vyberas to co chces, na ostatne nepozeras) ale preto ze mame ohromnu spotrebu jedla, skus sa pozriet na tu citaciu vyssie a zamysli sa, je tolko veci co mozes zmenit a pomoct mozno malym ale predsa nejakym mnozstvom k lepsiemu svetu tak preco si vyberas jednu ohromne velku a vykrikujes spoza monitoru ako je to nehumanne, nespravodlive a co ja viem co este, pritom na ine veci series, pokrytectvo, to je tvoja diagnoza
-
peterxxx
Star
Akymi vecami naprikald mozem pomoct?? Pouc ma , ked uz viem co som-pokrytec podla teba- tak ma pouc co by som ako 16 roocny chalaan mohol robit.
Mozes sa stat napriklad vegetarianom, ak nim uz si, tak na to mozes nahovorit rodicov, kamaratov...mozes pomahat hnutiu Greenpeace roznasanim letakov, je toho vela.
-
vendo
Guru
mozes tatkovi umyvat auto cistou vodou, a nie srackami ktore su splachovane do zeme, mozes sa dat k skautom a chodit cistit luky/lesy od debilnych turistov, mozes ak mate rodinny dom zacat pestovat vlastnu zeleninu a nejest tie umelohmotne napodobeniny z obchodov, mozes si zalozit chov zajackov a nepodporovat takto velke firmy ktore ich "trapia" aby rychlejsie krachli, mozes sa stat veganom, spravit si rybarsky listok a chodit si do prirody chytat rybky a zase nedavat priestor velkym firmam na zarobok, mozes priplatit tatkovi za lepsi benzin ktory ma menej spalin, mozes prinutit rodicov kupovat "bio" (ak je teda bio ok), pripadne sam si zarobit a sam si to kupovat
je tolko veci, lenze najtazsie je zdvihnut tu svoju rit a nejaku spravit
je tolko veci, lenze najtazsie je zdvihnut tu svoju rit a nejaku spravit
-
peterxxx
Star
Gothar:Som vegetarian ale nemienim hovorit ostatnym ludom do toho ako sa stravuju a spravaju, to je ich vec , ich nazor rovnako by som nechcel aby mi niekto kecal do toho preco nejem maso.
Vendo: zahradu nemame,na zbieranie odpadkov nemusim byt skaut, chodievame tak zo skoly pravidelne.Ku ziadnej organizacii sa pridavat nemienim.Ak som pokrytec preto, ze nevenujem vsetok svoj cas "zachrane planety" alebo ako to mam nazvat , tak suhlasim.
Vendo: zahradu nemame,na zbieranie odpadkov nemusim byt skaut, chodievame tak zo skoly pravidelne.Ku ziadnej organizacii sa pridavat nemienim.Ak som pokrytec preto, ze nevenujem vsetok svoj cas "zachrane planety" alebo ako to mam nazvat , tak suhlasim.
-
pryja
Darca
Tak pozri sa, kazdy ma nejake hobbyGothaR napísal:ludia, ktori nemaju na dennom programe starost o svoj zivot zacinaju riesit tyranie zvierat na druhom konci zemegule