nejde zvuk zo sluchatiek
-
martin0134
Medium Star
nejde zvuk zo sluchatiek
mam novu dosku hudba cez repraky mi ide normalne ale ked zapojim sluchatka tak ziadny zvuk nejde a ani mikrofon nejde skusal som aj ine sluchatka a aj na tych to robi takze mozete mi poradit co stym ?
-
martin0134
Medium Star
-
martin0134
Medium Star
tam bude ina konina ako hrajkanie sa s dialogovymi oknami. Ked do vystupu, kde mas zastrcene repraky, strcis sluchadla, tak nemusis nic prestavovat a musi to ist. Jedine co ma napada, ze nestrka konektory do spravnej diery. Mozno by nebolo odveci si pozriet, ako ma nastavene vystupy v SW co ma nainstalovany spolocne so zvukovymi ovladacmi. Nie raz som sa stretol s pripadom, kedy na funkcnost klasickeho sterea, bolo nutne zapojit sluchadla do ruzoveho/oranzoveho konektoru, miesto standardneho zeleneho.
Dotaz - ake repro tam mas pichnute bezne? Strkas sluchadla spredu co mas vystupy na skrini, alebo dozadu do dosky? Ak spredu, moze byt, ze nemas spravne zapojene audio na skrini.
Dotaz - ake repro tam mas pichnute bezne? Strkas sluchadla spredu co mas vystupy na skrini, alebo dozadu do dosky? Ak spredu, moze byt, ze nemas spravne zapojene audio na skrini.
-
martin0134
Medium Star
-
Daniel9911
Professional
-
martin0134
Medium Star
-
Daniel9911
Professional
-
martin0134
Medium Star
Re: nejde zvuk zo sluchatiek
To stale sa ti tento problem nepodarilo vyriesit? Clovece, to uz je na slucku 
To, ze vo vybere nemas sluchatka, nech ta netankuje, tie nemam ani ja v ponuke (zvukovka od creative). V principe sa signal posielany do 2.0 repro, nijako nelisi od signalu posielaneho do sluchadiel. Ja neviem, co je to za sluchadla? Ci nemaju tak vysoku impendanciu, ze potlacia veskeru snahu integrovanej zvukovky cez nu nieco pretlacit?
Pripadne nie je jediny problem v tom, ze mas nastavenu prilis nizku hlasitost? (u repro si ju vyregulujes na repraku, u sluchadiel jedine v systeme).
To, ze vo vybere nemas sluchatka, nech ta netankuje, tie nemam ani ja v ponuke (zvukovka od creative). V principe sa signal posielany do 2.0 repro, nijako nelisi od signalu posielaneho do sluchadiel. Ja neviem, co je to za sluchadla? Ci nemaju tak vysoku impendanciu, ze potlacia veskeru snahu integrovanej zvukovky cez nu nieco pretlacit?
Pripadne nie je jediny problem v tom, ze mas nastavenu prilis nizku hlasitost? (u repro si ju vyregulujes na repraku, u sluchadiel jedine v systeme).
-
martin0134
Medium Star
hlasitost mam vsade na 100 % a nemoze to byt tym ze treba len niekde deaktivovat predny panel sice ja ho na skrini ani nemam ale v inych temach co som cital to pomohlo
Nepomoze. Zvuk ktory ti ide do repro, ide aj do sluchadiel... Este ma napada taka somarina, mozno budem trepat, neviem, este som sluchadla zozadu zapojene nemal - nemas niekde v ovladacom softe ku zvukovke zaskrtnute cosi take, ako stlmit repro po pripojeni sluchadiel? Je to sice totalna konina a divil by som sa, keby je to takato vec, ale ak by bola, tak by prakticky doslo k tomu, ze by stlmil vystup prave na pripojene sluchadla v tom istom konektore, ako su repro... Sam neverim tomu co pisem, tak to ber s velkou rezervou 
-
martin0134
Medium Star