Čo nové by ste privítali na fóre?
Re: Co by ste privitali nove na fore
pouzivam Safari mozno to je tu neako specialne upravene ale ja som nenastavoval nic
no tak neviem ako sa sprava safari ale pokial odkaz (html) nema specifikovane ze sa ma otvarat v novom tabe/okne, tak sa tam neotvara
mohli by ste nastavit jednotlivym foram, aby sa zobrazovali v aktivnych temach. Momentalne sa v nich totiz nezobrazuje nic. A zrejme sa najdu ludia, ktory by tuto funkciu radi vyuzivali.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
SlimEm: Je to uz zapnute, aj ked veci ako vtipy, kos, bazar ci hladanie som tam nezaradil.
pri obrazkoch ako je nazov [ velkost v Bajtoch | pocet zobrazeni ] tak nedalo by sa tam niekde dat aj velkost obrazka v pixeloch?
Minule som tu spomenul funkciu zobrazenia "mojích príspevkov v určitej téme". Ešte sa niekde rozoberala aj malinká bodka pri názve témy. Mala slúžiť ako znamenie, že som do danej témy už niečo prispel. Chystá sa niečo v budúcnosti spraviť? 
-
audiotrack
VIP
neviem ako budem zajtra stíhať, ale snáď to spravímkupo napísal:pri obrazkoch ako je nazov [ velkost v Bajtoch | pocet zobrazeni ] tak nedalo by sa tam niekde dat aj velkost obrazka v pixeloch?
moje príspevky v téme zaberú viac času, takže na to si musíte počkať. Zobrazovanie "bodky" pri téme sa nejak nechválilo pokiaľ viem, lebo nepadol rozumný nápad ako to spraviť. Zase bude hádka o štýle, jeden chce bodku druhý farbu.. Ak sa to rozumne dohodne, mne je jednoPlasmon napísal:Minule som tu spomenul funkciu zobrazenia "mojích príspevkov v určitej téme". Ešte sa niekde rozoberala aj malinká bodka pri názve témy. Mala slúžiť ako znamenie, že som do danej témy už niečo prispel. Chystá sa niečo v budúcnosti spraviť?
ked sa este len nahodilo phpbb3, tak boli ikony pre temy do ktorych som prispel a do ktorych nie rozlisene. Tym ze sa to prepracovalo na tento vizual, sa zrejme povodne prepisali. Myslim, ze je to len o spraveni pozmenenej ikony (bud sipka smerujuca vpravo dole, alebo farebne odliseny okraj - pri novom prispevku modry, pri precitanej teme zeleny, alebo ina farba sipky/hviezdicky..). Myslim, ze pre uplinka zalezitost na chvilku, nez mu vychladne caj 
-
Soviet
Darca
Neviem, ci to tu niekde je, alebo nie, ale nedalo by sa spravit, aby ked dam nieco hladat, tak si to zapamatalo "styl" hladania?
Proste zakazdym ked dam search musim nanovo zaskrtavat, ze chcem hladat v temach a vysledky zobrazovat ako temy..
Dik za odpoved
Proste zakazdym ked dam search musim nanovo zaskrtavat, ze chcem hladat v temach a vysledky zobrazovat ako temy..
Dik za odpoved
Soviet:"Styl" hľadania si môžeš prispôsobiť tvojím požiadavkám pomocou vyhľadávacieho modulu pre hojko.com.
Na stránke Hľadať napíš Hľadanú frázu "TEST" (bez úvodzoviek), zaškrtni si možnosti hľadania, podľa toho čo ti vyhovuje a klikni na hľadať. Po zobrazení výsledkov hľadania, skopíruj celý link z riadka s adresou a choď na túto stránku: http://www.searchplugins.net/generate.aspx Tam do poľa Search URL vlož link z výsledkov hľadania, do poľa Search plugin title napíš hojko.com, a možnosť Icon nastav na Web Site Favicon (auto detect) a klikni na create plugin. Na ďalšej stránke klikni na install a nainštaluj vyhľadávací modul. Takto vytvorený vyhľadávací modul sa dá použiť na Firefoxe, IE a Google Chrome.
Na stránke Hľadať napíš Hľadanú frázu "TEST" (bez úvodzoviek), zaškrtni si možnosti hľadania, podľa toho čo ti vyhovuje a klikni na hľadať. Po zobrazení výsledkov hľadania, skopíruj celý link z riadka s adresou a choď na túto stránku: http://www.searchplugins.net/generate.aspx Tam do poľa Search URL vlož link z výsledkov hľadania, do poľa Search plugin title napíš hojko.com, a možnosť Icon nastav na Web Site Favicon (auto detect) a klikni na create plugin. Na ďalšej stránke klikni na install a nainštaluj vyhľadávací modul. Takto vytvorený vyhľadávací modul sa dá použiť na Firefoxe, IE a Google Chrome.
- Prílohy
-
- vyhladavaci_modul_hojko.com.wmv
- (4.17 MiB) 274 stiahnutí
-
Soviet
Darca
Goten, dik za postup..
V praci mi vsak firefox tento postup neberie..Lepsie povedane, po kliknuti install povie, ze to Firefox neberie..Takze tak..
Ale tak ci tak instalovat a robit dany postup na kazdom pc, kde chcem aby to tak bolo je asi chore..
Ak sa nemylim, tak na starom hojkovi, si dane hodnoty vedel search zapamatat..Preto sa obraciam na vyssiu moc, ci nahodou to tak nieje a neda sa dat..
V praci mi vsak firefox tento postup neberie..Lepsie povedane, po kliknuti install povie, ze to Firefox neberie..Takze tak..
Ale tak ci tak instalovat a robit dany postup na kazdom pc, kde chcem aby to tak bolo je asi chore..
Ak sa nemylim, tak na starom hojkovi, si dane hodnoty vedel search zapamatat..Preto sa obraciam na vyssiu moc, ci nahodou to tak nieje a neda sa dat..
Chyba bude pravdepodobne v tvojom firefoxe v práci, preto ti ho asi neberie. Skús premazať cookies a cash firefoxu. Vyskúšaj nahodiť ten modul v IE. Celý postup ti zaberie ani nie minútu, keby si ho chcel opakovať. Možeš sa však zaregistrovať na tej stránke, a vyhľadávací modul ktorý tam vytvoríš ti tam zostane, takže nemusíš znova všetko nastavovať. Tu nájdi vyhľadávací modul hojko.com http://www.searchplugins.net/pluginlist.aspx a klikni na I či ti ho nenainštaluje.
Kedy budem konecne vidiet za ktory prispevok som dostal ktoru karmu? Myslim ze od prechodu uz presla dost slusna doba na to aby sa to dokodilo, takto nema zmysel tu karmu vobec vidiet, kedze clovek nema potuchy za co dostal co a k comu je ten a ten komentar.
ved ked kliknes na tu sipku vedla +/-, tak ta hodi na ten prispevok.
-
lekoklatik
VIP
OMG diky moc ani si neviete predstavit ako ma to sralo 
Stale by bolo ale lepsie keby nebolo treba nikam klikat a bol by tam vsade napisany predmet prispevku resp nazov temy v ktorej sa nachadza.
Stale by bolo ale lepsie keby nebolo treba nikam klikat a bol by tam vsade napisany predmet prispevku resp nazov temy v ktorej sa nachadza.
To uz som navrhoval, kedze sa mi stava ze dostanem 5 kariem a modi mi zmazu prispevok (Gangy napísal:OMG diky moc ani si neviete predstavit ako ma to sralo
chcem sa spytat este prebieha zbierka na server??
-
audiotrack
VIP
už nie, server je zakúpený a zpojazdnený. Samozrejme stále treba platiť linku a ostatné náklady spojené s chodom fóra, tak ak máš záujem prispieť kľudne kontaktuj hojka. On ti poskytne ostatné potrebné informácie a údaje
Neviem či to tu už niekto navrhoval, myslím že nie. Nešiel by rozšíriť počet príspevkov na stranu témy na viac ako 15? Toto je diskusné fórum a v príspevkoch je väčšinou len text, žiadne covery a screeny ako na wareze. Problém s rýchlosťou by nemal byť. Keby bolo nastavených 20 postov (namiesto 15) na 1 stranu témy, tak by zo 4 strán v téme boli len 3. Niekedy sa 1 strana v téme zaplní aj za pomerne krátku dobu, potom keď sa na druhý deň lognem, prechádzam kopu strán. Takto by to bolo praktickejšie, viac postov na strane, čo myslíte?