Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
no ja som tam kupil mnoho CS klucov, par Orange Box tiez par kusov L4D a cca. 7 kusov inych hier tak nic neprivolavaj bo dost som nekupoval premna
neviem co by mi ti ludia povedali keby im ta hra zmizla ci by mali zablokovany ucet
prachy sa mi vracat nechce 
-
webmasterr
Medium Professional
ale to bolo uz davno....a vtedy este iba zacinali a bolo to cele dost pofiderne, aj ceny mali az prilis nizke...ale odvtedy tam je uz druhy majitel a vsetko by malo byt legalne, a ani tie OR boxy atd neviem zeby sa banovali, ...ja mam tiez odtial par hier a doteraz idu v pohode..a to uz nejaky ten rok bude 
Mám problém s takým by som povedal niekedy poseknutím hry na menej ako sekundu, no dá sa to zaznamenať. Zostava je i7 920, nVidia GTX275, 6GB RAM. HDD je WD Caviar Blue 640GB AAKS. Ktorý je asi najslabší článok zostavy, a je asi problémom aj tu. Detaily sú maximálne 1680x1050 (22"). Všetko high, až na detail of shadow (medium), HBAO off. Boli na max a on, skúšal som, či to nepomôže keď ich znížim, no nič. Je to iba občas, no zaujíma ma prečo? FPS je priemer 50-60. Maximálne klesne na 30, ale to musí byť veľa efektov..atď.
Nestíha načítať hra z disku, či z disku sa ťahá iba na začiatku loadingu, a počas hrania misie je hra uložená v RAM-ke? Ešte dodám že disk je relatívne plný (tak 85%, a beží na nom i Windows (jediný disk v PC).
Ďakujem za rady
Nestíha načítať hra z disku, či z disku sa ťahá iba na začiatku loadingu, a počas hrania misie je hra uložená v RAM-ke? Ešte dodám že disk je relatívne plný (tak 85%, a beží na nom i Windows (jediný disk v PC).
Ďakujem za rady
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Denize: Toto robí aj mne, hlavne pri mode RUSH, ked sa obsadzuje, alebo zničí, M-COM stanovisko, je to asi tak sekundový zásek a spravý mi to cca 2x za hru. U seba v PC chybu nehladaj a kludne si hru nasatav opat na maximum, hra beží na "prerobenom" engine z konzolí, tak tam je problém.
Inak stáva sa aj Vám, že vam občas nevybuchne vystrelený granát z granátometu, alebo ked strielate zo stacionárneho MG s tým štítom, tak cez ten priezor nič nevidíte?
Inak stáva sa aj Vám, že vam občas nevybuchne vystrelený granát z granátometu, alebo ked strielate zo stacionárneho MG s tým štítom, tak cez ten priezor nič nevidíte?
-
xH4wK
Zaujimave, ja taketo zaseky nemam takze nehladaj problem v engine...
SKuste nastavit v subore settings.ini RenderAheadLimit z 2 na 0. Mozno to pomoze.
To ze nevidis cez priezor robi viacerym ludom...myslim ze to robi na urcitych kartach od nvidie. S tym nevybuchnutym granatom sa mi to stalo zatial len raz.
To ze nevidis cez priezor robi viacerym ludom...myslim ze to robi na urcitych kartach od nvidie. S tym nevybuchnutym granatom sa mi to stalo zatial len raz.
H@wk, ty máš SSD-čko, ak sa nemýlim? Už som našiel, a 2 Samsungy v RAID-e. Podľa mňa mi nestačí disk. Vie mi niekto odpovedať ako sa hra načítava? Či z disku do RAM-ky, kde je to úvodné video (loading) misie, alebo aj počas hry? DíkH@wk napísal:Zaujimave, ja taketo zaseky nemam takze nehladaj problem v engine...
Nasiel som nejaky slovensky server, SVK Old Guns Bratislava sa vola
, ale nikto tam nehraje...
No ja ked hrajem multi tak ten loading medzi mapami mi trva dlhsie ako ostatnym bo sa mi stava, ze uz su niekedy obsadene niektore vlajky alebo prave obsadili alebo uz je Bomb Place A zniceny. Samozrejme, ale pocas hrania nejake sekanie a pod sa mi nikdy nestalo. Krasne plynulo ci uz pri vybuchoch a pod. Nastavene to mam s takymto hodnotami.
@P3PoX: aj cesi maju server, ale hral som nanom cca. 2x bo ja vacsinou offline. Vo favorites mam 4x Hardcore Server ktore su stale 32/32 a to mi staci.
@P3PoX: aj cesi maju server, ale hral som nanom cca. 2x bo ja vacsinou offline. Vo favorites mam 4x Hardcore Server ktore su stale 32/32 a to mi staci.
CUs... inac dnes je 14 marca a ta akcia plati do 15 marca.. no a ja tam mam ze to stoji 29 euro preco? sak akcia je do 15 a dnes je 14 preco to nestoji 20 euro? pls rychlo este dnes poradte
chcem si to kupit... inac za kolko to dojde za 2 dni? to je balik ze?
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
chod na ebay, mas to za menej a viac menej ihned dostanes CD-key cez ktory stiahnes hruLumicko napísal:CUs... inac dnes je 14 marca a ta akcia plati do 15 marca.. no a ja tam mam ze to stoji 29 euro preco? sak akcia je do 15 a dnes je 14 preco to nestoji 20 euro? pls rychlo este dnes poradtechcem si to kupit... inac za kolko to dojde za 2 dni? to je balik ze?
Ja blbec som kupil DVDcko z indie(lebo este vtedy neboli lacne kluce) tak teraz cakam kedy dojde...
stiahnes si ju cez ten EA downlaod manager ci ako sa to vola, v podstate podobne ako steam.Lumicko napísal:mozes mi prosim ta dat presny link rovno na tu hru? a cez co to stiahnem? ako to si ja uz hocikde stiahnem odkial chcem ?
ja som kupil: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... K:MEWNX:IT
a ebay: http://shop.ebay.de/i.html?LH_Price=15. ... m283&gbr=1
Je na tebe ktoreho predajcu si vyberies
K mam to
len nechapem ten ebay... je tam napsane 21 euro... a ked kliknem tak tam skoci ze hra 28 euro... nevies ako sa dostanem ktomu aby som kupoval len ten cd-key? este tam bolo aj napisane ze cd-keys...
-
chlapec10
Addict
http://lmgtfy.com/?q=EA+download+managerLumicko napísal:kde stiahnem ten ea manager downloader? nebude to nejak pomali stahovat?...
neviem, ako som povedal, ja som hru kupil original DVD, ale predpokladam ze to pojde dostatocne rychlo
//autoeditácia príspevku (14 Mar 2010, 19:59)
a urcite tam je 28 euro alebo to je ina mena? vybratie necham na teba, nakolko ja som nekupoval ziaden BC2 key tak nedokazem nikoho ne/odporucit, odporucam riadit sa feedbackom, alebo sa popytaj vyssie, nakolko niekto tu tusim bral cez ebayLumicko napísal:K mam tolen nechapem ten ebay... je tam napsane 21 euro... a ked kliknem tak tam skoci ze hra 28 euro... nevies ako sa dostanem ktomu aby som kupoval len ten cd-key? este tam bolo aj napisane ze cd-keys...
prepac... mas pravdu to je 28 USD
prepac... uz by som to nejak zvladol.. a inac je to bezpecne nie?
-
chlapec10
Addict
ak kupujes od overeneho predajcu tak nevidim dovod mat strach... ebay/paypal sam o sebe bezpecny jeLumicko napísal:prepac... mas pravdu to je 28 USDprepac... uz by som to nejak zvladol.. a inac je to bezpecne nie?
ako zistim ze je overeny?
-
chlapec10
Addict
ze ma vela feedbackov, ale to si uz precitaj na teme EBay, lebo sme OTLumicko napísal:ako zistim ze je overeny?
-
Andrew007
Guru wannabe
Chalani, nevedel by mi niekto vybavit z ebayu cisty CDkluc, lebo bohuzial nemam paypal. Pls ozvite sa mi cez SS, prevod na ucet neni problem + nejaka symbolicka odmena.

-
chlapec10
Addict
http://www.hojko.com/platby-cez-paypal-t114299.htmlAndrew007 napísal:Chalani, nevedel by mi niekto vybavit z ebayu cisty CDkluc, lebo bohuzial nemam paypal. Pls ozvite sa mi cez SS, prevod na ucet neni problem + nejaka symbolicka odmena.
ja som kkt
ja som nekupil Limitovanu ediciu... ach co teraz? sak ako pocitam vsetci urcite hraju Limitovanu Ediciu... mozem hrat po MP aj s hracmi co maju Limitovanu ediciu? ach... posral som to:(