//royal flush: to je k comu?
Poker
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Poker
Ved aj mne sa zdalo, ze je to malo, ale ta podstata tej hry je tam podla mna celkom dobre vystihnuta a citat po anglicky ma velmi netaha, mam za sebou uz jednu knihu v anglictine a nebolo to prijemne citanie
.
:D
-
Royalflush
Guru wannabe
Nie, nemoze. 
//Jeden typek sa tu nieco pytal, asi prispevok vymazal.
//Jeden typek sa tu nieco pytal, asi prispevok vymazal.
-
profik
Light Professional
Dnes som si stiahol poker PKR.com a som nadmieru spokojny. Hoci lobby sa mi zda dost nepriehladne, a "hratelnostou" tiez podla mna nema na PDC, ale po vizualnej stranke je to neprekonatelne a hrat to je zazitok(ma to 900MB). Odporucam vyskusat. Su tam male freeroll-ove sit and go turnaje(10ludi), ktore mozete hrat kazdych 20min vitaz vyhrava 6c a druhy 4c. Su tam aj freerolly, ale len 5dolarove a hra ich 2500 ludi. Ale podla mna sa to oplati vyskusat.
Sa v poslednej dobe orientujem na 1 table Sit&Go na pokerstars-e. Vstup do 3$, celkom sa zahram a zvycajne skoncim na nejakom platenom mieste. Inak co sa tyka softveru tak mi viac vyhovuje fulltilt, ale nejako som nevykoumal ako si tam pritiahnem prachy z kreditky.
//Inak vzdy pohorim ked je to hra 1 vs 1, neviem preco, ale po case stracam trpezlivost a callujem so sebelepsimi kartami slusne ciastky
//Inak vzdy pohorim ked je to hra 1 vs 1, neviem preco, ale po case stracam trpezlivost a callujem so sebelepsimi kartami slusne ciastky
Trpezlivost je zaklad.Heads up ako konecna cast turnaja : vysoke blindy takze sa ide bud all in alebo fold.Cim vyssia karta tym vyssia sanca na vyhru bez ohladu na to ci by si s tou danou kombinaciou hral heads up (napr A8 mimo farby ktore by som bez rozmyslania pri full ringu na turnaji zlozil by som na heads up poriadne pomastil slusnou sumou).V heads upe sa hlavne netreba nechat druhym vyprovokovat k tomu ze "uz ma seru tvoje all iny tu mas" a dorovnas.Heads up je hra v ktorej sa casto nedostanes ani na flop alebo na turn.Velmi malokedy sa dostanes na river.Takze trpezlivost a mas to vyhrane 
Zas dpc, hrali sme asi 40minut sviznym tempom a stratil som to. 2nd place. Prachy za vstup sa mi vratili ale skoda 3USD.. uz som ho mal na zemi ked on mal na ruke 88 ja 10 10 a na riveri prisla 8micka.. to uz som aj kocura odhodil zo stola. Takze vravis ze tu uplatnim skor strategiu vysoka karta all in?
Urcite ano.Hral som uz dost vela aj real aj internetovych hier a vzdy sa mi tato taktika osvedcila.Pred flopom je to vlastne vzdy coinflip bud vyhras ty alebo on jednoducho komu pride karta to neovplyvnis.Ale je dost velka pravdepodobnost ze ked hraju hraci 1vs1 tak nepridu ani jednemu hracovi ziadna karta a ty vyhras na vysoku.Heads upy hravam iba s TOP10 + AX (X = Q-8).Ono je hlavne uplne najlepsie ked si clovek pocka na velmi dobre karty samozrejme podla stacku.Minule som mal zhruba o 400 vyssi stack ako protihrac (ja 2700 on 2300) a blindy boli 200/400.Nakoniec mi vysiel small blind s kartami AK tak som iba dorovnal a typek samozrejme dal all in.Mal AQ
.Vtedy som zhrabol 7e ale to bol iba taky mensi turnajik v banku bolo okolo 10-13e.Ale skus si tieto taktiky kludne aj na play money a vycybris si vlastny styl 
-
Gepid
Medium Professional
A8 je slabá? Ja vždy keď mám A8 dávam all inDieg0 napísal:(napr A8 mimo farby ktore by som bez rozmyslania pri full ringu na turnaji zlozil by som na heads up poriadne pomastil slusnou sumou)
Inak, zvykol som zvyšovať stávky vždy tak na 500 pri každej hre. Aj keď mám napr. 2,3. Potom tu súperov vedie k ďalšiemu zvyšovaniu. Niekedy to ale nevýde
-
profik
Light Professional
Ja mam na heads up-y trochu inu taktiku. Skus si pozriet na fultilte video v akademii. Zda sa mi, ze tam nejake je. Podstata heads up-u je poznat protihraca a hrat agresivne ak si chip leader. Musis vela krat raisovat pred flopom a hlavne je nehrat jeho hru. Proste ked si chip leader a mas nejake KJ/KQ//1010 a ppod. kombinacie urcite mu nedorovnaj all in, nech si kludne vezme blindy radsej ako by sa mal duble up-nut a az potom budu problemy. Ja vacsinou volim raise 2,5xBB(ak si small blind) a mas aspon priemerne karty k8(vo farbe) aleco nejake konektory vo farbe. Ak dorovna pozries si flop a zvolis ci sa budes pokusat o bluf ak ti nic neprislo alebo nechas hrat jeho. Ak dostanes re-raise zahodis a neprisiel si o veal stacku. Ak si short stack, radsej zahadzovat a vyckavat na lepsie kombinacie a stym ist all in pred flopom.
Gepid: takymto stylom hry sa daleko nedostanes, mozno sa ti zda, ze vyhravas, ale je to len zdanie
statistiky a matematika hovori proti tebe 
Gepid: takymto stylom hry sa daleko nedostanes, mozno sa ti zda, ze vyhravas, ale je to len zdanie