Firewire disk

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
DR8PruBr
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Firewire disk

Príspevok od používateľa DR8PruBr »

Mám BOX na HDD, ktorý podporuje aj Firewire. Takže ho mám aj tak zapojený, ale problém je v tom, že som si nainštaloval Windows 7 a ten disk sa mi pri nejakej činnosti sám odpojí – akoby zamrzol alebo ja neviem.

Keď zapojím naspať konektory tak sa nič nestane, musím znovu zapnúť disk. Nechápem. Pokiaľ som mal XP nemal som problém, na sedmičke keď začnem niečo kopírovať (na neho) tak to takto zlbne. Keď kopírujem z disku ku mne tak to ide OK.

Kde môže byť chyba?

Dosku mám Intel DG45ID a ten box je Spire GigaPod II.
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Firewire disk

Príspevok od používateľa RomanB »

Možno chybny driver na radič , skus instalovat novsiu verziu...
DR8PruBr
Star
Star

RomanB > Žiadny driver k radiču nie je. Windows ho priradil sám. Mám teraz XP a disk ide ako hodinky cez FireWire, pod sedmičkou to blblo stále. Jeden chlapík na istom fóre mi písal, že sedmička má problémy s FireWire zariadeniami. Takže zrejme je na tom niečo pravdy, no neviem. Nerád sa riadim podľa toho, že „jedna babka povedala“, a nemám momentálne čas to nejako skúmať kde bol presne problém nakoľko Windows 7 už ani nemám. Snáď niekedy v budúcnosti sa s tým pohrám, skúsim nejaké ovládače iné a bude to...
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Toto bude pravdepodobne riesenim tvojho problemu http://social.technet.microsoft.com/For ... 84537e8da1
DR8PruBr
Star
Star

RomanB > Update ovládača. No keď ti mám povedať pravdu tak ma to nenapadlo. Mal som Windows 7 doma možno týždeň, takže aj tak by to nemalo budúcnosť, ale budem vedieť nabudúce:) Dik
Napísať odpoveď