Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
jukel
Professional
Professional

Re: Posilovanie

Príspevok od používateľa jukel »

Akurát dojedám Dymatize 4,5kg takže nejaký proteín už aj za sebou mám :) a mám ešte BCAA takže tie aminokyseliny dodám
TomAss
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa TomAss »

Chcem sa spytat este na jednu vec ohladom toho mojho planu od kaliho. Je potrebne dodrziavat tie 2 dni volna medzi opakovanim ? Nestaci len jeden ? Dakujem.
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

jukel napísal:Máte niekto skúsenosti s proťákom Whey Better 2 ? Jeho cena 50euro za 3,2kg je viac ako dobrá. Tuším je vyrábaný na slovensku.
akurat ho mam doma, chutovo super(ale kazda chut casom omrzy), traviace problemy niesu, ucel to splni:)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

sme sa nepochopili, netreba dodavat aminokyseliny, on uz by mal byt v originaly nejak doplneny aminokyselinami, takze v tomto smere by to malo byt plus
hla: http://www.bodyworld.sk/katalog/protein ... r-2-3500-g
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

TomAss napísal:Chcem sa spytat este na jednu vec ohladom toho mojho planu od kaliho. Je potrebne dodrziavat tie 2 dni volna medzi opakovanim ? Nestaci len jeden ? Dakujem.
Ano je to potrebne koli regeneracii.
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

Tento týždeň asi objednávam ten Whey Better 2 + riadnu dávku malty. Snad sa z toho nepovraciam. Heh ... navyše mám troška žaludočne problemy problemy troška teraz, takže ak to prežijem ja tak to prežije už každý.

PS: skúšal tu dakto fullbody 2x tyždenne. OK ja viem, že to nie je dobre ale viac mi časovo nevychádza teraz, len či bol spokojny s výsledkami. THX
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

ja sa chcem spytat. s vysledkami mojho cvicenia som spokojny. do teraz som nebral ziadne bcaa , ani gainer alebo ostatne pripravky. Teraz uvazujem ze by som si kupil pred letom bcaa , chcel by som sa spytat ci to ma vyznam ked by som chcel este popracovat trochu na obejeme a kolko tyzdnou by som mal tie bcaa pouzivat. pytam sa lebo niesom velkym zastancom tychto veci, skor som za prirodzenu stravu ( tvaroh a pod.), ale tie bcaa by som vyskusal . diki
kali520
Darca
Darca

Preco si rovno nekupis protein s maltodextrinom alebo gainer, to je urcite lepsie na objem ako bcaa.
kubodinho napísal:pytam sa lebo niesom velkym zastancom tychto veci, skor som za prirodzenu stravu ( tvaroh a pod.)
Co je to zastanca tychto veci? Aj ja si radsej dam kura s ryzou ako protein ale rozhodne ti tieto veci ulachcuju celkove cvicenie a vysledky z neho. A okrem toho ten kazeinovy protein sa rozlozi na rovnake aminokyseliny ako ten tvaroh, takze neviem co tu riesis.
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

kubodinho napísal:ja sa chcem spytat. s vysledkami mojho cvicenia som spokojny. do teraz som nebral ziadne bcaa , ani gainer alebo ostatne pripravky. Teraz uvazujem ze by som si kupil pred letom bcaa , chcel by som sa spytat ci to ma vyznam ked by som chcel este popracovat trochu na obejeme a kolko tyzdnou by som mal tie bcaa pouzivat. pytam sa lebo niesom velkym zastancom tychto veci, skor som za prirodzenu stravu ( tvaroh a pod.), ale tie bcaa by som vyskusal . diki
BCAA do objemu sú ti zbytočné. Keď chceš obetovať peniaze kúp si kuracie prsia, ak sa jedná o doplnky, protein a maltu... BCAA len ak by si dietoval a chcel sa zbaviť tuku na tele, na ochranu svalov aby nešli dolu spolu s tukmi :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

snazil som sa vygooglit na nete nejaky rozpis fomina ale nasiel som len jednu konkretnu liftersku pripravu, nemate to niekto nejak vseobecnejsie? uz som to pocul vela krat spominane a zaujimalo by ma cim je to konkretne tak zvlastne, ked skoncim tbt planujem sa pozret na zubok nejakej silovej rutine a toto sa v podobnych spojeniach kade-tade na internete sklonovalo...
kali520
Darca
Darca

ColdRain skus kuknut toto http://www.f-sport.cz/print.php?id=310

To by som isiel tak 4-5 tyzdnov a potom by som presiel na tento konkretny plan http://www.silovytrojboj.sk/calc/treninkFomin.xls
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

kali520 napísal:Preco si rovno nekupis protein s maltodextrinom alebo gainer, to je urcite lepsie na objem ako bcaa.
Co je to zastanca tychto veci? Aj ja si radsej dam kura s ryzou ako protein ale rozhodne ti tieto veci ulachcuju celkove cvicenie a vysledky z neho. A okrem toho ten kazeinovy protein sa rozlozi na rovnake aminokyseliny ako ten tvaroh, takze neviem co tu riesis.
rieism len to ze radsej tie zlozky prijmem v klasickej strave ako v umelej . len to som tym myslel.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Momentálne frčím na sacharidových vlnách, masarina. :) Dnes som na SANDE nevládal ani ruky držať pri hlave.
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

kubodinho napísal: rieism len to ze radsej tie zlozky prijmem v klasickej strave ako v umelej . len to som tym myslel.
ked nevies o tom ani hovno tak ani nepis
JaQuBe
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JaQuBe »

Zdravím....PROTEIN alebo GAINER pre začiatočníka(2mesiace)?.....som chudý potrebujem pribrať,...zatiaľ sa rozhodujem medzi:
http://www.biceps.sk/index.php?route=pr ... uct_id=126
http://www.homegym.sk/gainery-do-2500g/ ... -s18280735
http://www.stillmass.eu/gainer/hydromass/
http://www.biceps.sk/index.php?route=pr ... duct_id=17...
popr. nejaký lacný eshop?
janciny
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa janciny »

JaQuBe

E-shop skus http://www.protein.sk

Ked chces pribrat, v prvom rade musis vela jest!!!
Co sa doplnkov tyka - gainer + kreatin monohydrat je TOP RIESENIE pre zaciatocnika.
Gainer - tam je to viac menej jedno - na pribratie z potrebujes mat v gainery vela sacharidov (Mutant Mass je dobry, aj Sterol gainer napr, ale taktiez aj gainer od Kompavy,ten Whey Gainer Actions alebo od Still mass Gainer Gold 28)...
Kreatin - klasicky monohydrat (bud Creapure alebo mikronizovany - napr. 100 % Creatine Powder - Creapure - Universal, Creatín monohydrát - Still Mass, pol kilovy kreatin od Kompavy alebo od Dymatize 0,5 kg) ;)
Neo-M
Light Star
Light Star

janciny napísal:JaQuBe

E-shop skus http://www.protein.sk

Ked chces pribrat, v prvom rade musis vela jest!!!
Co sa doplnkov tyka - gainer + kreatin monohydrat je TOP RIESENIE pre zaciatocnika.
Gainer - tam je to viac menej jedno - na pribratie z potrebujes mat v gainery vela sacharidov (Mutant Mass je dobry, aj Sterol gainer napr, ale taktiez aj gainer od Kompavy,ten Whey Gainer Actions alebo od Still mass Gainer Gold 28)...
Kreatin - klasicky monohydrat (bud Creapure alebo mikronizovany - napr. 100 % Creatine Powder - Creapure - Universal, Creatín monohydrát - Still Mass, pol kilovy kreatin od Kompavy alebo od Dymatize 0,5 kg) ;)

ty si co za dilinko ked kreatin odporucis zaciatocnikovi ? a este napises ze je to top riesenie :lol:

JaQuBe: gainer pod 4kg sa ani neoplati
janciny
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa janciny »

:oops: :oops: Sorry, to s tymi 2 mesiacmi som si nevsimol, mas pravdu Neo-M (to je tak, ked robi clovek vela veci naraz..).
Ked cvicis este len 2 mesiace, tak este take 4 nemusis nic brat, priberaj len z poriadnej stravy.
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

Ak si chudý začni jesť, je to ťažke ale treba skúsiť. PS: gainer sa ti moc neoplatí i keď cena toho Hydromass-u je ako zadarmo, až sa mi nezdá, že by to mohlo byť za takú cenu dačo kvalitne resp. aspoň normálne. Zas veľkým obmedzením sú peniaze ako som pozeral cenovú hladinu tak tá je dosť nízka. Skús Mutant mass alebo Sterol Gainer. Alebo ešte našetri a kúp si riadny protein a ktomu riadnu dávku malty (maltodextrínu)
Neo-M
Light Star
Light Star

janciny napísal::oops: :oops: Sorry, to s tymi 2 mesiacmi som si nevsimol, mas pravdu Neo-M (to je tak, ked robi clovek vela veci naraz..).
Ked cvicis este len 2 mesiace, tak este take 4 nemusis nic brat, priberaj len z poriadnej stravy.
ved si pisal
gainer + kreatin monohydrat je TOP RIESENIE pre zaciatocnika
:smt059

inac gainer alebo protein si moze kupit hned nemusi cakat, ale mal by mat najprv poriadne zmaknutu stravu
Napísať odpoveď