pasy na monitore

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: pasy na monitore

Príspevok od používateľa dudo02 »

Ako spravne pises"vacsinou".Vacsinou pri problemoch s kompatibiltou procesora.
A nie je celkom pravda,ze len so starymi doskami.Ja som to nedavno riesil na doske celkom novej-zavisy co clovek povazuje za dosku"staru".
Okrem toho sam pises,ze vyrobcovia udavaju podporovany hardware,cize jednoducho nie pri kazdom hardware ti vyrobca zabezpeci kompatibilitu.
tomasko815
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tomasko815 »

cawte mam 3 mesacny monitor na vianoce kupovany LG W2243 zapojil som ho a potom si spravil operacny W 7 grafiku mam palit Gforce 9600GT a neveim preco to orbi som cital ze to je operacnym systemom a to preblikovanie mi ush dost vadi ina rozlisenie na max. 32 bitov farby 60HZ pls pomozte
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 3PO »

napis mesto odkial si. najdeme ti vhodneho ucitela slovenciny...
tomasko815
Novice
Novice

vykasli sa na mesto odkial som pisem narychlo ale ked ta to trapy tak som s LV a pls ak vies tak mi porad
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 3PO »

skus popisat tak problem aby ti bolo rozumiet. zaklad su bodky a ciarky vo vete. a hlavne slovosled. lebo citam ten prispevok uz asi 10 krat a stale nerozumiem
tomasko815
Novice
Novice

proste monitor LG W2243 a je to take blikanie ako na starych monitoroch , na bielom pozadi to nevidno ako to blika ale ked mam nejake tmave pozadie alebo v hre tak to vidno mam najnovsie ovladace dufam ze teraz ush pochopite
nejdeoto
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nejdeoto »

Sapo napísal: LOL... Nemusia pasovat k sebe komponenty? Ved aj 12 rocne dieta vie ze ked mam zakladnu dosku zo socketom LGA775 tak do nej nekupim procesor zo socketom LGA1366. Ked mam AGP slot na grafike tak urcite do nej nekupim grafiku s rozhranim PCI-E. Tak ako si to teraz myslel ze "nemusia k sebe pasovat komponenty" A aky profik? :D LOL
Keby si sa troska venoval tejto problematike, zistis ze komponenty musia naozaj spolupracovat. Niektore dosky so socketom LGA 775 nechodia korektne s procesormi do socketu 775, hlavne sa jedna o lacne motherboardy. potom sa ti stane ze ti mrzne pc, restartuje sa a podobne..
vyladit pc pomocou komponentov je dost zdlhava praca ktora potrebuje mnoho testovania
v znackovom pc mas vyladene komponenty ktore su testovane dlhodobo, pokym ich daju do obehu
Napísať odpoveď