Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
Nic si neposral.. V limited edtion mas len odomknute niektore zbrane,vylepsenia atd. ktore si neskor odomknes aj v klasickej verzii.
Tak tak, v limited mas len na zaciatku unlocknutych par veci, ktore ale po par hodinach budes mat odomknute aj s obycajnou, takze ti to moze byt maximalne u prdele.
a co napr. zlepseny armor tankov a tak?... inac hlavne sa pitam ci budem moct hrat s ostatnymi MP
Ok dik
inac mas battlefrond bad company 2 ? hras MP ? ak hras... hra to vela ludi?
Ok dik
To su vsetko veci ktore maju pristupne vsetci hraci ale odomknu sa ti po istom case hrania, s limited ich mas od zaciatku a s obycajnou po case. O nic si neprisiel, neboj.
-
paracentesis
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tak uz jsem taky stastny majitel cd keye z eBay, krabice je sice na ceste, ale nechtelo se mi uz cekat, takze budu prodavat na Aukru.
Domu se vracim v noci a spat asi pujdu az rano
Domu se vracim v noci a spat asi pujdu az rano
Ten mal ale luck
119h odohratych http://bfbcs.com/stats_pc/%5Breborn%5D%20AzraeL , ten asi nechodi ani na zachod
Skoda ze mna v tych stats nenajde 
119h odohratych http://bfbcs.com/stats_pc/%5Breborn%5D%20AzraeL , ten asi nechodi ani na zachod
lol haluzne videoP3PoX napísal:Ten mal ale luck![]()
119h odohratych http://bfbcs.com/stats_pc/%5Breborn%5D%20AzraeL , ten asi nechodi ani na zachodSkoda ze mna v tych stats nenajde
Ludia mam celkom trable - stiahol som si hru cez EADM [EA Download Manager], zakupil som kluc lebo sa mi nechcelo cakat na krabicu.
Problem je v tom ze ked spustim setup tak sa akoby nic nedeje. Len vyberiem jazyk a bum. Crashne to. Mam Windows7.
Problem je v tom ze ked spustim setup tak sa akoby nic nedeje. Len vyberiem jazyk a bum. Crashne to. Mam Windows7.
-
chlapec10
Addict
zbrucha skusim, si admin na PC? spustat setup s admin pravami?Slayter napísal:Ludia mam celkom trable - stiahol som si hru cez EADM [EA Download Manager], zakupil som kluc lebo sa mi nechcelo cakat na krabicu.
tu mas nejaky typy:
http://eastore.ea.com/store/ea/html/pbP ... 8686367909
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Fúha, ani mna, ale ten sniper ma fakt dobrú mušku.Skoda ze mna v tych stats nenajde
Kde si mozem rychlo kuknut svoje statistiky? Lebo nasiel som len stranku kde sa to updatuje kazdych 24hod...
No jasne, to som spravil ako prve. Skusim vymazat cache a stiahnem to este raz.chlapec10 napísal: zbrucha skusim, si admin na PC? spustat setup s admin pravami?
tu mas nejaky typy:
http://eastore.ea.com/store/ea/html/pbP ... 8686367909
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
V menu hry, daš multiplayer/leaderboards/go to me, alebo ešte v menu/multiplayer/my stats tuším.krbik13 napísal:Kde si mozem rychlo kuknut svoje statistiky? Lebo nasiel som len stranku kde sa to updatuje kazdych 24hod...
Ale čo sa týka hrtelnosti, tak BC2 fakt nemá chybu.
tvl.. aj se tesim az to stahnu este 2hod... a zittra hram... fakt ani nepochibujem o dobre hratelnosti tesim sa na MP ovladani vrulniku tanky atd...
goood
Dedomil: mne to pri tebe pise Player not found
na MP treba aj nejaki patcH?
-
Norick98
Medium Star
na MP treba v prvom rade originalny key a potom aj patch...
Cujte, nemate dakto taky problem s pripajanim do hry, ze skoro pri kazdom pripojeni vam to vypise ze "The Server is full" aj ked je tam polovica slotov volnych?
-
p4ra
Redeemer
Player not found - BFBC2 Stats
The player you searched is currently not in our database.
We tried to add your search request to our queue, but the queue is full at 100 requests. Please try again later.
We are currently not able to search new PS3 and XBOX360 players.
Mne tiez nejako tie statistiky nejdu.
The player you searched is currently not in our database.
We tried to add your search request to our queue, but the queue is full at 100 requests. Please try again later.
We are currently not able to search new PS3 and XBOX360 players.
Mne tiez nejako tie statistiky nejdu.