Vcera som si nainstaloval Windows 7 a dnes som sa hneď aj dotešil. Ráno vstanem a RAM je plná. To isté mi aj raz predtým spravidla vista - proste pocas noci za zatrepe celá RAM. A to som len sŤahoval s IDM, nič viac. Treaz keď som vypol všetky aplikácie tak mám 1,72GB RAM použité (mám 2GB).
Kde je chyba? Dá sa to nejako opraviť alebo ako?
Mám Windows 7 Home Premium.
PS: Co som hladal na nete tak presne toto vystihuje moj problem - http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=18 ... dd9a694dac
Windows 7 Full RAM
Re: Windows 7 Full RAM
ak to nie je zombie proces tak sa opat potvrdila kvalita win a jeho prace s pamatou. skus nainstalovat Microsoft Process Explorer alebo nieco podobne co vie pracovat s procesmi a pozri co hlti pamat. ak ho nehlti program alebo zombie tak podakuj microsoftu...
3PO > Ziaden zombie to nie je. Zevraj to rboi Eset v kombinacii s Download managerom. Len teraz neviem co to robim. Treba mi aj jedno aj druhe. Ked dam eset prec a zacnem tahat a zahlti sa mi zasa RAM tak dakujem pekne...
tak pouzivaj napriklad aviru. alebo dnes tusim vysla dalsia verzia NOD
pokiaľ si dobre pamätám, tak najnovšie okná riešia pamäť inak ako to bolo doteraz.
celú alebo väčšinu pamäte neustále zapĺňajú nejakými dátami, pre rýchlejší prístup k nim a pod., viac sa dočítaš na nete v 90% sa nejedná o žiadnu chybu.
Pokiaľ máš aj tak podozrenie , že ti dačo žerie pamäť, daj si v správcovi úloh zoradiť podľa vyťaženia Memory a uvidíš sám, čo za to konkrétne môže.
celú alebo väčšinu pamäte neustále zapĺňajú nejakými dátami, pre rýchlejší prístup k nim a pod., viac sa dočítaš na nete v 90% sa nejedná o žiadnu chybu.
Pokiaľ máš aj tak podozrenie , že ti dačo žerie pamäť, daj si v správcovi úloh zoradiť podľa vyťaženia Memory a uvidíš sám, čo za to konkrétne môže.
Forsaken > Zrejme to robil spomínaný Eset Smart Security. Nahodil som si AVG, nechám cez noc sťahovať. Uvidím čo to spraví.
robi to uz aj vista. je to dobra vec ze do operacnej pamate narve data casto spustanych aplikacii atd. len v pripade potreby ma odtial tieto data vymazat. namiesto toho zacne data swapovat...Forsaken napísal:pokiaľ si dobre pamätám, tak najnovšie okná riešia pamäť inak ako to bolo doteraz.